2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد 

من هتلي ميخوام كه به مراكز خريد نزديك باشه و با توجه به اينكه كالسكه و بچه همراهم هست سخته ميخوام نزديك مترو باشه و نياز نباشه چند بار وسيله عوض كنم 

شما اكساراي رو پيشنهاد ميكنيد يا تقسيم

زندگي درك همين اكنون است
شقایق جان میشه راجع به خرید و حراجها هم بگی

ما تکسیم‌هستیم خیلی ناراضی ام از تکسیم .با اینکه از آکسارای خیلی بد شنیده بودم ولی دسترسی و محیطش جالب تر اومد برام البته من شب ها تا الان آکسارای نبودم .من خیلی از لباس ها و وسایل اینجا خوشم نیومده تا حالا 

شقایق جان اسم هتلتون چیه ؟ایستگاه اتوبوس بشیکتاش کجا هست که به همه جا سرویس داره ؟

ببین اتوبوس رو نمی دونم ولی تراموا داره به بازار ادویه و بازار بزرگ و آکسارای و سلطان احمد حالا دوستان شاید تجارب متفاوتی داشته باشن

شقایق جان میشه راجع به خرید و حراجها هم بگی

تنها جاهایی که تو این سه روز به نظرم خوب نسبی بود جواهر بود و ایستینه پارک .یه سه شنبه ام رفتم oloviom برا سوغاتی و اینا بد نبود ولی خیابان استقلال خیلی بد بود بازار بزرگ خوب بود ولی قیمتا رو می پرونن من دستمال گردن ابریشم ۴۲۰ لیری رو ۸۰ خریدم اگه رفتین چونه بزنید بازار ادویه جای جالبی بود به نظرم .تو خ استقلال تنها چیز جذابش یه جایی بود تقریبا انتهای خیابون که سیب زمینی کبابی داشت با نوشابه به صورت منو با قیمت ۲۰ لیر و حدودا ده تا چیز متفاوت مثلا ماکارانی کلم قرمز سوسیس...که از هر چی می خواستی میریخت برات تو سیب زمینیه این خیلی خوب بود حتما برو آدانا کباب رفتم که با نوشابه شد ۴۰ لیر اونم خوب بود .صرافی های آکسارای خیلی بهتر از تکسیم بودن برای من که یورو چنج کردن خیلی منصف ترن.دیگه اینکه آب آشامیدنی نیست آب کوچک ۱ لیره که پک بخرید راحت ترید‌.نمیدنم چه راهنمایی دیگه ای می تونم بهتون بکنم بپرسید من میام جواب میدم

ببین اتوبوس رو نمی دونم ولی تراموا داره به بازار ادویه و بازار بزرگ و آکسارای و سلطان احمد حالا دوست ...

من perra center hotelam البته اینم‌ بگم قبل از اون یه هتل مزخرف رزرو کرده بودم خدا رو شکر آقای مهرگان راهنمایی کرد کنسل کردم بعد اومدم دیدم مسافر خونه بوده .دسترسی هتل خوبه هتلمونم خوبه هم اتاقاش هم برخورد کارکنانش ولی من در واقع به دنبال محله ای بودم که خیلی هم وطن های خودمون و عرب و اینها توش نباشه یه کمم خلوت تر باشه در نتیجه نه آکسارای برای من مناسبه نه تکسیم این نتیجه من از رزرو هتل تو تکسیم و دوبار پیاده روی روزانه در آکسارایه ولی کلا آکسارای یه کم پر جنب و جوش تر به نظر میاد

یه سوال دیگه ای هم که داشتم ، تو بخش آسیای استانبول کدوم منطقه برا خرید مناسبه؟ آکسارای یا خیابان بغ ...

آکسارای خوبه ولی برای خرید برای خودتون اگر میتونید به دلار پرداخت کنید اجناس بهتری پیدا میکنید.برای سوغات من همون استقلال و پیشنهاد میدم حالا ببینید نظر دوستانی که باتجربه ترن چیه

شقایق جان اسم هتلتون چیه ؟ایستگاه اتوبوس بشیکتاش کجا هست که به همه جا سرویس داره ؟

ای وای ببخشید من اشتباهی خوندم فکر کردم نوشتی کاباتاش واقعا معذرت می خوام از بشیکتاش نمی دونم این توضیحاتی که دادم مربوط به کاباتاش بود از اونجا ایستگاه به خیلی جاها داره

لطفا اگه کسی اطلاعی داره جواب بده، ممنونم.

سلام تا جایی که من تجربه دارم میتونید ساعت ورودتون رو با هتل هماهنگ کنید در صورتی که به صورت کتبی بپذرین (در یک ایمیل اعلام کنن که مشکلی نیست) برای شما هم مشکلی نیست همون ساعتی که مد نظرتون وارد هتل میشین

2810