2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000306 بازدید | 25337 پست
برای خرید بلیط سایت های زیادی وجود داره.روی نماد اعتماد کلیک کنید و تاریخ اعتبارشو ببینید. بنده از ...

سلام جناب مهرگان شما ميتونيد سوييت يا آپارتمان هم رزرو كنيد؟؟ هزنيه اي كه خودتو ميگيريد رو بي زحمت اعلام كنيد. توي سايت airbnb ديدم خونه هاي خيلي به قيمتي داشت ولي خب ما .كه كرديت نداريم.

و اينكه بريم اونجا همونجا ميشه سوييت اجاره كرد؟

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

سلام جناب مهرگان 

نظرتون درباره هتل گرند هالیک رو میخواستم بدونم متاسفانه برای تاریخ هفتم قصد داریم استانبول باشیم فرصت کافی تحقیق برای انتخاب هتل رو نداشتیم و هتل های مورد نظرمون ظرفیت برای تاریخ مورد نظر نداشتن و ما هم به ناچار گرند هالیک رو اوکی کردیم راستش بسیار به نظافت و تمیزی هتل حساسم به نظرتون از این جهت  هتل مناسبیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جناب مهرگان  نظرتون درباره هتل گرند هالیک رو میخواستم بدونم متاسفانه برای تاریخ هفتم قصد ...

سلام.گرند هالیک یا همون خلیج لوکیشن خوبی داره.نزدیک مترو شیشانه پایین تکسیم.این هتل سطح متوسط به بالا هست.هر روزه میزبان ایرانی های زیادی هست.صبحانه مناسبی تقریبا داره.خیلی نگران نباشید.این هتل لوکس نیست.ضعیف هم نیست.اگر ۵ مرحله رو در نظر بگیریم بین خیلی ضیف،ضعیف، متوسط، خوب، خیلی خوب این هتل بین متوسط و خوب هست

...
سلام جناب مهرگان شما ميتونيد سوييت يا آپارتمان هم رزرو كنيد؟؟ هزنيه اي كه خودتو ميگيريد رو بي زحمت ا ...

کار شما نیست خانم.اذیت میشید.بهتره همینجا رزرو کنید تا خیالتون راحت باشه.بله میتونید برید اونجا رزرو کنید.ولی بهتره به عنوان توریست در یک هتل اقامت کنید 

این سایت هم با کردیت میشه رزرو کرد و مشکلی نداره

...
2805

آقاي مهرگان واقعا بابت تمام پاسخ هاي بي منتي كه ميديد ممنون. ميدونم خيلي سوال كردم اما به يك مشكلي خوردم اگه ما بخواي رفت رو فقط بليط بگيريم وبليط برگشت نداشته باشيم توي فرودگاه مشكل پيش مياد؟ من ميخوام از اين بليط هاي لحظه ْآخري ارزان براي رفت بگيرم و برگشت رو احتمالا زميني برگرديم.(البته پرسيدم گفتن بليط زميني رو بايد از خود استانبول براي تهران تهيه كرد)

و اينكه نميشه از همين سايت هاي ايراني من اونجا براي برگشتم بليط بخرم ؟ حتما بايد بليط پرينت شده همراه من باشه توي فرودگاه تركيه يا ايميل بليط توي گوشيم كافيه؟ خيلي ممنون ميشم اين سوالمو جواب بديد اگر اطلاع داريد.

آقاي مهرگان واقعا بابت تمام پاسخ هاي بي منتي كه ميديد ممنون. ميدونم خيلي سوال كردم اما به يك مشكلي خ ...

خواهش میکنم.بلیط پرینت شده برای چی? 

شما هر وقت دلتون بخاد میتونید بلیط رفت و برگشت بگیرید.فرودگاه بلیط مهر شده رو میخاد چیکار? 

بلیط اتوبوس رو هم ازینجا ترمینال غرب سوال کنید

...
خواهش میکنم.بلیط پرینت شده برای چی?  شما هر وقت دلتون بخاد میتونید بلیط رفت و برگشت بگیرید.فرو ...

منظورم بيشتر براي بليط برگشت هست من ميخوام اينترنتي فقط بليط رفت بگيرم بعد اونجا نزديگ بازگشتم كه بود باز اينترنتي از اين سايتهاي ايراني بليط چارتري لحظه آخري برگشت بگيرم. ولي يه آژانس گفت اينجوري نميشه بليط برگشت نداشته باشي فرودگاه امام نميزاره سوار هواپيما بشي يا بايد بليط برگشت نشونش بدي يا مدركي دال بر اقامت دائمت توي اون كشور. پس اگه بليط اينترنتي بخرم اونجا نيازي نيست ديگه پرينتش كنم ؟ منظورم بدون مهر هست. واقعا ببخشيد و شرمنده كه انقدر سوال كردم

منظورم بيشتر براي بليط برگشت هست من ميخوام اينترنتي فقط بليط رفت بگيرم بعد اونجا نزديگ بازگشتم كه بو ...

من نمیفهمم.یعنی چی.به فرودگاه چه ربطی داره شما کی میخای برگردی.این چه حرفیه زده.شما بلیط رفت رو بگیرید هر وقتم دلتون خواست برگردید.مگه ویزا نیاز داره این کشور،? 

...
من نمیفهمم.یعنی چی.به فرودگاه چه ربطی داره شما کی میخای برگردی.این چه حرفیه زده.شما بلیط رفت رو بگیر ...

دقيقا منم عين شما انقدر برام ابهام ايجاد شد كه اومدم از شما مشورت بگيرم. دقيقا منم گفتم تركيه كه ويزا نميخواد من ميخوام برم اونجا شايد برگشتم به جاي مثلا 5 روز بعد بشه 10 روز بعد بخوام برم پيش دوستام چه الزامي هست از ايران حتما بليط رفت و برگشت بگيرم؟ هر وقت خواستم برگردم همونجا اينترنتي اين همه سايت هست كه بليط بخرم خوب ميخرم برميگردم خانومه گفت نه نميشه اونجا بخري!!!! از سايت هاي ايراني نميشه!!!!‌ بخري هم بايد حتما پرينتش باشه تا اونجا قبول كنن!!!

متاسفانه فكر كنم فقط ميخواست به زور به من بليط بفروشه و هتل بگيره واسم اونم با قيمتاي نجوميش!!!!

پس گفته هاش هيچ كدوم صحت نداره آقاي مهرگان ممنونم.

درود بر شما جناب مهرگان

تور کشتی سوداتور رو چطور میشه تهیه کرد و هزینه ها به چه صورته؟ آیا ارزشمنده که براش وقت بذاریم؟

متاسفانه بلیط های کنسرت ابی از ۸۵ یورو شروع میشه و با توجه به ارزش پایین پول ما خیلی زیاده برای دو نفر

درود بر شما جناب مهرگان تور کشتی سوداتور رو چطور میشه تهیه کرد و هزینه ها به چه صورته؟ آیا ارز ...

سلام.بد نیست.الان فکر میکنم باید بالای ۲۰۰ لیر برای هر نفر باشه.به نظرم شاید زیاد در اولویت هزینه نباشه

...
2810