2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000360 بازدید | 25337 پست

سلام كسي از دوستان تا به حال با دوتا بچه كوچيك استانبول رفته همش نگرانم بچهام اونجا مريض بشن يا تو مدت پرواز اذيت بشن از حالا استرس دارم تمام خوشي سفرمو از دست دادم

سلام دوستان
من و همسرم برا اولین بار قراره بریم استامبول
از شنبه تا دوشنبه  سه روز کامل اونجاییم ایشالله هتلمون خیابون استقلاله.
چن سوال دارم خدمتتون
۱) بازارهای شنبه بازار و اینا که نوشتید یعنی فقط یه روز خاص هستن ؟ این سه روزی که من نوشتم ربط داره به اینکه چه بازاری میرم؟ یانه هر روزه ان و اسم از قدیم روشون مونده

۲) بعد اینکه کدوم پارک ابی برم؟ از چه نظرایی باهم فرق دارن دوتا پارک ابی؟

۳) مراکز خرید فروم و جواهر  برم میتونم خرید متنوع و قیمت مناسب داشته باشم ؟

۴) هیچی از ترکی نمیدونیم.(جز اعداد و جملات ساده واسه خرید) با زبان انگلیسی  میشه تو رستوران و مترو و خرید ژتون جزیره و  اینا کار پیش برد؟

۵) شنیدم دیسکو رینا ورودیش واسه خونواده رایگانه. درسته؟

خدا جون لطفا یه نینی سالم و خوشگل بده بم    التماس دعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من و همسرم برا اولین بار قراره بریم استامبول از شنبه تا دوشنبه  سه روز کامل اونجای ...

عزیزم 3 روز زمان خیلی کمی هست که شما به همه جا برسی

خیابان استقلال مرکز خرید فروم و مرکز خرید جواهر هم حتما برو 

پارک آبی یه کم از استقلال دوره تقریبا یکساعت راهه و یکروز کامل را از دست میدی 

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام دوستان من و همسرم برا اولین بار قراره بریم استامبول از شنبه تا دوشنبه  سه روز کامل اونجای ...

اصلا اونجا خیلی نیاز نیست صحبت کنی همه چی سایز و قیمت داره و اکثرا انگلیسی هم بلدن 

اصلا طوری نیست که کسی نتونه کارش را راه بندازه

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
عزیزم 3 روز زمان خیلی کمی هست که شما به همه جا برسی خیابان استقلال مرکز خرید فروم و مرکز خرید جواهر ...

سحر خانم این گشت یک روز شهری خوب بریم با تور یو که تریم گفتم شما تجربه دارید

عزیزم 3 روز زمان خیلی کمی هست که شما به همه جا برسی خیابان استقلال مرکز خرید فروم و مرکز خرید جواهر ...

سحر خانم سوال دیگه اینا که ما از اینجا چمدون ببریم یا اینکه وسایل کمتر ببریم اونجا ساک تهبه کنیم  یه مقدار کمکم کنی 

خانم شقایق ممنون میشم به منم کمک کنین،تا الان کسی سوالمو جواب نداده...من از کجای استانبول میتونم لبا ...

سلام.عثمان بی لباس مجلسی داره اما عمده فروشیه یا نه نمیدونم برات سرچ میکنم همینجا مینویسم

خانم شقایق ممنون میشم به منم کمک کنین،تا الان کسی سوالمو جواب نداده...من از کجای استانبول میتونم لبا ...

باکرکوی.... باکرکوی به بهشت لباس شب در میان زنان استانبول معروفه تواین منطقه هر خانمی با هربودجه ای که داشته باشه میتونه لباس شب یا مجلسی و رسمی پیدا کنه تو این منطقه بوتیک / پاساژ و خانه مدهای زیادی هست ..تو منطقه باکرکوی یه بازار زیرزمینی هم هست yeralti carsi که از قدیمی ترین بازارهای لباس تو منطقه بکرکوی محسوب میشه تو این مرکز زیرزمینی بیش از 120-130 مغازه هست .. از مناطق مختلف استانبول برای رسیدن به این منطقه اتوبوس و مترو هست اینو تو نت برات پیدا کردن خیابان بغدادم هست ولی عمده ان یا نه مطمئن نیستم

دوستان سلام

من ادامه مطالب رو مرنویسم براتون

شما برای پیدا کردن مسیرهاتون در ترکیه نیاز به یک اپلیکیشن دارید moovit و گوگل مپ رو پیشنهاد میکنم مووایت برای مسیرهای دور و دراز و طولانی که نیاز به وسیله نقلیه داره و گوگل مپ برای مسیرهای میاده بهتره پس قبل از سفر نصبشون کنید 

سایت سایت اتوبوی های دولتی ترکیه استوقت کردید یه سری بزنید شاید به دردتون بخوره.

