2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000370 بازدید | 25337 پست
هتل خوبیه ضلع شمال میدون تقسیم هست و دارای لوکیشن خیلی خوب و نزدیک مترو ولی می تونین انتخاب های بهتر ...

ممنون از راهنماییتون

کاش زودتر پرسیده بودم

متاسفانه تور رو گرفتم

ایراداتش رو میتونید بگید!

ممنونم

دوست عزیز قطعا مقایسه کردن ریکسوس پرا با اونای دیگه کاملا اشتباست. اگه هزینه براتون اهمیت نداره بین ...

اخه تفاوت قیمتشون زیاد نیست انگار ...نمی دونم خ گیج شدم بوکینگ یه چیز میگه آژانس یه چیز دیگه میگه....هتل گلدن وی قیمتش خ تو بوکینگ خوبه ولی آژانس باهاش کار نکرده تا حالا

نتونستم کاربری قبلیمو احیاکنم😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یکی از دوستان که تو زورق هست بهم قیمت داد واسه 5 شب لارس پارک 2069000تومن و ریکسوس پرا 3220000تومن ولی تو بوکینگ اینقدررتفاوت قیمت نداره 😑

دوست عزیز قطعا مقایسه کردن ریکسوس پرا با اونای دیگه کاملا اشتباست. اگه هزینه براتون اهمیت نداره بین ...

تو بوکینگ تفاوت قیمت چندانی نبود بینشون .. ولی الان از زورق قیمت گرفتم واسه 5 شب ...لارس پارک 2069000تومن و ریکسوس پرا 3220000تومن

من پارما رفتم واقعاً خوبه. هم موقعيتش عالي هست هم نظافت و ... . البته اون موقع که من رفتم 4 ستاره بو ...

همین هتل the parma hotel&espa?خوبه ؟تو بوکینگ از لارس پارک ارزونتره ولی گریدش بالاتره ،الان به دوستم تو زورق پیام دادم بهم قیمت بده 

سلام عزیزم مثل اینکه خیلی وقته آنلاین نشدید ولی خب من پیام میدم شاید خوندید. راستش من میخوام برم استانبول با دوستم برای زندگی

بهمون منطقه بیلیک دوزو رو پیشنهاد دادن اما کلا استانبول رو نمیشناسم و از چند نفری که سوال کردم گفتن منطقه خوبی نیست و پایین شهره. میشه راهنمایی کنید در این مورد؟ با توجه به اینکه ما هردومون خانوم هستیم و امنیت و هزینه هردو برامون مهمه

ممنون از راهنماییتون کاش زودتر پرسیده بودم متاسفانه تور رو گرفتم ایراداتش رو میتونید بگید! ممنون ...

اگه گرفتین که دیگه بهش فکر نکنید . بهتون خوش بگذره. اصولا قیمتی رو که برای الیت ورد میدن بالاست با همون قیمت میشه هتل بهتر با گرید بالاتری  گرفت. 

تو بوکینگ تفاوت قیمت چندانی نبود بینشون .. ولی الان از زورق قیمت گرفتم واسه 5 شب ...لارس پارک 206900 ...

ببینید شما الان میخواین از بوکینگ رزرو رو انجام بدین یا تور بگیرین؟ اول اینو مشخص کنید. the parma هتل بسیار خوبیه. من اول ریکسوس و بعد the parma رو پیشنهاد میدم. البته این دو هر دو هتل گرونی هستن. لارس پارک از هتل هایی هست که اکثر آژانسهای ایران باهاش قرارداد دارن به خاطر همین با تور قیمتش پایین تره

همین هتل the parma hotel&espa?خوبه ؟تو بوکینگ از لارس پارک ارزونتره ولی گریدش بالاتره ،الان به د ...

من لارس پارک نرفتم ولي اگر نزديک تقسيم هست دپارما همين هست. من که راضي بودم حدود 2 سال و نيم پيش که رفتم. فکر کنم بهتر شده که از 4 ستاره شده 5 ستاره.

ببینید شما الان میخواین از بوکینگ رزرو رو انجام بدین یا تور بگیرین؟ اول اینو مشخص کنید. the parma هت ...

ممنونم از پاسخ گوییتون ...نه من نمی خوام از بوکینگ رزرو کنم ...از بوکینگ گرید هتل هایی که اژانس پیشتهاد کرده بود رو چک می کردم پارما نظرم رو جلب کرد ...از یکی از بستگان که تو زورق هست هم قیمت میگیرم ببینم کدوم متاسب تر میشه ...الان ایشون پرواز ماهان رو به من قبمت دادن نفری 919000تومن ...لارس پارک 5 شب 2069000تومن و پارما رو قیمت دادن 2087000تومن یعنی فقط 18000 تومن گرونتره ... اژانس با پرواز ماهان و 5 شب و 6 روز لارس پارک ،صبح به شب رو برای تازیخ 15 ابان به من قبمت داده 1900000...وپیام که دادم ج داد پارما شبی 3 یورو گرونتره . .البته تو زورق اینقد تفاوت نداره ...حالا با مجموع این شرایط شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟البته پرواز ترکیش و گلوبال هم بهم قیمت کمی پایین تر داده تو زورق ولی فرودگاه صبیها میره....؟

ممنونم از پاسخ گوییتون ...نه من نمی خوام از بوکینگ رزرو کنم ...از بوکینگ گرید هتل هایی که اژانس پیشت ...

اگر من باشم پارما رو انتخاب میکنم. پروازتون ماهان خیلی خوبه چون آتاتورک میشینه و رفت و برگشت براتون راحت تره 

ممنونم از پاسخ گوییتون ...نه من نمی خوام از بوکینگ رزرو کنم ...از بوکینگ گرید هتل هایی که اژانس پیشت ...

من در هر صورت لارس پارک رو انتخاب نمیکنم چون هتل های خیلی بهتر از این تو اون منطقه هست با هزینه کمتر و به نظرم لارس پارک با این قیمت اصلا ارزش نداره. ازشون بخواین تو همون منطقه چند تا هتل دیگه هم بهتون قیمت بدن

هتل هایی مثل titanic city

midtown

taksim gonen

nippon

ramada taksim

اینا هم تو همون منطقه هستن و هتل های خوبین بگین اینا رو هم قیمت بدن بهتون

2810