2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000340 بازدید | 25337 پست
سلام هتلهای انتخابی در محدوده فاتیح هستند همه. سوییت ۱۸۹۰ نمیتونه انتخاب مطمینی باشه اما اتاق های ...

ممنون از راهنماییتون 

تاریخ پرواز ما 31 مرداد هست(من چند روز پیش تو تل گ رام مزاحمتون شدم الان اگه هزینه اینها رو تو اون تاریخ بدونم تصمیم قطعی رو میگیرم

ببخشيد دوستاي مهربونم يه سؤال ديگه هم اينكه كسي تازگي رفته كه از ورودي جاهاي ديدني ش اطلاع داشته باش ...

سلام ما ویالند رفتیم بزرگسال نفری ۱۳۹ لیر زیر ۱۶ سال ۱۲۹ لیر  و اکواریم ۶۵ لی وکودک ۵۵ لیر ایا صوفیه ۵۰ لیر بود وجزیزه بیوک ادا رفت وبرگشت نفری ۱۵ لیر ودر انجا کرایه درشکه ۶۵ لیر دوچرخه ۱۰ لیر وموزه مادام توسو نفری ۴۰ لیر بود ما اینا رو رفتیم امیدوارم به دردت بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ما ویالند رفتیم بزرگسال نفری ۱۳۹ لیر زیر ۱۶ سال ۱۲۹ لیر  و اکواریم ۶۵ لی وکودک ۵۵ لیر ایا ...

ممنونم عزيزم

ببخشيد ويالند براي بچه ي سه ساله بازي هاي جذاب داره 

چون با وجود پسرم ما خودمون نميتونم از وسايل بازي ديگه استفاده كنيم 

مگه اينكه بصورت تكي 

كه اونم فك نميكنم خوش بگذره

يه سؤال ديگه هم اينكه كدوم آكواريوم هستش كه شبيه سازي جنگل آمازون رو داره؟ 

و اينكه دلفيناريوم كجاس و بليط اون رو از كجا بايد تهيه كرد 

چون من پسرم فكر شب و روزش اين شده كه بره دلفين ببينه

سلام ما ویالند رفتیم بزرگسال نفری ۱۳۹ لیر زیر ۱۶ سال ۱۲۹ لیر  و اکواریم ۶۵ لی وکودک ۵۵ لیر ایا ...

ببخشيد تور شب كشتي بوسفر رو نميدوني قيمتش چنده؟ 

و اينكه از كجا بايد رزرو كنيم و يه سؤال ديگه اينكه من و شوشو دوتامون هم اصلا اهل رقص و اينا نيستيم و با ظاهر پوشيده ميتونه برامون جالب باشه 

يا اينكه فقط همون به تور بيوك آدا كفايت كنيم

سلام دوستان

من یه دختر 11 ماهه دارم و قراره بین 14 تا 17 مرداد برم استانبول. 

کلی سوال دارم ازتون. 

1.هتلی که بتونم توش آشپزی کنم میتونم گیر بیارم؟ 

2.هزینه غذا چطوره؟ 

3.با کدوم تور برم؟ 

مرسی ازتون

سلام دوستان من یه دختر 11 ماهه دارم و قراره بین 14 تا 17 مرداد برم استانبول.  کلی سوال دارم ا ...

سلام عزيزم 

تا اونجايي كه من تحقيق كردم 

تورها رو هرچي از قبل تر رزرو كني به نفعته 

چون نزديك سفر معمولا گرون ترن

من به خيييلي از تورها زنگ زدم ولي قيمت قصرشايان از همشون پايين تر بود

با سلام حضور اعضای محترم و بازدید کنندگان از سایت

دو مورد رو خدمتتون عرض کنم

با توجه به افزایش شدید نرخ ارز و اینکه قیمت تور های ترکیه تقریبا نسبت به سال قبل دو برابر شده، با اینکه قبلا بر این عقیده بودم که در فصول های سیزن سفر با تور نسبت به سفر کردن بدون تور مناسب تر از لحاظ هزینه هست اما اینقدر قیمت تور ها غیرمنطقی و بالا هست که شما میتونید با خرید بلیط به صورت جداگانه و رزرو هتل اپارتمان یا سوییت هتل ها درین شهر تا حد خوبی هزینه های خودتون رو مدیریت کنید.

اگر خواهان سفر با هزینه کمتر هستید میبایست کمی انتظارات خودتون رو پایین تر بیارید و البته هست سوییت ها و اپارتمان هتل هایی که بسیار تمیز هستند و هم لوکیشن مناسبی دارند و هم بسیار راحتند.

