2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000338 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اواسط مهر خوبه براتون.حدودای ۲۰ مهر  هتل خوب بسیار زیاده.با آژانستون صحبت کنید تا چنو پیشنهاد ...

خيلي ممنونم از پاسخگوييتون🙏

چون تجربه اول هست ترجيح ميديم با تور بريم

فقط اينكه به خاطر محرم اونجا محدوديتي وجود داره؟؟؟

و اب و هوا اون زمان چطوره؟؟با وجود بچه يه وقت سخت نشه برامون

خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
خيلي ممنونم از پاسخگوييتون🙏 چون تجربه اول هست ترجيح ميديم با تور بريم فقط اينكه به خاطر محرم اونج ...

سلام

هوا شب ها کمی سرد میشه فقط ولی روز ها ایده آله

خیر هیچ محدودیتی برای محرم نیست

...
سلام جناب مهرگان لطفا جواب بدین (هتل ریچموند استقلال از نظر موقعیت مکانی خوب هست نزدیک مترو ؟ متشکرم

بله خانم جواب میدم.

هتل تمیز و مرتب و نزدیک به مترو شیشانه است که در انتهای خ استکلال قرار داره و انتخاب مناسب و خوبی برای شماست

...

خسته نباشید آقای مهرگان

عذر میخوام  امکانش هست بین این دو هتل راهنمایی بفرمایید که کدوم رو انتخاب بکنم؟

هتل swissotel the bosphorus

و  هتل   Raffles istanbul

ممنون میشم اگر کمکم بفرمایید ،اولین سفرم به استانبول هست میخوام هتلم از همه لحاظ بهترین باشه(استخر،بار، نزدیکی به مراکز. ویو عالی)
سپاسگذارم

خسته نباشید آقای مهرگان عذر میخوام  امکانش هست بین این دو هتل راهنمایی بفرمایید که کدوم رو انت ...

سلام خانم

قطعا بدون در نظر گرفتن قیمت برج لاکچری Suzer plaza یا همان Raffles بهترین گزینه ست

...

دوستان عزیز

توجه بفرمایید:

با توجه به اینکه تورها و آژانس های مسافرتی در ایران،با هتل های محدودی در استانبول فعالیت میکنند شما میتوانید حتی در زمان های سیزن و فصل شلوغ که استفاده از تور ظاهرا مقرون به صرفه است،بدون تور و با خرید بلیط هواپیما به صورت جدا و رزرو هتل به صورت جدا هزینه های سفر خودتون رو مدیریت کنید و سفرتون رو با انتخاب هتل های بسیار زیادی که در این شهر وجود دارد با هزینه ای کمتر انجام بدید.

بزرگترین مرجع بین المللی رزرو هتل در دنیا سایت Booking.com هست که بالای ۲۰۰۰ هتل در استانبول را در کنترل خود دارد و با آنها قرارداد دارد.

در صورتی که دوستان مایل بودند هر هتلی را در این شهر و چه در سایر شهرها و یا حتی در هر کشور دیگر رزرو آنلاین برای کاهش هزینه انجام بدند میتونند با شماره  تل گرام بنده در تماس باشند. 

...
2810