سلام بچه ها خوبین ؟ بچه ها من خواهرم سبزس میخواد از این قرص گلوتاتیونا برای سفیدی پوست بگیره ؟ جایی رو میشناسید معتبر باشه و اصل ؟ و اینکه دورو ورتون کسی استفاده کرده که راضی باشه ؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانمی من پنج سال خرج پوستم کردم.انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصدهزار لک صورت میرفت وقتی لیزر نمیرفتم برمیگشت.کرم دستسازمعجزه شب زدم پوستم داغون شد اولاش خوب بودا ولی بعدش ولی بعدش جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.تاشماره یه خانم تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش تحت نظر دکتر و مورد تایید وزارت بهداشت بودخیلی عالی بود لک صورتمپ با هزینه خسلی کم برد خدا خیرش بده شمارشپ میذارم خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش میسظوخت ضمانت بارگشت کرم تا ده شب بعد رو میداد.لک صورتم رفته کک و مک رفته .صورتم خیلی سیاه بودا الان پنج درجه سفید شده.چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم کلا چهرمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده از دست طعنه های مادرشوهر خلاص شدم.من خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم خانواده شوهرمم همه سفییییید. دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه الان کرمهای پاکستانی که گند میزنه تو پوست زیاده به هرکسی اعتماد نکنیدولی این خانم کارش معتبره خدایی اینم شمارشه۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۹ از همدان ارسال میکنه پیج فروش محصولات داره ولی من اینستاگرام ندارم مه بلد باشم پیجشو.میتونید زنگ بزنید یا پیام بدید پیجش بکیرید قبل و بعد مشتریشو ببینید.شمارا بخدا دعام کنید که اینو معرفی کردم چون خودم کشیدم میدونم امثال من چی