در حال حاضر هزینه تور ۶شب برای یک هتل ۳ ستاره معمولی در استانبول با پرواز ایرانی زیر ۳.۲۰۰ نیست که واقعا بالاست هر چند قیمت لیر در این روزها حدود ۲۰۰۰ تومان هست که نسبت به نوروز حدود ۴۵ درصد افزایش داشته

...

مساله دوم اینکه دوستانی لطف دارند و در تماس با بنده برای رزرو هتل و اپارتمان و سويیت، مرتب اعلام میکنند که چطور به شما اعتماد کنیم.بله البته کاملا درسته اما توجه داشته باشید که ابتدا من باید به دوستان اعتماد کنم و با توجه به اینکه برای رزرو هتل نیاز به کردیت کارت هست، برای رزرو شما باید از مستر کارت خودم استفاده کنم و در صورتی که بعد از تایم مشخص شده شما تغییر عقیده بدین و به هتل نرید، بوکینگ حداقل هزینه شب اول و گاهی اوقات کل هزینه هتل رو از کارت کردیت بنده کسر میکنه.

ضمنا رزرو شما به صورت پرداخت در محل انجام میشود و شما پول هتل رو به بنده پرداخت نمیکنید و به خود هتل میپردازید.مگر اینکه خواهان رزرو قطعی باشید که با پرداخت هزینه کارمزد انتقال پول، شدنی هست

...
سلام عزیزم شما در مورد هاستل ها اطلاعاتی دارید؟

من تعریف دوتا هاستل رو تو استانبول زیاد شنیدم یکی bahane ,  و اون یکی هم hush hostel lounge ولی اولین نکته که خیلی هم مهمه اینه که هر دو تا تو قسمت آسیایی کادیکوی هستن و برای شما که با خانواده میخواین تشریف ببرین خیلی رفت و آمد سخت میشه و نکته دوم مسیله امنیت هست که همونطوری که اقای مهرگان گفتن تو استانبول باید خیلی بهش توجه کرد. اگه تنها بودین و اهل ریسک و ماجراجویی بهتون پیشنهاد میدادم تجربه کنید ولی با خانواده خیر

من تعریف دوتا هاستل رو تو استانبول زیاد شنیدم یکی bahane ,  و اون یکی هم hush hostel lounge ولی ...

ممنون عزیزم

خیلی محبت کردید 

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من تعریف دوتا هاستل رو تو استانبول زیاد شنیدم یکی bahane ,  و اون یکی هم hush hostel lounge ولی ...

عزیزم ببخشید پاساژ استانبول فروم بهتره یا مارمارا فروم؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
ممنونم عزيزم ببخشيد ويالند براي بچه ي سه ساله بازي هاي جذاب داره  چون با وجود پسرم ما خودمون ...

سلام عزیزم بازی برای بچه ۳ ساله داره ولی نه زیاد بیشتر بزرگساله واگر نمی تونی استفاده کنی پس باتوجه به قیمت فعلی لیر اینقدر هزینه نکن اکواریوم‌فروم‌شبیه ساز امازون داره ولی حالا فکر نکن حالا چه چیز خاصیه هاااا در مورد کشتی هم ما اهل بزن و برقصیم خیلی بهمون خوش گزشت ولی شامش ونوشیدنیش زیاد خوب نبود اگه اهلش نیستی نرو بجاش برو بیوک ادا اونم خودت بره اسکله باجه بلیط فروشی نفری ۷/۵ لیره حواست باشه حتما بیوک ادا پیاده بشی اخه جزیره ها ی دیگه هم هست ولی به قشنگی اونجا نیست راستی  تو کشتی چیزی نخور خیلی گرونه  (خوش بگزره)

سلام دوستان من یه دختر 11 ماهه دارم و قراره بین 14 تا 17 مرداد برم استانبول.  کلی سوال دارم ا ...

سلام ما هتل بیزا سویت بودیم گاز داشت ومن مقداری غضای اماده برده بودم گرم کردیم خوردیم ولی بیشتر بیرون غذا خوردیم چون اصلا برای ناهار نمی امدیم هتل که بخوای غذا گرم کنیم چه برسه به اشپزی ولی قیمت غذا هاشون بدک نیست ولی پول ما بی ارزشه ولی حجم غذاش کمه حتما مک دونالد برو وهپی میل وبرای بچه ات سفارش بده یه اسباب بازی بهش میدن یادگاری خوبیه راستی هتل کریستال وتایتانیک سیتی گاز نداره من این دوتا روهم دیدم من از ارنا پرواز تور گرفتم خوب بود

2810