در همین تاپیک خوندم در ،یدان تکسیم از سمت خیابان استقلال کوچه sehit muhtar شهید مختار فارسیشه تقریبا سر کوچه یه آسانسور داره گویا مغازه اول سمت چپ یک صرافیه که عادلانه پول رو چنج میکنه

اگر حوصله دارید موقع خرید از مغازه ها برگه تکس فری بگیرید 

سوال :تکس فری چیه؟برگشت مالیاتی که موقع خرید دادید.در فرودگاه موقع برگشت به ایران برگه رو میبرید اندک مقداری از پولتون برمیگرده.مهر و امضا فروشگاه پای برگه رو یادتون نره.

به غیراز دولموش و اتوبوس از استانبول کارت همه جا میشه استفاده کرد.

آدرس جمعه بازار فیندیک زاده

میدان  تکسیم >کاباتاش>تراموا را سوار می شویم >ایستگاه فیندیک زاده پیاده میشویم جمعه بازار سمت راست ماست 

یکی  از چهارشنبه بازارهای معروف استانبول که در نزد مردم مخلی دارای احترام و ارزش ویژه ای می باشد و به عبارتی دارای کلاس بیشتری می باشد صد البته قیمها نیز در این بازار بالاتر می باشد.

شما در این بازار اجناس و کالاهای با کیفیت بالاتری را می توانید پیدا کنید.

این بازار محلی دارای 12000 متر مربع مساحت می باشد که حدود 2000 فروشنده اجناس خود را در آن ارائه میکنند و در بیشتر این مراکز فروش کارت اعتباری نیز مورد قبول فروشندگان می باشد.

راه رسیدن

برای رسیدن به این بازار می توانید از اتوبوس شماره 72T  در میدان تقسیم یااز اتوبوس شماره 81 در منطقه Eminönü

و یا با قطار در ایستگاه Sirkeci و خروج در ایستگاه Yeşilköy به این بازار برسید.

بازار فاتیح (Fatih Market) – از آنجا که منطقه ی فاتیح در بخش تاریخی شهر استانبول واقع شده، قدیمی ترین و بزرگترین بازار محلی در شهر را دارا می باشد. از آنجا که این بازار چهارشنبه ها برپا می شود، مردم محلی از آن به عنوان چهارشنبه بازار یاد می کنند. از ساعت ۵ صبح تا ۹ شب دایر می باشد. تقریباَ ۱۲۹۰ دستفروش و ۴۸۰۰ غرفه و عرضه کنندگان مارک ها و محصولات شرکت های مختلف در ۷ خیابان اصلی و ۱۷ خیابان فرعی محله ی فاتیح، این بازار هفتگی را برپا می کنند. در این بازار با اعتبار طیف وسیعی از محصولات از میوه و سبزیجات و لباس تا انواع لوازم خانگی عرضه می شود. مزیتی که این بازار برای توریست ها دارد این است که فرصت تجربه ی واقعی زندگی طبقه متوسط جامعه را فراهم می آورد.

بازار یِشیلکوی (Yeşilköy Market) – یک چهارشنبه بازار بسیار معتبر دیگر که در Yeşilköy واقع است. (ترجمه ی فارسی آن “دهکده ی سبز” است) این منطقه برای محیط سرسبز تر و با کلاس تر آن مشهور است. می توانید مجموعه ای از محصولات با کیفیت را در این بازار محلی که به خوبی سازماندهی شده، بیابید. بازار Yeşilköy در محیطی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع برپا شده و دارای ۲۰۰۰ غرفه، تعدادی گل فروشی، کافه، چایخانه و سرویس بهداشتی می باشد. بیشتر غرفه ها کارت های اعتباری را قبول می کنند امّا قیمت محصولات آنها ممکن است در مقایسه با سایر بازارها اندکی بالاتر باشد.

