2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم الان هوای استانبول چطوره؟

توی یاهو چک کردم ۲-۳درجه از تهران گرمتره، میخوام ببینم برای آخر هفته خوبه هوا میشه راحت گشت و گذار کرد؟

سوال دیگه در مورد هتل کناک ، چه جور هتلیه؟با اینکه ۴ستاره اس و نزدیک میدون تقسیم هستش خوبه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ..من دو روزه که از استانبول برگشتم ...باید بگم که با اینکه من کل این تاپیک رو خونده بودم وکلی برنامه ریزی کرده بودم کلا شرایط جوری شد که تمام برنامه ریزی هام بهم ریخت ...اولا اینکه اصلا و اصلا دنبال خرید ارزون نباشید ...درسته از ایران ارزونتره ولی چون اکثرا برند هستن باز قیمتشون بالاست ...مثلا پالتو زارا 600 لیری اونجا تو ایران ممکنه حدود یه تومن باشه در صورتی که شما قصد خرید پالتو زارا رو داشته باشید خوب خوبه ...کلا من تو ذوقم خورد خیلی زیاد فکر می کردم تمام برندایی که من همیشه ازشون خرید می کنم همشون یه جا جمعن درصورتی که اصلا اینجوری نبود ...البته من بیشتر قصدم خرید واسه بچه هام بود.خیابون استقلال که بقول یکی از دوستان مثل بازار  رضای مشهد بود اصلا خوشم نیومد و به هیچ وجه خرید از اونجا رو توصیه نمی کنم چون اولا خیلی شلوغه ...و دوما بعضی از مغازه اش نسبت به شعبه های دیگه شون واقعا معماری مناسبی ..نداره و ناقصه ...من فقط و فقط از فروم استانبول راضی بودم واقعا همون چیزی بود که تصورشو داشتم ...من اگه یه بار دیگه بخوام برم استانبول صبح روز اول میرم اولیووم چون صبحا خلوت تره

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢
21-تفریحی : /بام استانبول: از امینونو برو بلیط 12 لیر هست. اول باید بری سلطان ایوب از اونجا با یه ت ...

ببخشيد واسه خريد كالسكه و لباس بچه با قيمت مناسب كجاها بايد بريم؟؟؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

...I faith to myself
 سلام دوستان من از سه شنبه تا حالا استانبولم یک‌روز و نیم‌دیگه مونده از سفرم هوا عالی آفتابی ش ...

در مورد لباس بچه اطلاع داري؟

سيسموني و كالسكه و اينا از كجا ميشه خريد!!!؟؟؟

ممنوون ميشم اگه اطلاعات داريد راهنمايي كنيد

...I faith to myself
منم مامانم داره این هفته میره استانبول واسم سیسمونی بیاره  کدوم پاساژ بره بهتره؟ شما از کجا خری ...

سلام خوبيد؟؟؟

ببخشيد مامانتون رفت استانبول خريد؟؟؟

همسرم قراره بره اطلاع داري كالسكه و اينا از كجا ميشه با قيمت مناسب خريد ؟؟؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

...I faith to myself
سلام خوبيد؟؟؟ ببخشيد مامانتون رفت استانبول خريد؟؟؟ همسرم قراره بره اطلاع داري كالسكه و اينا از كجا ...

سلام عزیزم بسلامتی مامان من هم رفت واسم بیشتر از پاساژ فروم طبقه پایینش که بیشتزر سیسمونی فروشی هست خرید کرده بودن کالسکه هم از اونجا گرفته بود برند چیکو و شوینده ،لباس خیلی زیاد،ست حوله اسباب بازی و... اگه بتونه همسرت از اونجا خرید کنه فک کنم کیفیت بهتر و با قیمت مناسب تر خریداتو بتونی انجام بدی

در مورد لباس بچه اطلاع داري؟ سيسموني و كالسكه و اينا از كجا ميشه خريد!!!؟؟؟ ممنوون ميشم اگه اطل ...

لباس بچه از طبقه اول فروم استانبول میشه خرید ...بیشتر برندای لباس بچه اونجا هستن ..ولی باز سیسمونی خیابون بهار خودمون بهتره بنظرم ...اون تنوعی که اینجا هست من تو فروم ندیدم فقط لباساش جالب بود

لباس بچه از طبقه اول فروم استانبول میشه خرید ...بیشتر برندای لباس بچه اونجا هستن ..ولی باز سیسمونی خ ...

