2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست

سلام این گروه یکی از بچه  ها که واقعا خودش استانبوله راه انداخته.به نظرم خیلی می تونه بهتون کمک کنه.نه تبلغ توش هست نه حاشیه.منم خودم از ادمین گروه کلی سوال کردم.همه سوال هارو خیلی خیلی دقیق جواب دادن.من تو یه هفته انگار رفتم استانبول.همه جاهاشو با ادرس دقیق بهم گفت.حالا یه گروه زده. شما اگه خواستین بیایید.خیلی کمک می کنه به رفتنتون

https://t.me/joinchat/EpDtR0LxAF0aG7ZyH7qHjQ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و همسرم برای 16 مهر (یکشنبه) بلیط داریم و هتل رو هم قراره از الی گشت بگیریم، محله بشیکتاش دسترسیش ...

بله بشیکتاش دوره یه مترو هم دسترسی نزدیک نداره 

به نظرم جای دیگه بگیر مثل شیشلی 

اکثر هتل ها همون ساعت 2 تحویل میدن مگر اینکه اتاق خالی باشه و سرشون خلوت باشه که خیلی بعیده

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام آقاي مهرگان  ما 5 مهر عازم استانبول هستيم .توي اون تاريخ مي تونيم از حراجي ها استفاده كني ...

من تو این تاریخ قبلا رفتم حراجی بود ولی ناقصی زیاد داشت و کلا خرید خیلی خوبی انجام دادم 

شما چند روزه میرین و هزینه شماچقدر شده

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام آقاي مهرگان  ما 5 مهر عازم استانبول هستيم .توي اون تاريخ مي تونيم از حراجي ها استفاده كني ...

سلام

هتلتون بسیار هتل خوب و تمیز با یک لوکیشن خوب هست

خیلی انتظار زیادی از حراجی نداشته باشید

بیشتر نیوکالکشن های زمستانه هست و به قول سحر جان لباس های سایز ناقص شده تابستانی

البته هستند برندهایی که همیشه تخفیف رو دارند.در کل قیمت پوشاک در اکثر ماه ها درین شهر مناسبند

...

دوستان کسی بام استانبول رو رفته؟ خوبه؟

و اینکه ایا مرکز خرید پالادیوم استانبول ارزش رفتن داره؟

چون ما قراره بام استانبول رو بریم و فکر کنم پالادیوم هم همون نزدیکی هاست.ایا ارزش زمان گذاشتن داره یا نه؟

دوستان کسی بام استانبول رو رفته؟ خوبه؟ و اینکه ایا مرکز خرید پالادیوم استانبول ارزش رفتن داره؟ چون ...

من بام استانبول را رفتم ولي مرکز خريد پالاديوم را نه. بام استانبول جاي قشنگي هست اگر وقت زياد داريد. يک جور تپه مانند سرسبز که در بالا هم کافه و رستوران داره. عکسهاي قشنگي ميشه گرفت ولي اونطوري نيست که اگر نريد چيز خاصي را از دست دادين.

من و همسرم برای 16 مهر (یکشنبه) بلیط داریم و هتل رو هم قراره از الی گشت بگیریم، محله بشیکتاش دسترسیش ...

سلام من روز سوم سفرم هست الان استانبولم به نظرم جاش خوبه تا تکسیم یه ایستگاه فاصله داری از خود بشیکتاشم به کلی جاها مستقیم ایستگاه داره مثل بازار بزرگ و بازار ادویه و زیتون بورنو و آکسارای 

دوستان کسی بام استانبول رو رفته؟ خوبه؟ و اینکه ایا مرکز خرید پالادیوم استانبول ارزش رفتن داره؟ چون ...

بام استامبول قشنگه مرکز خرید پلادیوم هم خیل خوبه قیمت مناسبه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
2810