سلام جناب مهرگان ممنون از وقتی که میذارین من اذرماه مسافر استانبول هستم هتلی که از اژانس میخوام رزرو کنم هتل رامادا مرتر هست در مورد موقعیت هتل لطف کنین راهنمایی بفرمایین در مورد اب و هوا هم اطلاعات میخواستم همین طور اف های برندها واینکه اصلا این هتل رو پیشنهاد میکنین یا نه البته به نظرم قیمت تور با این هتل بسیار مناسب میباشد برای ۴ شب ۹۰۰۰۰۰ تومان باز هم ممنون
به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شنیدم اواخر آذر هوا سرده!!!! میشه جاهای گردشگری رفت؟مثل بیوک آدا،مساجد!!!! سرما قابل تحمله؟ کسی بوده که اواخر آذر یا دی رفته باشه استانبول!!!؟ هتل تایتانیک یا لارس پارک ویوی زیبا داره؟
منم شنیدم اواخر آذر هوا سرده!!!! میشه جاهای گردشگری رفت؟مثل بیوک آدا،مساجد!!!! سرما قابل تحمله؟ کسی ...
من اواخر آذر و اوایل دی اونجا بودم هوا بسیار سرده و بادهای خیلی سردی هم میاد. من دو روز برفی استانبول رو هم دیدم. البته توی همون سرما از آثار تاریخیشم دیدن کردم ولی بدونین اگه آدم سرمایی باشین براتون سخت میشه . بیوک آدا که اگه برف باشه اصلا نمی تونین برین و تور بسفر هم همینطور
سلام وقت بخیر ممنونم از همه که مطالب مفید در اینجا گذاشتید من اکثر مطالب را مطالعه کردم 2 مورد سوال داشتم اگه پاسخ منو بدید ممنون میشم 1.محصولات آرایشی و مراقبت از پوست مارک MARY KAY در استانبول وجود دارد واگر هست در کدام مرکز خرید 2.نمایندگی سفورا (Sephora)در کدام مرکز خرید هست چون در سایت سفورا دیدم که در استانبول شعبه دارد ولی کدام مرکز خرید را ذکر نکرده بود . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام وقت بخیر ممنونم از همه که مطالب مفید در اینجا گذاشتید من اکثر مطالب را مطالعه کردم 2 مورد سوال ...
سوال اولتون رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم یه نمایندگی sephora توی خیابون استقلال هست یه نمایندگی هم من تو خیابون روملی دیدم یه دونه هم فک کنم تو مرکز خرید کانیون هست