2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000382 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر خانوم در مورد هتل innpera  اطلاعاتی دارید؟دقیقا تو خیابون موازی استقلاله و 50 متر با تقسیم فاصله داره.فقط از نظر کیفیت خود هتل هیچ اطلاعاتی ندارم.حتی booking  هم چک کردم نمره 7.6 داده.نمره 7.6 نمره خوبیه تو booking? ممنون که تمام سوال های من رو جواب دادین

سلام. منم ان شاالله قراره شهریورماه با همسرم برم استانبول. زبان ترکی بلدم و همسرم چون یه بار رفته تاحدودی وارده. خواستم بپرسم با تور بریم بصرفه تر درمیاد یا خودمون؟  سحر جان هتل گراند دورماز در آکسارای چطوره؟

all of my world is my son,my Amirsam
سحر جان ميشه لطفن برنامه ريزيه سفرتو براي ما هم بنويسي چون چند بار رفتي شايد برنامت به ما هم كمك كنه ...

سلام عزیزم 

نه مشکلی نیست حتما بهت میگم 

البته بستگی به تعداد روزهای سفر که اونجا هستی داره 

اگر زمان زیاد داری یه روز خرید کن یه روز گردش 

گردش شامل تور بسفر و جزیره بیوک آدا و پارک آبی و ...

من همیشه روز اول فروم هستم ابتدا میرم ایکیا چون خیلی بزرگه و زمان میبره تقریبا 2 ساعت اونجا هستم بعد از درب خروجی وارد مرکز خرید فروم میشم یعنی یه جوری میرم که اونجا ناهار بخورم و بعدش خریدرا شروع کنم تاشب اونجا هستم و با مترو برمیگردم 

روز دوم مرکز خرید زورلو اونجا صبح تا ظهر خریدامو انجام میدم بعدازظهر هم استقلال 

یه روز رفتم مرکز خرید آکوفلوریا که بیشتر از مرکز خرید از ساحل پشت مرکز خرید و کافه های اونجا لذت بردم یه کم دوره ولی فوق العاده اس من که خیلی خوش اومد 

مرکز خرید مارمارفروم یه روز کامل رفتم خیلی بزرگه و مارکت بزرگ هم داره که اونجا واقعا یه روز کامل میخواد و برندهای خاص داره 

بازار بزرگ هم روزی برو غیر یکشنبه چون نصفه روز اونجا هستن

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
من خودم اين برنامه رو گذاشتم  جواهر-فروم-ايكيا-كانيون-نيشانتاشي-عثمان بي- استقلال ببك ساري ير ...

خوبه برنامت ولی من خیلی اهل تاریخ نیستم ایاصوفیا نرفتم نیشان تاشی بعدازظهرهای که وقت اضافه داشتی برو چون کافه های خوب داره و بیشتر لباس های برند گرون و مجلسی 

خیابان شیکی هست برای لذت بردن و قدم زدن و بستنی خوردن

سحر خانوم در مورد هتل innpera  اطلاعاتی دارید؟دقیقا تو خیابون موازی استقلاله و 50 متر با تقسیم ...

من برای شما چک کردم جای هتل خوبه عکساش و نظراتو خوندم خوب بود مشکلی نداشت

چون اکثرا بیرون از هتل در حال گردش و خرید هستیم مشکلی نداره هتل خوبیه ولی اگر به قصد تفریح و خوش گذرونی و امکانات هتل میخوایین برین مطمئنا باید 5 ستاره استخر روباز بگیرین نه این هتل رو

سلام. منم ان شاالله قراره شهریورماه با همسرم برم استانبول. زبان ترکی بلدم و همسرم چون یه بار رفته تا ...

من براتون چک کردم نظرات خوب بود ولی به نظرم اگر بخوای اتاق استاندارد بگیری خیلی اتاق ش کوچیک هست 

نزدیک مترو هم نیست این خیلی سخته مگر قرار باشه همه جا با تاکسی بری و اون خیلی هزینه میخواد 

به نظر من اکسارای به درد کسانی میخوره که نمی تونن هزینه کنن مجبورن اونجا باشن یا خانم و آقاهایی که میخوان برن جنس بیارن میخوان نزدیک تولیدی ها باشن به نظر شخصی من اگر این سفر تفریحی هست و میخوای خوش بگذرونی و آرامش داشته باشی یا تکسیم یا استقلال یا عثمان بی هتل بگیر

سحرجان میشه بگی برای شیش شب با تور اگه بریم هتل منطقه اکسارای باشه هزینه برای دونفر چقد درمیاد.اگه.ا ...

عزیزم هتل Lalahan که امتیاز خیلی خوبی داره ولی نزدیک مترو نیست با پرواز ماهان 17 شهریور به 23 شهریور با صبحانه برای دونفر میشه حدودا 36/350/000 ریال

سلام. منم ان شاالله قراره شهریورماه با همسرم برم استانبول. زبان ترکی بلدم و همسرم چون یه بار رفته تا ...

استانبول با تور خیلی بهتره قیمت ها ش 

سحر جان میشه لطفا منم راهنمایی کنید راجع به بشیکتاش پرسیدم

عزیزم من سوال قبلی شما را ندیدم 

ولی منطقه بشیکتاش جای خیلی خوبیه ولی دسترسی اش دوره 

بستگی داره قصد شما از سفر چی باشه 

من ندیدم مترو داشته باشه ولی مطمئنا تراموا و تاکسی که هست 

اگر خواستی سوالت را دوباره بذار من بهت جواب بدم 

به نظر من به درد تفریح میخوره منطقه بشیکتاش

2810