2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000362 بازدید | 25337 پست

سلام جناب مهرگان ممنون از وقتی که میذارین من اذرماه مسافر استانبول هستم هتلی که از اژانس میخوام رزرو کنم هتل رامادا مرتر هست در مورد موقعیت هتل لطف کنین راهنمایی بفرمایین در مورد اب و هوا هم اطلاعات میخواستم همین طور اف های برندها واینکه اصلا این هتل رو پیشنهاد میکنین یا نه البته به نظرم قیمت تور با این هتل بسیار مناسب میباشد برای ۴ شب ۹۰۰۰۰۰ تومان باز هم ممنون 

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من سوال زیاد دارم   

اول اینکه به نظرتون من با پسر ۵ماهم تو ماه آذر می توانم بیام استانبول؟

هوا اونجا تو این ماه چطور؟

کدوم منطقه به تمام جاهای دیدنی نزدیکتر؟

پیشنهادتون کدوم هتل با بچه؟

سلام جناب مهرگان ممنون از وقتی که میذارین من اذرماه مسافر استانبول هستم هتلی که از اژانس میخوام رزرو ...

سلام خانم

خیر توصیه نمیکنم 

در مورد آب و هوا خودتون براحتی سرچ کنید و اینکه در آبان ماه و آذر معمولا کمترین آف ها وجود داره

...

منم شنیدم اواخر آذر هوا سرده!!!! میشه جاهای گردشگری رفت؟مثل بیوک آدا،مساجد!!!! سرما قابل تحمله؟ کسی بوده که اواخر آذر یا دی رفته باشه استانبول!!!؟ هتل تایتانیک یا لارس پارک ویوی زیبا داره؟

سلام بچه ها ما اواسط آذر انشالله عازم سفر استانبولیم میخام بدونم هواش خیلی سرده چون یه دختر سه ساله دارم برا اون میخام بدونم چطور لباس ببرم بعدشم چهارشنبه بازار آدرسشو بزارید ممنون میشم😘😘😘😘

منم شنیدم اواخر آذر هوا سرده!!!! میشه جاهای گردشگری رفت؟مثل بیوک آدا،مساجد!!!! سرما قابل تحمله؟ کسی ...

من اواخر آذر و اوایل دی اونجا بودم هوا بسیار سرده و بادهای خیلی سردی هم میاد. من دو روز برفی استانبول رو هم دیدم. البته توی همون سرما از آثار تاریخیشم دیدن کردم ولی بدونین اگه آدم سرمایی باشین براتون سخت میشه . بیوک آدا که اگه برف باشه اصلا نمی تونین برین و تور بسفر هم همینطور

من اواخر آذر و اوایل دی اونجا بودم هوا بسیار سرده و بادهای خیلی سردی هم میاد. من دو روز برفی استانبو ...

سلام عزیزم

اونموقع که شما تشریف برده بودین برندها  آف داشتند؟چند درصد؟

سلام وقت بخیر
ممنونم از همه که مطالب مفید در اینجا گذاشتید من اکثر مطالب را مطالعه کردم
2 مورد سوال داشتم اگه پاسخ منو بدید ممنون میشم
1.محصولات آرایشی و مراقبت از پوست مارک MARY KAY در استانبول وجود دارد واگر هست در کدام مرکز خرید
2.نمایندگی سفورا (Sephora)در کدام مرکز خرید هست چون در سایت سفورا دیدم که در استانبول شعبه دارد ولی کدام مرکز خرید را ذکر نکرده بود .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید   

سلام دوستان ببخشيد ميدونم كه مبحث مربوط به استانبول هست اما واقعاجايي رو نميشناختم جزاينجا برااينكه يه جواب مطئن بگيرم. درواقع ميخاستم كسي باشه كه تازگياآنتاليابوده باشه ياآقاي مهرگان كه تركيه هستن راهنماييم كنن . پدرومادرمن ميخان هفته آينده برن آنتاليا ميخاستم ببينم هواالان اونجا چطوره ؟ كسي تازگيا بوده يانه؟ واينكه تواين فصل شنا ميشه رفت يانه؟ يه سري ازدوستان ميگن خيلي سرده وبعضيا ميگن نه. منم مادرم بيمارهست ونميتونه اگه خيلي سردباشه بره. ممنون از لطف همه شمادوستان.

سلام وقت بخیر ممنونم از همه که مطالب مفید در اینجا گذاشتید من اکثر مطالب را مطالعه کردم 2 مورد سوال ...

سوال اولتون رو نمی دونم ولی در مورد سوال دوم یه نمایندگی sephora توی خیابون استقلال هست یه نمایندگی هم من تو خیابون روملی دیدم یه دونه هم فک کنم تو مرکز خرید کانیون هست

2810