2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000307 بازدید | 25337 پست
با سلام جناب مهرگان ما به زودی عازم استانبول  (سمت بیلیک دوزو)  برای دیدن ملک&nb ...

سلام.در کل هتل های بخش اسیایی بیشتر حالت تجاری و بیزینسی دارند و البته هتل باکیفیت خیلی زیاده درینجا

هتل انتخابی شما هم هتلی مناسب جهت همین مقصد شماست.بله هتل بهتر زیاده ولی با هزینه معقول این هتل انتخاب بدی نیست

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی آقای مهرگان و سایر دوستانی که به تازگی از استانبول برگشتید : آیا قیمت های کالا (خوراک ...

خیلی تغییری نکرده خانم.کمی اجناس گرونتر شدن ولی تبدیل به ریال که میکنید تفاوت رو احساس میکنید.الان باید همه چیز رو ضربدر ۲ کنید در حالی که چند مدت پیش حوالی فروردین در ۱.۴ ضرب میکردید و مشکل کاهش ارزش پول ملی ما هست

...
کدوم هتل بودید؟و چه قیمت بود؟ ممنون

ما هتل endless suits hotel رفتیم.

توی محله تقسیم هست

خوب و تمیز بود. قیمتش هم شبی 150 لیر  بود

به نظرم قیمتش هم مناسب بود

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
ببخشید شبی ۱۵۰ لیر?? 

آره چطور؟

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

سلام‌آقای مهرگان ببخشید من هتل تمیز و قیمت مناسب با صبحانه بوفه خوب میخواستم نزدیک تکسیم برای مهر ماه اتاق برای ۳ نفر میخوام و اینکه ۳ تا تخت داشته باشه نه کاناپه و مسیر هتل هم سربالایی نباشه ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس

عجیبه.چون در بوکینگ و رزرواسیون انلاین دو برابر این مبلغ هست و به شما خیلی خوب قیمت دادند

هم به ماهی که میخوای بری بستگی داره و اینکه ترکی استانبولی بلد باشی ، ما خیلی چونه زدیم و تخفیف دادن

سلام‌آقای مهرگان ببخشید من هتل تمیز و قیمت مناسب با صبحانه بوفه خوب میخواستم نزدیک تکسیم برای مهر ما ...

با سلام هتل در چه حدی و چه هزینه ای? در رابطه با مهر ماه پیشنهادم اواسط مهر به بعد هست که قیمت ها متعادل تر شده

اگر قصد سفر با تور دارید، با توجه به بودجتون، پیشنهادات تور رو اینجا مطرح کنید تا کمکتون کنم

...
بلیط من ۱۱به ۱۷ مهر هست . هزینه هم هرچه کمتر باشه بهتره مثلا  نفری زیر دو ملیون بشه ممنون

اگر بلیط تهیه کردید و قصد رزرو هتل رو بدون تور دارید تشریف بیارید در تل گرام چون سفرتون شخصی هست و اینجا تاپیک عمومی ست

...
2810