2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000362 بازدید | 25337 پست

اول اسفند حراج هست اونجا اصلا؟ 

کسی جواب نمیده دیگه؟ 

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
شما چه هتلهایی رفتین که راضی بودین؟؟ با چه آژانسهایی ؟؟

من هتل دپارما و تکسيم گونن رفتم راضي بودم. از آژانس‌هاي مختلف هم گرفتم. آژانس‌ها هم بعضي هاشون مثل لباس فروشي هستند که همون لباس را يک جايي ارزانتر و يک جايي گرانتر ميدن. گفتم که شما هتل‌تون را انتخاب کنيد و زمان پرواز و فرودگاه (آتاتورک يا سبيحا) بعد قيمت بگيريد ببينيد کدوم مناسب تره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی از هتل دلتا یا بیربی اطلاعی نداره؟؟آژانس هواپیمایی این دو تا رو معرفی کرد برا ۶ روز هتل د ...

به نظرم براي اين فصل گرون هستن. البته من اين هتل‌ها را نمي‌شناسم. شايد اگر 5 ستاره هستند يا پروازتون ترکيش هست خب منطقي باشه وگرنه به نظرم گرون ميگه.

سلام.

ديسكو هاي تكسيم همشون قابل اعتماد نيستن همونجا روي برادرم اسلحه كشيدن

لطف كنيد اگه اسم دقيق ميدانيد براي ديسكو ها نام ببريد .آيا به صورت سينگل هم ميشه به اين ديسكو ها رفت؟

ميشه اگر سايت مطمن براي اجاره خانه يا فروش خانه در استانبول اطلاع داريد بيان كنيد

ممنون از راهنمايي

به نظرم براي اين فصل گرون هستن. البته من اين هتل‌ها را نمي‌شناسم. شايد اگر 5 ستاره هستند يا پروازتون ...

نه عزیزم با پرواز زاگرس این قیمت رو دادن هتلش هم ۴ ستاره س 

خب خدا خیر دوستان بده این یه مدته میگم چند تا هتل ۴ ستاره خوب تو آکسارای معرفی کنید متاسفانه کوتاهی میکنن

عزیزم ممنون ازت.من عاشق لباس مخصوصا شومیز و تونیک بسیار خوش دوختم برای زمانیکه مهمون دارم.هیچکدوم از ...

آرزو جان این گروه رو امتحان کن فقط برند داره

https://t.me/joinchat/BOPzBERhtgahYOzAgvUFiA

نه عزیزم با پرواز زاگرس این قیمت رو دادن هتلش هم ۴ ستاره س  خب خدا خیر دوستان بده این یه مدته ...

به نظرم گرون گفته. تازه منطقش هم که گفتین تقسیم نیست. اول تو نت سرچ کنید تا قیمتها کم و بیش دستتون بیاد بعد زنگ بزنید آژانس. انشاله تور خوب پیدا میکنید

بچه ها کسی از هتل دلتا یا بیربی اطلاعی نداره؟؟آژانس هواپیمایی این دو تا رو معرفی کرد برا ۶ روز هتل د ...

ببینید اگر ما درباره هتل های آکسارای نظر نمیدیم دلیلش اینه که اون منطقه رو مناسب برای اقامت نمیدونیم حالا چطور هتل خوب معرفی کنیم اونجا ؟؟؟ هتل دلتا گریدش 9 نیست اینم اطلاعاتش تو بوکینگ

https://www.booking.com/hotel/tr/delta-istanbul.en-gb.html?aid=397594;label=gog235jc-index-XX-XX-XX-unspec-ir-com-L:en-O:windowsS7-B:chrome-N:yes-S:bo-U:salo-H:s;sid=389e16ae1a85120f6698095b6cfda813;all_sr_blocks=104212002_88798783_2_2_0;checkin=2017-12-01;checkout=2017-12-08;dest_id=-755070;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;hapos=1;highlighted_blocks=104212002_88798783_2_2_0;hpos=1;room1=A,A;sb_price_type=total;srepoch=1510375636;srfid=6206ee9b4894f50a2a20abfce8d23a51da949626X1;srpvid=c71621a8bd920139;type=total;ucfs=1&

بین دلتا و بیربی قطعا دلتا بهتره ولی این قیمت برای این هتل و پرواز زاگرس خیلی زیاده. شما میتونین با همین قیمت جاهای خوب استانبول هتل بگیرین. فقط به یه آژانس اکتفا نکنید از جاهای مختلف قیمت بگیرین

آروشا جان من صفحات قبل تاپیک رو مبخوندم دیدم شما اول دی استانبول بودین.. میشه راجع به درصد حراج و تعداد فروسگاههایی که حراج بودن بگین؟؟ 

مثلا من یکبار عیدفطر و اخرای ماه رمضون. استانبول بودم که خیلی خوب بود، تمام برندها تخفیف ۵۰ تا ۷۵ درصدی داشتن.. 

میشه به من بگین چه تاربخی استانبول بودین؟ قبل ژانویه یا اوایلش؟ و چطور و. چه میزان بود حراج؟! 

ممنون

آروشا جان من صفحات قبل تاپیک رو مبخوندم دیدم شما اول دی استانبول بودین.. میشه راجع به درصد حراج و تع ...

من اواخر دسامبر تا سوم ژانویه استانبول بودم اکثر فروشگاهها آف بود تخفیفات هم خیلی خوب بود مخصوصا کیف و کفش تو پاساژ جواهیر که بیشترشون آفای خوبی داشتن ولی نه اینکه مثلا فک کنید خیلی ارزون بتونین بخرین نه . لباس ها هم آفای خوبی داشتن ولی سایزا اکثرا ناقص بود. والا درصد آفا رو من نگاه نمیکردم چند درصده چون خیلی برام مهم نبود . هر چی که لازم داشتم میخریدم. استانبول همیشه قیمت لباس از ایران ارزون تره اینقدر دنبال درصد آف و این چیزا نباشین

بله درست میگین.. استانبول همیشه حراج داره، ولی میزان حراج و برندهایی که در حراج هستن متفاوته! این بار سومه که استانبول میرم، دفعه اول عید فطر و رمضون بود که بی نظیر بود، دفعه ی. بعد اوایل بهمن که حراج نسبتا خوبی بود و جنسها کم و ناقص بود! 

یه زمانهایی هم هست که حراج هست اما خوب نیست به هیچ وجه مثل عید نوروز! 

وقای قصد سفرمون فقط خریده خوب معلومه به درصد اف بالاتر فکر میکنیم.. اینکه ازتون پرسیدم به این دلیل بود که بتونم بهترین تایم سفر رو به لحاظ خرید داشته باشم! 

در هرحال ممنون از پاسختون

2810