2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000296 بازدید | 25337 پست
سلام دوستان من هفته ی دوم مهر عازم استانبول هستم. واقعا دیگه خسته شدم بسکه هتل بررسی کردم و نتونستم ...

سلام

هتلایی که نوشتید همه مناسبن اما برای شما مرککر تکسیم مناسبتره

البته لامارتین هم انتخاب خوبیه

قیمت هتلایی که گفتید متفاوته

از آژانستون بپرسید که با چه قیمتایی این هتلارو میدن.

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جناب مهرگان ميشه درباره هتل برجري هم توضيح بدين 

ايا هتل خوبي هست منظور من از خوب تميز باشه و به ميدان تقسيم و مترو نزديك باشه ايا اين شرايط رو داره؟

زندگي درك همين اكنون است
2805
سلام دوستان من هفته ی دوم مهر عازم استانبول هستم. واقعا دیگه خسته شدم بسکه هتل بررسی کردم و نتونستم ...

من هتل تکسيم گونن رفتم هتل تميز و خوبي هست و صبحانه قابل قبول و خوبي هم داره و خيلي خيلي به تقسيم نزديک هست. يعني از جلوي هتل ميدان ديده ميشه. تا استقلال 5 دقيقه هم کمتره. اما از نظر قيمت اطلاعي ندارم.

سلام هتلایی که نوشتید همه مناسبن اما برای شما مرککر تکسیم مناسبتره البته لامارتین هم انتخاب خوبیه ...

ممنون از راهنماییتون  

این لیست هتلهاییه که با قیمت دارم: (قیمتها برای 7 شب نیمه ی دوم مهر از الی گشت با صبحانه از کمترین قیمت):

InnPera Hotel:  economy room : 1905000

Germir Palas Hotel: Double Standard: 2045000

Taxim Hill:  double economy: 2185000

2260000 nova plaza taksim square: double standard: 

Elite World prestige hotel: Standard Room: 2265000

Golden Park Hotel: Standard Room: 2310000

Lamartine: Standard: 2375000

Golden Age: Standard Room: 2500000

Nippon Hotel: Superior Room: 2500000

Midtown Hotel: Room Deluxe Sea View: 2525000

Taksim Gonen: Standard Room: 3055000

cvk hotel taksim :  double standard:  3285000 

به نظر شما بهترین انتخاب کدومه؟ 

ممنون از راهنماییتون     این لیست هتلهاییه که با قیمت دارم: (قیمتها برای 7 شب نیمه ی دوم ...

البته این قیمتهای الی گشت بود، سایتهای دیگه، مثل سایت جاباما، حدودا قیمتها رو 100 یا حتی 200 تومن ارزونتر اعلام کرده!

سلام به دوستان عزیزم و آقای مهرگان ممنونم از راهنمایی عالیتون من همراه شوهرم دختر ۷ ساله ام ۳ مهر به استانبول میریم هتل آوانتگارد تکسیم حدود ساعت ۸.۳۰ شب پروازمونه و برگشت ۱۱.۲۰ شب ۸ مهر به نظرتون در این مدت چه جاهایی هم تفریحی و خرید تواولویته بیشتر مد نظرم در جاهای تاریخیه که کدوما بهتره برم....ممنون

سلام آقای مهرگان من از صفحه ۱۱۰۰ تا اینجا و بقیه صفحه هارو به طور تصادفی خوندم بسیار عالی بود چون پروازمون ۳ مهر هست امروز میخوام برنامهریزی برای سفرمون کنم اگه میشه پاسخ سوال من که در مراکز تاریخی کدوما اولویت دارند رو محبت کنید بدید و یک سوال دیگه برا خرید مانتو و رو تختی و شلوار جین کجا باید برم.... من اولین بارمه که استانبول میرم خواهش میکنم اگه میشه چه شما چه دوستان اطلاعاتی در مورد این خریدها دارن بدن ممنون میشم

سلام آقای مهرگان من از صفحه ۱۱۰۰ تا اینجا و بقیه صفحه هارو به طور تصادفی خوندم بسیار عالی بود چون پر ...

ببینید دوست عزیز اولویت بندی دیدن آثار تاریخی کاملا سلبقه ای هست اینکه شما چه نوع معماری رو دوست دارین یا حتی دیدن آثار مربوط به کدوم دوره رو می پسندین و اینکه چقدر زمان دارین. در هر حال سعی کنید برج گالاتا ایاصوفیه و سرداب باسیلیکا رو حتما ببینین توپکاپی رو ببینین گرند بازار و بازار ادویه رو ببینین. توی کوچه پس کوچه های این منطقه تاریخی قدم بزنین.اگه وقت کردین خوب دلما باهچه وموزه های مختلفی هم هست . توی خیابون استقلال یه کلیسا هست که دیدنش خالی از لطف نیست و موزه مادام توسو هم که به تازگی تو خیابون استقلال قابل دیدن هست . بر اساس تایم و علایقتون برین اینجاها رو ببینین. درمورد مانتو من چیزی که اینجا به عنوان مانتو می پوشیم رو اونجا ندیدم . شومیزهای بلند اونجا هست. رو تختی هم تو همه مراکز خریدا یه طبقه مخصوص وسایل خونه هست که اونجا می تونین پیدا کنین

2810