قيمتاش خيلي تفاوت داشت با ايران ؟

با احتساب پول تور و اينا اصلا بنظرتون ارزش داره بريم اونجا خريد كنيم؟؟؟

...I faith to myself
سلام عزیزم بسلامتی مامان من هم رفت واسم بیشتر از پاساژ فروم طبقه پایینش که بیشتزر سیسمونی فروشی هست ...

ممنونم...فقط ميشه بگيد كالسكه رو حدودا چقدر خريدين؟،؟

ما هدف اصليممون خريد كالسكه و كريره 

...I faith to myself
سلام دوستان ..من دو روزه که از استانبول برگشتم ...باید بگم که با اینکه من کل این تاپیک رو خونده بودم ...

خواستم بگم که حتما روز اول برید اولیویوم نه اینکه خیلی اف خاصی باشه نه ...مگه یکی دو تا مغازه چند رگالش اونم اگه سایزتون sوxsباشه احتمالا ...ولی ما کلا خربد زیادی اونجا انجام دادیم مخصوصا همسرم ...یک سری مغازه های مردونش اگه به شلوار بخری 100لیر ولی اگه دو تا برداری میشه 160 لیر ..در مورد بلوز هم همین طور ...کاله سنتر هم من با تور شهری رفتم بد نبود ..اونجا نمایندگی اینسیتی دبدم که همیشه من واسه دخترم اینجا از این برند خرید می کنم ...این برند و من جای دیگه ندیدم اصلا...واسه بچه ها فروم استانبول عالیه ..کلا پاساژ قشنگی هست ارزش رفتن رو داره ...مخصوصا که آکواریوم هم داره که ورودیش نفری 50 لیر هست ...در کل من 90 درصد خریدامو روز اخر از این دوتا مرکز خرید انجام دادم ...یعنی اگه بجای روز اخر روز اول اینجا رو می رفتم بقیه روزام صرف گردش و تفریح میشد ...می تونین روز اول این دو تا رو برین و بقیه روزاتون صبحا تا ظهر صرف گردش ودیدن اثار تاریخی کنین و باز اگه خریدی بود از بقیه مراکز خرید دیدن کنین ...جواهیر هم بدنیست نمایندگی برشکا و استرادیوس اونجاست ...اگه تو تکسیم هستین سوار مترو بشین ..ایستگاه اول عثمان بی هست و ایستگاه دوم شیشلی ..اینجا پیاده بشین و مستقیم وارد جواهیر میشین..ما همون روز اول یه استانبول کارت گرفتیم و همه جا رو با مترو و اتوبوس ...رفتیم ...تو صیه من اینه که هر جایی که قصد داربن برین هر روز ...شیوه رفتن به اونجا رو شب قبل که تو هتل هستین سرچ کنین و اسکرین شات بگیرین ...اگه هم نت همیشه دارین که خیلی کارتون راحت تره ...ورودی ایاصوفیه 40 لیره نفری ...بیوک ادا درشکه دو قیمت داره 75 لیر و 90 لیر که هیچ فرقی نداره و همون 90 لیر رو انتخاب کنین ...به هیچ عنوان تور های پیشنهادی لیدر رو نگیرین ...چون تو مسیر بردنتون تاهتل شما رو تحت فشار میزارن که همین الان باید انتخاب کنین ...مطمئن باشین همشونو خیلی ارزونتر می تونین خودتون برین یا تو خیابون بهتون پیشنهاد می کنن باقیمت خیلی پایین تر ...چیزی که من متوجه شدم تمام هتل های 4 ستاره تکسیم تو یه رنج هستن همشون لابی کوچیکی دارن ...هتل من گلدن ایج بود که در مجموع من راضی بودم بابقیه هتل ها که دوستامون بودن مقایسه کردم صبحانه ش عالی بود و از همشون بهتر بود ...ققط توصیه می کنم به جای اتاق با تخت دو نفره،دوتا تخت یک نفره بگیرین تا اتاق بزرگتری نصبب تون بشه ..ما که حدود ساعت 10صبح رسیدیم هتل وهمون موقع بهمون اتاق دادن...در مورد پاساژ مارمارا پارک هم یکی از همشهریهامون که مابطور اتفاقی اونجا دیدیمش و گفت 6 ساله ساکن استانبوله بهمون توصیه کرد حتما بریم که ما فرصت شو نداشتیم و در مورد مرکز خرید هیستوریا هم تعریف شنیدم که اونم فرصت نکردم برم...در مورد غذاهاشون هم باید بگم که من زیاد خوشم نیومد ...هر چند بظاهر خیلی شبیه غذاهای ما هستن ولی فوق العاده چرب هستن و بوی گوسفند میدن حتی باقلواهاشون ...نمی دونم فک می کنم از یه روغن خاصی استفاده می کنن که بو میده ..ولی هر چی از نوناشون بگم کم گفتم ...عالی بودن ...یه مغازه هایی هست که همه جا شعبه داره به اسم سیمیت سارای ..حتما برین چای با نون و شبرینی بخورین ...راننده هاشون بسیار بد رانندگی می کنن ...فقیر تو خیابوناشون بیداد می کنه ..کلا انتظار فرهنگ بسیار بالاتری داشتم ...سالها طول میکشه تا اروپایی بشن

