2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000361 بازدید | 25337 پست
سحر جان ما مدتهاست تو فكر مهاجرت هستيم ولي بزرگترين مشكل پيدا كردن كار هست شما كه گفتين ميخايين برين ...

سلام عزيزم من خودم خيلي دوست دارم دارم راجع به اين مسئله تحقيق ميكنم ولي ميخوام ابتدا زبان تركي را ياد بگيرم كه شنيدم كلاس هاي مربوط به سفارت تركيه كه تو جردن هست خيلي خوبه و شهريور ثبت نام داره در كنارش هم ميخوام ارايش از مقدماتي تا حرفه ايي ياد بگيرم چون هر جاي دنيا بري درامد داري

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ٢ سال پيش يه گروهي بودن تو وايبر كه تو استانبول زندگي ميكردن من اشتاباها پاكش كردم اگر هست به من بگه ميخوام عضو بشم

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

https://t.me/joinchat/Az4OBj7Gbe4Dt1s9ehOqMQ

این لینک یه گروه ت ل گ ر ا م که مدیرش مونا خانوم هست و 9 سال اونجا زندگی می کنه.خیلی بچه های خوبی داره.هر سوالی می پرسی جواب می دن و خلاصه یه محیط کاملا دوستانه و دوست داشتنی داره

سلام به همه

بچه ها من خیلی اطلاعات مفیدی از مطالب خوبتون گرفتم. من فردا میخوام برم استانبول.

کسی میتونه راهنماییم کنه اگه بخوام برای مغازم جنس بیارم و بیشتر از ظرفیت هواپیما باشه چطوری میتونم بیارمشون؟؟؟ کسی جای معتبر با قیمت مناسبی میشناسه؟

2810