بازار بشیکتاش (Beşiktaş Market) – شنبه بازاری در اندازه ی کوچک با فقط ۴۰۰ غرفه. بیشتر محصولاتی که در بازار بشیکتاش عرضه می شوند، در جاهای دیگر هم یافت می شوند مانند کیف، کفش، جواهرات غیر معمول و منسوجات خانگی. با این حال تمرکز اصلی بر روی لباس است. این بازار از طلوع آفتاب تا حوالی غروب دایر می باشد.

بازار اولوس (Ulus Market) – این بازار به علت تنوعی که از محصولات تقلبی و اصل مارک های مختلف دارد به عنوان بازار جامعه شناخته می شود. در سال ۲۰۰۵ به علت مزاحمتی که برای همسایگان خود ایجاد می کرد، تعطیل شد. پس از یک وقفه ی طولانی بازار جامعه در یک محل دائمی جدید در مقابل محل سابق برپا شد. به همین دلیل دیگر در محله ی Ulus نیست بلکه در محله ی Ortaköy واقع شده است؛ امّا همچنان محصولاتی از Gap، Adidas، Fred Perry، Abercrombie، Burberry، Ralph Lauren و Louis Vuitton در آن یافت می شود. همچنین می توانید کت و کاپشن از چرم و خز واقعی، محصولات آرایشی و بسیاری موارد دیگر را در اینجا پیدا کنید. این بازار پنجشنبه ها از ساعت ۸ تا ۱۹:۳۰ دایر است.

بازار کادیکُی (Kadıköy) – یک بازار سنتی دیگر که سه شنبه ها و جمعه ها در محله ی Kadıköy واقع در بخش آسیایی استانبول از سال ۱۹۶۹ برپا می شود. با گذشت زمان این بازار هم مانند شهر استانبول گسترش یافت در نتیجه هر چه بیشتر و بیشتر با ایجاد ترافیک و مسدود کردن خیابان منجر به رنجش ساکنان محلی و اخلال در زندگی آنها در روزهای برقراری بازار می شد. بنابراین در دسامبر ۲۰۰۸ از مکان سنتی خود در Altıyol به یک محل مدرن ۴۰ هزار متر مربعی با ۴۰۰۰ غرفه و پارکینگ در Fikirtepe منتقل شد. این بازار به علت اینکه اکثر بازدیدکنندگان و غرفه داران آن زنان می باشند، مشهور است.

در صورتی که ترجیح دهید یک تجربه ی محلی کامل را داشته باشید، راه های رسیدن به ۵ بازار ذکر شده در بالا را با استفاده از حمل و نقل عمومی به اطلاع شما می رسانیم:

Fatih Market – با فرض اینکه در “بی اوغلو” یا سلطان احمد” اقامت دارید، گرفتن تاکسی بهترین راه حل است. بازار در خیابان های پشت مسجد Fatih برپا می شود.

Yeşilköy Market – اتوبوس ۷۲T از تکسیم یا ۸۱ از Eminönü را بگیرید و در ایستگاه پارک پیاده شوید. راه دیگر این است که یک قطار از ایستگاه Sirkeci گرفته، در ایستگاه Yeşilköy پیاده شوید و سوار وسایل حمل و نقل رایگان به سمت بازار شوید.

Beşiktaş Market – اتوبوس ۴۳ را از تکسیم سوار شده و در ایستگاه Ihlamur پیاده شوید. سپس از یک راننده تاکسی بخواهید شما را به بازار بشیکتاش یا “کاخ ایهلامور” که محلی شناخته شده در نزدیکی بازار است، برساند.

Ulus Market – خیابان Dereboyu در محله ی Ortaköy از بقل مسجد معروف Ortaköy به سمت بالا امتداد پیدا می کند. محل برپایی بازار در Çayır Sokak و در نزدیکی قبرستان محله است. به وسیله ی اتوبوس ۴۰ یا ۴۰T می توانید از تکسیم به Ortaköy برسید.

Kadıköy Market – به وسیله ی اتوبوس ۱۱۰ از تکسیم که مقصد نهایی آن Kadıköy است، می توانید به این بازار برسید. راه لذت بخش دیگر این است که یک قایق از Eminönü یا Karaköy به مقصد Kadıköy بگیرید. پس از پیاده شدن از قایق می توان تاکسی گرفته یا سوار اتوبوس ۸A شد و در خیابان Mandıra یا ایستگاه Ş.Er Bülent Altınsoy پیاده شد.

2810