قيمتاش خيلي تفاوت داشت با ايران ؟ با احتساب پول تور و اينا اصلا بنظرتون ارزش داره بريم اونجا خريد ك ...

نه عزیزم اصلا اصلا اگه صرف خرید میری اینکار و نکن ...چون مطمئنم که مثل من تو ذوقت می خوره ...خیابون بهار خیلی خیلی خیلی متنوع تره...اونجافقط بیشتر نمایندگی انواع لباس بچه هست مثل کارترز و مادر کر و پولو و B&Gو اچ اند ام و پانچو ...اینا اصلا فک نکن میری می تونی از بین 20 تا برند مثلا کالسکه انتخاب کنی

ممنونم...فقط ميشه بگيد كالسكه رو حدودا چقدر خريدين؟،؟ ما هدف اصليممون خريد كالسكه و كريره  

من چند نمونه واست میگم تا دستت بیاد من واسه دخترم یه پیراهن بافت نازک خریدم 100 لیر ..شلوار مارک پولو واسه پسرم 100لیره بلوز بافت نارک مارک پولو 90 لیره ...شلوار تو اف از 50 لیر تا 100لیر ..کفش زارا 230 لیر ...کتونی اچ اند ام 70 لیر ...بلوز بافت نازک اچ اند ام دحترونه 60 لیر ..ژیله خژ نازک تو اف 50 لیر ...لباس مجلس خوشگل دخترونه که اصلا ندیدم ...ست لباس پسرونه مارک تامی شامل شلوار و شومیز و بافت حدود 700لیر ...پیراهن نازک وخترونه از زارا 100لیر ...شومیز دخترونه واسه عیدش گرفتم 70 لیر از زارا ...پالتو دخترونه از زارا 290 لیر ..کاپشن پسروته خیلی نازک از پانچو 170 لیر ..یکی دیگه هم که الان مارکشو نمی دونم حدود 300 لیر ..اچ اند ام یه سری از لباسا رو 2 تا بخر 3 تا ببر گذاشته بود که من شلوار و یوییشزت واسه پسرم ویه سوییشرت واسه دخترم برداشتم شد 80 لیر فک کنم ...قیمتا همین حدوده ...منگو هم بعضی چیزاش اف خورده بود . .من یه بلوز خوشگل خریدم 40 لیر ..یه شلوار جین طوسی گرفتم واسه پسرم 60 لیر و یه شلوار اسلش هم 60 لیر ..باز چیزی یادم بیاد میگم برات ...واسه خودمم از زارا دو تا کیف برداشتم یکی 100لیر و یکیش هم 170 لیر ...پالتو زنانه فقط زارا خوشم اومد و منگو که البته واسه منگو زیادی کوتا ه بود واسم .. بالای 500 لیر تا 700 لیر بودن...بوت و کفش که اکثرا چرم بودن و از دویست و خورده ای بیر به بالا بودن که من سوای قیمت از چیزی خوشم نیومد و نگرفتم ...یه کفش بهاری از استرادیوس گرفتم 130 لیر ..مانتو 100لیر اون و اینجا 190 تومن دیده بودم . .شال 70 لیر ..کاپشن مردونه نازک 300 لیر ...پالتو 350 لیر شوهرم گرفت پیراهن مردونه 100 لیر ..بلوز و شلوار و جین هم همین حدود گرفت..100 لیر کفش مردونه 300 لیر ...یه سری هم بلوز از جاهای مختلف گرفتم از 20 لیر که از السی بود تا 80 لیر ..شومیز خوشگل که اصلا نبود فقط اوایل خیابون استقلال یه مغازه بود واسه خودم نگرفتم دو تا واسه مامانم گرفتم دونه ای 95 لیر

2810