2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست

اگر قصدتون خریده تو ژانویه همسرم کلی سیسمونی با تخفیفهای تا ۸۰٪ خریده بود حتی!!!! خیلی مناسب خرید هست اون موقع. در غیر اینصورت عیدفطر هم حراجش خیلی خوب بود. ما چند تا چند تا از منگو شلوارهای جین با تخفیف ۴۰_۶۰٪ خریده بودیم..... الان از سر خیابون استقلال تا تهش شاااااااید دو تا مغازه بی ربط و غیر برند تخفیف داره.‌.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جان سلام 

من از تکسیم چطوری برم خیابان بغداد؟یه راه رو خوندم خیلی به نظرم پیچیده می اومد ساده ترین راهش چیه؟

همچنین از تکسیم به پل بغاز هم نمیدونم چه طور برم

پیشاپیش از صبر و شکیباییت در پاسخگویی به من ممنونم

اقاي مهرگان ببخشيد كه اينقد سوال ميكنم ادم با اينهمه تنوع و نظر گيج ميشه اگه لطف كنيد يه هتل پنج ستا ...

خانم محترم

شما یا با تور میخاید برید یا بدون تور

اگر با تور قصد دارید برید به اژانستون بگید متناسب با پولتون بهتون هتل معرفی کنن و بعد اینجا بگید تا کمکتون کنیم بهترین گزینه رو انتخاب کنید

اگرم بدون تور قصد دارید سفر کنید و خودتون میخاید رزرو کنید هتل مدنظرتونو بگید تا بگم خدمتتون که خوب هست براتون یا خیر.در این شهر انقدر تنوع هتل و تنوع قیمت ها بالاست که نمیتونم دقیق قیمت هر هتل رو در هر روز بهتون بگم.

اگر هم مایلید بنده براتون رزرو کنم که در ت لگرام بفرمایید

بله یورو پلازا و گرند هالیک دو هتل معمولی در پایین بیوغلو هستند 

...
سحر جان سلام  من از تکسیم چطوری برم خیابان بغداد؟یه راه رو خوندم خیلی به نظرم پیچیده می اومد س ...

برو انتهای استقلال که تموم بشه به تراموا و دریا میرسی اونجا سوار کشتی شو برو آسیایی خیلی خیلی راحته 

سوال کن اونجا

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سحر خانم میشه شما جواب سوالات من رو بدین انگار تاپیک مرده .فعالیت خیلی پایینه توش 

عزیزم همه سوالات را برام یکجا بزار به همش جواب میده در حدی که اطلاعات دارم 

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
برو انتهای استقلال که تموم بشه به تراموا و دریا میرسی اونجا سوار کشتی شو برو آسیایی خیلی خیلی راحته& ...

مرسی سحر جان.من تیکه تیکه مشکلاتو سوالاتم رو پیدا میکنم کل تاپیک رو 1195 صفحه رو از آخر به اول خوندم فقط پنجاه صفحه اول مونده اگر خوندم دیدم مشکلی هست باز میپرسم 

سحر جان سلام  من از تکسیم چطوری برم خیابان بغداد؟یه راه رو خوندم خیلی به نظرم پیچیده می اومد س ...

خانم شقایق 

اینکه به برخی سوالات جواب نمیدم به این علته که چندین دفعه در صفحات قبل توضیح داده شده و فقط کافیه کمی وقت بزارید

از تکسیم با فونیکولار به کاباتاش برید و با تراموای به سمت امینونو برید.در اسکله امینونو کشتی هایی که میرن کادیکوی رو سوار شید و اونجا پیاده بشید.دلموش های بستانجی رو سوار بشید و ایستگاهی به نام saudiye پیاده شید و در خیابان بغدات قدم بزنید که پر از کافه و رستوران هست.با تاکسی از کادیکوی برید راحت ترید

از تکسیم هم با فونیکولار به کاباتاش برید و ازونجا نیم ساعتی به سمت بشیکتاش قدم بزنید تا کنار ساحل به پا بغاز برسید

...
2810