2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE= 46336089 ]دوستان از تکسیم چطور میشه رفت مرکز خرید الویوم [/QUOTE] برو تو ميدون از زيرگ ...

سلام عزیزم. ممنون که اطلاعتتو گڌاستی

منم اگه اشکال نداره سوالامو بنویسم

کدوم جاهای تفریحی رو کلا رفتین. میشه هزینه هاشو هم بگین؟

به نظرت کجاها ارزش رفتن نداشت؟

یه پسر سه ساله دا م همش دلشوره دارم سرما بخوره. حسابی لباس گرم واسش ببرم؟

به نظرت تور بسفر کوتاهش بهتره با بلند؟

اونجا می خوام کالسکه واسه بچه م بخرم. به نظرت کار درستیه؟ یا با خودم ببرم . اخه مال خودش ایرانی سنگینه حملش.

هر چی بار تو کالسکه بذاریم اصلا اضافه بار نمی خوره؟

عزیزم ببخشید . ناهار و شام کجاها بهتره که هم تمیز باسه و هم گرون نشه

هتلتون چی بود؟ راضی بودین؟

تمام‌زندگی من👈🏻👈🏻.   👨🏻‍💼همسرم.     👦🏻پسرم.    🧒🏻دخترم. خدایا شکرت🙏

عزیزان میشه هر کی می دونه کدومـمناطق دیدنی به هم نزدیکن و مبشه توی برنامه یه روزه گنجوندشونـ بگه لطفا

مثلا ایا صوفیا و سلطان احمد و کاخ توپکاپی نزدیکن

دیگه کجاها نزدیک همن؟

سهر جان من گفتم كالاسكه جزو بار نيست ولي وسايل نمي توني توش بزاري حتي اگه يه اب معدني توش بزاري ميندازن دور گفتم تو كيف كوله بزار باخودت ببر تو هواپيما ولي تو كيف كوله ات هيچگونه مايعات وكرم وشامپو نباد باشه مي اندازن دور  من كالاسكه فروشي اونجا نديدم بعد ضمانتشو چيكار ميكني !! خودت ميدوني براي پسرت يه دست لباس گرم كاپشن بردار بار تو سنگين نكن از اونجا بخر  داروهم براش بردار براي خودتون هم ضد تهوع و مسكن بردار چون حتما پا درد ميگيري😁برا غذا ما زياد وقت نميزاشتيم هرجايي ميرفتيم همون جا ميخورديم ولي مناسب ترين غذا ها روتوفرعي هاي استقلال خورديم خيلي هم خوشمزه بود راستي طبقه اخر اولويوم همه برنداي فست فود معروف هست يه جور برنامه بزار كه جمه وسهشنبه تو تركيه باشي تور بسفر كوتاه ٢٠ دقيقه است بسفر نرو برو بيوك ادابهتره ولي سرده ها صبح برو اگه جاي تاريخي ميري حداقل برو قصر خود خرم وسليمانيه كه توفيلماشون هست ولي در كل بليطايجاي ديدنيش گرونه مانفري ٨٠ لير داديم خيلي هم چرت بود ولي كشتي ايراني كه پارتي ورقص برو تو صفحه قبل توضيح دادم همهجا پول چنج ميكنن ازچندجا قيمت بگير هتلمون كريستال بود موقعيت مكاني عالي صبحانه عالي رفتار پرسنل وامكانات خوب بود اميدوارم خوش بگزره

انيتا جان سلام اول اينكه هرروز كه ميري صبحانه بخوري يه ظرف ببر وسوپ براي بچه ات بردار چون غذاي بچه ك ...

عزيزم شما براي كشتي سودا رو رفتين يا ارش رو؟؟

بعد من شنيدم سودا نفري ٨٠ دلاره. درسته؟؟

يعني من اسم اين دوتا رو شنيدم.

ايا بازم كشتيه ايراني ديگه اي هست؟؟

لطفا اگه كسي هم اين كشتي ها رو امتحان كرده بگه كه چطور بود. 

ممنون🙏🏻🙏🏻

والا من اسمشو نمي دونم كشتي كه خواننده داره ٧٠ دلاره ما به شهرام شپره نرسيديم بليطش تموم شده بود فردا شب رفتيم هنگامه بود دوسش نداشتم اخه كنسرت ابي هم رفته بودم براي همين رفتيم اون يكي كشتي ايراني ديجي ايراني بود رقص عربيو رقص اسپانيايي و چيزاي ديگه خيلي باحال بود ٣٠ دلار ولي خودمون گرفتيم ما يعني رفتيم اسكله خودمون با مسىول كشتي صحبت كرديم اونجا تا دلت بخواد كشتي هست ولي بپرس ايراني باشه بين الملل نرو ما تا١٢ شب داشتيم ميزديم وميرقصيديم ولي اونا ازبغل ما رد شدن مثل خانه سالمندان بود😁

سلام دوستان براي روز دوشنبه ١٧ مهر دارم ميرم و به قصد خريد سيسموني و ميخوام كالاسكه ام رو از اونجا بيارم 

كسي مركز خريد مخصوص سيسموني اونجا ميشناسه ؟! و اينكه عايا كسي فروشگاه هاي جوكر رو رفته و يا ديده ؟! 

ا
يه. پاساژ كوچولو توي كاپالي چارشي هست كه فقط سيسموني داره اسم پاساژش رو نميدونم اقاي مهرگان شما اطلاعي داريد از اسم پاساژ ؟! 

وضعيت جريمه براي اضافه بار چطوريه ؟! 

و اينكه من ماه پيش از گرجستان اومديم اصلا كاري به ساك ها نداشتن و گيت رو خيلي شيك باز كردن 

با توجه به اينكه برگشتمون ٤ صبح ميشه ممكنه بدون بازرسي بگذريم ؟!

دوسنتان عزیز . به نظرتون اگه صبح اول بریم کاخ دالما باغچه و بعدش بریم بیوک آدا میشهـ؟

به نظرتون روز اول که خسته ایم. کجا ها رو تو برنامه بذارم بهتره؟ چون ما پروازمون دو نیم  صبح پرواز از شیراز داریم

سلام دوستان براي روز دوشنبه ١٧ مهر دارم ميرم و به قصد خريد سيسموني و ميخوام كالاسكه ام رو از اونجا ب ...

سلام از فروشگاههای جوکر من تو فروم استامبول طبقه پایین دیدم همش سیسمونی  بچه بود

2810