2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000356 بازدید | 25337 پست

سلام دوستان ماامروز رفتیم ویالند شاتل رایگان داره برای اونجا ولی از خود میدون یه مغازه ای هست که بلیط میفروسه وقیمتش با اونجا یکیه اگر نخری ترانسفر نداره بزرگسال نفری ۱۳۹ وبچه تا ۱۶ سال نفری ۱۲۹ لیر خیلی جالب بود واقعا ارزش داره از صبح تا ساعت ۸ شب اونجا بودیم ومرکز خرید خیلی خوبی داره ساعت برگش رایگان هم ساعت ۷- ۸ - ۹ برگشت داره رایگان ( امیدوارم  مطلبم بدرتون بخوره)

سلام.من چندتا سوال دارم

پارک ابی دلفین بهتره یا مارینا؟ اونجا فروشگاه برا خرید مایو اسلامی دادن یا باید از بیرون تهیه کنیم؟

من یه پسر یک سال و سه ماهه دارم. به نطرتون ویا لند خوبه بریم یا اذیت میشیم با بچه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارک ابی نرفتم نمی دونم ولی شنیدم دلفین بهتره اصلا با بچه اذیت نمیشبی امکاناتش خیلی خوبه ولی بازی های زیر ۵ سالش کمتر از بازی های بزرگ سالشه  ولی حتما برو ارزشش و داره مراکز خریدش هم خیلی خوبه مخصوصا طبقه پانینش که تونل وحشت وسافاری داره 

سلام بچه ها....من دوتا سوال داشتم...از بين كاله سنتر و اوليويم به نظرتون كدوم بهتره بريم؟ دوم اينكه بازار هاي روزانه استانبول ارزش رفتن داره؟؟؟ كدومش خوبه؟؟ كمك كنيد ممنون ميشم

سلام بچه ها....من دوتا سوال داشتم...از بين كاله سنتر و اوليويم به نظرتون كدوم بهتره بريم؟ دوم اينكه ...

چقدر حوصله خرید داری حتما قصد داری از یه جای به نسبت مثلا ارزونتر.(چون سه شنبه حراج میزنن.)اما شلوغ خرید کنی که بین اجناس بگردی . و جنس مدنظرت گیرت بیاد .اگر وقت و انرژی داری الویوم برو.من الویم رفتم خوشم نیمد زود برگشتم

کاله سنتر هم نرفتم نمیدونم چه جوریه

پارک ابی نرفتم نمی دونم ولی شنیدم دلفین بهتره اصلا با بچه اذیت نمیشبی امکاناتش خیلی خوبه ولی بازی ها ...

خیلی ممنون

راستی من الان چندتا اژانس زنگ زدم گفتن فستیوال خرید تا نیمه تیر ادامه داره

سلام بچه ها....من دوتا سوال داشتم...از بين كاله سنتر و اوليويم به نظرتون كدوم بهتره بريم؟ دوم اينكه ...

الویوم بهتره چون بیرون پاساژ هم‌ کلی مغازه باقیمتای مناسب هست حتما از بازار های هفتگی استفاده کن خیلی قیمتای خوب میتونی پیدا کنی چها شنبه بازار وجمعه بازار و شنبه بازارش خوبه  من شنبه بازار و رفتم عالی بود  تو منطقه باکرکوی بود از تکسیم با خط ۷۲ t رفتیم ولی خیلی دور بود

سلام من هفته پیش از ترکیه اومدم باید بگم نسبت به 3 سال پیش که من رفته بودم خیلی همه چیز گرونتر بود من با پسر 20 ماهم رفتم که اصلا از سفر چیزی نفهمیدم و واقعاااااااااااا سخت بود با بچه گرچه فکر میکردم خیلی سخت نگذره ولی خیلی خیلی سخت بود اصلا هیچی از سفر نفهمیدیم

الویوم بهتره چون بیرون پاساژ هم‌ کلی مغازه باقیمتای مناسب هست حتما از بازار های هفتگی استفاده کن خیل ...

من جمعه بازار و چهارشنبه بازار رفتم .جمعه بازار خوب بود اما چهارشنبه همش مضخرف

سلام من هفته پیش از ترکیه اومدم باید بگم نسبت به 3 سال پیش که من رفته بودم خیلی همه چیز گرونتر بود م ...

سلام رسیدن بخیر .وای راست میگی چرا با بچه سخت بود میشه بگی

چیزی هم خریدی؟

جاهای دیدنی مخصوص بچه رفتی؟

سلام رسیدن بخیر .وای راست میگی چرا با بچه سخت بود میشه بگی چیزی هم خریدی؟ جاهای دیدنی مخصوص بچه رف ...

سلام عزیزم 

راستش پسر من از توی هواپیما خیلی اذیت کرد میترسید ازهواپیما از مترو هم همین طور ما اصلا از مترو استفاده نکردیم و همش با تاکسی میرفتیم نه جای دیدنی خاصی نشد بریم فقط من 4 روز رفتم مرکز خرید فروم که اونجا هم کلی اذیتمون میکرد و دوست داشت خودش بازی کنه و نمیذاشت ما خرید کنیم با همه اینا شوهرم میبردش شهربازی و در حد شاید نیم ساعت میتونستم سریع خرید کنم و یا من شیرش میدادم شوهرم خرید میکرد خرید تقریبا کردم ولی نه خیلی خوب قیمتا چندان ارزون نبود ولی آفاش داشت شروع میشد کلا خیلی همکاریمیکرد در حد 4 ساعت تو روز اونم باید میزاشتیم خودش هرجا میخواد بره غذاهاشونم چندان به نظرم به درد بچه نمیخورد البته بچه من فوق العاده بد غذاست

اگه میخوای با بچه بری حتما دارو و یه چیزیکه من خیلی خیلی به دردم خورد محلول شستشو وپاک کننده ماستلا بود که موقع تعویض وقتی بیرون بودم عالی بود رو با خودت ببر

کلا با بچه سخته دیگه ولی من خیلی اذیت شدم

سلام عزیزم  راستش پسر من از توی هواپیما خیلی اذیت کرد میترسید ازهواپیما از مترو هم همین طور ما ...

اخی .منم ترسیدم.بیشتر از این نگرانم بچه ام اذیت بشه

محلول شستشو که دیگه اب نمیزدی؟

چطور توی پاسازا میشستی؟لوله وسینک مخصوص شستن بچه بود؟

2810