2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
من تور گرند جواهیر رو ۷ شب و ۸ روز از ۲۵ دسامبر تا ۲ ژانویه قیمت گرفتم ۲ میلیون، ایا مناسبه به نظرتو ...

اره عزیزم.قیمتش خوبه و مهمتر از همه اینه که پروازت تابان نیست.ترکیش ایرلاین عالیه

خداجونننننننم دوست دارم زیااااااااااااااد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقاى مهرگان عزيز

مركز خريد اوت لت ونيزا ارزش رفتن داره يانه؟من از اولويوم چندان خوشم نيومد.با توجه به اينكه چهارم دي ماه ميام و اكثرا برندها آف خوردن نظرتون چيه در مورد ونيزا؟از بين مراكز خريد فروم استانبول و جواهير و كانيون و ايستينى پارك كدوم داراي اجناس كامل تري هستند تو آف ها؟آخه برخي از مراكز انقدر شلوغند كه اجناس سريعا ناقص ميشوند

ممنون 🙏🏻🙏🏻

سلام آقاى مهرگان عزيز مركز خريد اوت لت ونيزا ارزش رفتن داره يانه؟من از اولويوم چندان خوشم نيومد.با ...

سلام.

مارمارا فروم و فروم از کاملترین مراکز خرید هستند.ونیزیا هم یک اوت لت معمولی ست.شاید شما بتونید خوب خرید کنید

اگر تا اونجا میخاید برید مال آف استانبول گزینه بهتری هست

...
توی خیابونها تفریح یا برنامه خاصی نبود خیابونا فقط چراغونی بود . حتی من یه بار شب آغاز سال نو میلادی ...

مرسی آروشا جان بابت راهنماییت.. پس استامبول هم بی فایدست رفتن😔😔😔

خیلی دلم‌میخواد امسال کریسمس برم یه جایی که برنامه هاش متنوع و شاد باشه و خوش بگذره..

سلام به همگی  من میخام واسه فستیوان برم دبی . کسی می دونه عوارض خروج چقدر شده ؟ قانونش از کی قابل اجراست ؟

میگن بالا رفته خیلی 

شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
سلام. مارمارا فروم و فروم از کاملترین مراکز خرید هستند.ونیزیا هم یک اوت لت معمولی ست.شاید شما بتونی ...

سلام روزبخير آقاي مهرگان هتل دابل تري باي هيلتون پياله پاشا دسترسيش به مترو و ميدون تكسيم اچطوره

همينطور كيفيت اتاق و هتل رامادا تكسيم

و اينكه شما از بين راديسون بلو شيشلي و رامادا  و دابل تري پياله پاشا كدومش رو از نظر كيفيت و دسترسي انتخاب ميكنيد؟؟

سلام روزبخير آقاي مهرگان هتل دابل تري باي هيلتون پياله پاشا دسترسيش به مترو و ميدون تكسيم اچطوره هم ...

سلام

بدون شک رادیسون بلو شیشلی انتخاب برتری ست

اما از بین دابل تری پیاله پاشا و رامادا تکسیم،در مجموع رامادا انتخاب بهتری برای شماست.

کیفیت دابل تری برتر از رامادا اما لوکیشن ضعیفی داره 

...

سلام بچه ها من چند روز پیش از استانبول برگشتم هوا خیلی خوب بود خرید خوبی هم داشتم به لطف بچه های اینجا خیلی خیلی همه چی برام راحت بود از همه چی اطلاع کافی داشتم طوری که شوهرم چند بار رفته بود ولی من بار اولم بود انگار چند سال بود که اونجا زندگی میکردم هتلمون هم لارس پارک بود خیلی دسرسی ب همه چی راحت بود هتل خیلی تمیز و خوبی بود بازم ممنون از همتون😘😘😘😘😘

اقای مهرگان عزیز سلام

میشه لطف کنید راجع به انواع سیمکارت ترکیه توضیح بدین؟ 

من میخوام یک هفته ای که استانبول هستم اینترنت داشته باشم، میشه راهنمایی کنین؟ 

ممنون و سپاسگزار

اقای مهرگان عزیز سلام میشه لطف کنید راجع به انواع سیمکارت ترکیه توضیح بدین؟  من میخوام یک هفت ...

سلام

فروشگاه های ترکسل در همه جا شعبه دارند

متناسب با نیازتون سیم کارت تهیه کنید.بسیار ساده ست

...

سلام.وقت بخیر من تعداد صفحات زیادی خوندم و خیلی از مسیرها رو اینجا یاد داشت کردم.مرسی از دوستان و همینطور آقای مهرگان.

فقط یه چیزیو نتونستم پیدا کنم و اون این هست که از تکسیم چطوری برم باکرکوی؟

میخوام اون قسمتی برم که پاساژ(اسم پاساژ رو نمیدونم)

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام.وقت بخیر من تعداد صفحات زیادی خوندم و خیلی از مسیرها رو اینجا یاد داشت کردم.مرسی از دوستان و هم ...

دوست عزيز باكركوي دوره ولي هم با مترو ميتويد بريد كه دقيقا تو باكركوي ايستگاه داره و هم تاكسي از خود ميدون تقسيم داره مستقيم ميره تا باكركوي

2810