2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000330 بازدید | 25337 پست
فروم استانبول بزرگتر و کامل تره ضمن اینکه کنارش ایکیا هم هست و آکواریوم رو هم می تونین ببینین

ممنون آروشا جان.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
فروم استانبول بزرگتر و کامل تره ضمن اینکه کنارش ایکیا هم هست و آکواریوم رو هم می تونین ببینین

راستی عزیزم

میگن میشه تو صرافیهای اونجا از کارت بانکیمون پول بکشیم بیر بخریم، درسته ؟ 

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر کارتهای بانکی ما اونجا هیچ ارزشی ندارن. دلار و یا یورو می تونین چنج کنین به لیر

البته آروشا جان هستند تعدادی از صرافی هایی که اینکارو میکنن و با دریافت کارت بانکی ایران، اقدام به کشیدن کارت با دریافت کارمزد انتقال ریال به لیر میکنن اما بنده هم با شما هم عقیده هستم که دوستان مسافر هیچگونه ریسکی درین شرایط انجام ندن مگر اینکه به اعتبار اون Doviz اطمینان داشته باشند یا شناخته شده باشند

...
خیر کارتهای بانکی ما اونجا هیچ ارزشی ندارن. دلار و یا یورو می تونین چنج کنین به لیر

ممنونم

البته آروشا جان هستند تعدادی از صرافی هایی که اینکارو میکنن و با دریافت کارت بانکی ایران، اقدام به ک ...

ممنونم 

سلام اقای مهرگان میشه در مورد هتلbiz cevahir راهنمایی کنید از نطر محله چطور هست و اطرافش تاکسی دلموش خوب گیر میاد مثل تقسیم چون من مادرم ویلچری هست میخام از نطر محل خوب باشه مغازهای مورد نیاز اطرافش هست؟ پارسال گلدن ایج بودم هتل متوسط بود ولی اطرافش همه چی بود

البته آروشا جان هستند تعدادی از صرافی هایی که اینکارو میکنن و با دریافت کارت بانکی ایران، اقدام به ک ...

ممنون از توضیحتون. من یه شعبه بانک ملت هم تو لونت دیدم . با توجه به توضیحات شما  اگه نهایتا مسافرین استانبول خیلی مشکل پیدا کردن برای پول میتونن به اون بانک مراجعه کنن واز کارت ملتشون تبدیل ارز رو انجام بدن به نظرم اینجوری امنیتش حداقل برقراره و خیالشون راحته

از چه نظر اذیت  میشیم؟ اطرافش تاکسی نیست.؟ یا محله خوبی نیست؟ کناره اتوبانه؟ خیابونش شیب داره.؟ ...

بله نزدیک اتوبانه.تاکسی که همه جا در دسترس هست اما با توجه به شرایط شما مناسب نیست مگر اینکه بیشتر از تاکسی استفاده کنین

...

سلام

ببخشيد ميشه من و براي سفر به استانبول راهنمايي كنيد.

ميخوام يه تور با قيمت خيلي مناسب باشه ،چون بچه هام و نميبرم هتلشم با اين قيمتها اصلا ديگه مهم نيست .

ممنون ميشم از لطفتون 💞💞

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
با سلام حضور اعضای محترم و بازدید کنندگان از سایت دو مورد رو خدمتتون عرض کنم با توجه به افزایش شدی ...

سلام اقاي مهرگان

ميشه لطفا بفرماييد هزينه ٤ شب تو هتل ابارتمان يا سوئيت چقدرميشه ؟؟البته بهمراه هزينه پرواز ؟؟

ممنون ميشم از لطفتون

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
2810