2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست

سلام خدمت جناب مهرگان و دوستان

واسه ٧ تا ١٠ دي ماه ميخام برم استانبول از اهواز باپرواز تركيش به مدت ٣ شب

هرچى گشتم ديدم با تور برم به صرفه تر هست.

تور هتل ELYSIUM TAKSIM با قيمت ١٦١٠

و هتل IBIZ CEVAHIR با قيمت ١٦٥٠

هدفم از اين سفر بيشتر خريد هست(استقلال،فروم،جواهر)و كمى گردش.

توى بوكينگ و تريپ ادوايزر اطلاعات ورنكينگ هتل ها ميدونم،اما به شدت سردوراهي قرارگرفتم.

ميدونم كه هتل جواهرخيلي لوكس تر و موقعيت باكلاس ترى نسبت به اليسيوم داره اما اين توى تكسيمه.

از آقاي مهرگان و دوستان خاهش دارم كمك كنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خدمت جناب مهرگان و دوستان واسه ٧ تا ١٠ دي ماه ميخام برم استانبول از اهواز باپرواز تركيش به مدت ...

سلام

بله هتل بیز جواهر هتل بسیار خوبی در منطقه شیشلی هست اما هتل السیوم هم کاملا هتل اوکی ای هست و تفاوت در کیفیت این دو شاید ۵ درصد باشه

السیوم انتخاب بهتری برای شماست

بله با تور برای شما کمی مناسبتره اون هم بخاطر محدودیت در پرواز هست که از اهواز فقط باید با پرواز ترکیش برید

...
من اواخر دسامبر تا سوم ژانویه استانبول بودم اکثر فروشگاهها آف بود تخفیفات هم خیلی خوب بود مخصوصا کیف ...

آروشا جان شما که تو این تاریخ استانبول بودین حتما ایام کریسمس بوده میشه اطلاعاتی در مورد تفریحات و برنامه های کریسمس اونجا بدید.. ممنون

و دیگه ابنکه بین گرند اوزتانیک و گرند جواهیر کدوم بهتره؟

بین این دو هتل بی شک گرند جواهر کیفیت بهتری داره اما لوکیشن اوزتانیک بهتر هست برای توریست

اگر بنده باشم گرندجواهر رو انتخاب میکنم چون اون منطقه شیشلی رو میپسندم اما به شما با توجه به دسترسی راحت تر اوزتانیک رو پیشنهاد میکنم

...
آروشا جان شما که تو این تاریخ استانبول بودین حتما ایام کریسمس بوده میشه اطلاعاتی در مورد تفریحات و ب ...

توی خیابونها تفریح یا برنامه خاصی نبود خیابونا فقط چراغونی بود . حتی من یه بار شب آغاز سال نو میلادی هم اونجا بودم و رفتیم خیابون استقلال و هیچ خبری نبود مثل همه شبای دیگه بود. حالا اگه جای دیگه ای برنامه باشه من اطلاع ندارم بیشتر تو کلاب ها برنامه دارن . و تو اکثر مراکز خرید آف میزنن

2810