2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
سلام..اول مهر ماه سرد میشه؟و اینه لباس مجلسی میخوام واسم مهمه ..کجا برم..لالی...فاتیح.عثمان بی میگن ...

عزیزم من هفته سوم مهر رفتم یه کم بعضی از روزا بارونی بود ولی من چون عاشق پائیز هستم بهترین سفرم شد 

برای لباس مجلسی خیابان نیشان تاشی 

خیابان بغداد 

پاساژ جواهر میتون یپیدا کنی

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تجربه هتل آلفا رو دارم هتل خوبیه دوستان تو کارفور و میگروس غذای بچه هست؟ نزدیک تکسیم این دو تا ...

توي پاساژ جواهير ميگروس هست. دوتا ايستگاه مترو با تکسيم فاصله داره اما نميدونم غذاي بچه داره يا نه.

سلام دوستان، من هم دیروز از استانبول برگشتم، از تجربیات این تاپیک و توصیه های اقای مهرگان خیلی استفاده کردم که واقعا ازشون ممنونم چون خیلی برام مفید بود، ۶ روز اونجا بودم هتل تایتانیک سیتی که واقعا خوب بود و راضی بودم، برخورد پرسنل و نظافت و خدمات هتل کاملا خوب بود، پروازم ترکیش بود که خیلی راحت و منظم بود، شهربازی ویالند تجربه جالب و خوبی بود، همه برندها تخفیف های خیلی خوبی داشت، طبقه پایین جواهر مثل انگلیش هوم و لنین و ...برای حوله و روتختی و ملحفه و .. تخفیف های خوبی داشت که خرید خوبی کردم، هوا هم از شانس ما خیلی گرم نبود و خیلی باد میومد و شبها خنک بود، ضمنا یه رستوران معروف خوب که رفتیم نصرت استیک هاوس بود که جز رستوران های برتر دنیاست و برای دوستداران استیک واقعا لذت بخشه و ما با مترو خیلی راحت رفتیم، وسایل حمل و نقل عمومی هم خیلی خوبه ما با داشتن کالسکه خیلی راحت رفت و امد میکردیم و زمانی که خسته بودیم تاکسی میگرفتیم، یه نکته مهم دیگه اینکه ما از تراتسفر برگشت به فرودگاه استفاده نکردیم چون میخواستند ۷_۸ ساعت زودتر ما رو به فرودگاه ببرن ، تاکسی گرفتیم و قیمت ۶۰ لیر باهاش طی کردیم ولی راننده به بهانه ترفیک کلی مسیر رو دور کرد و وقتی رسیدیم گفت تاکسیمتر زدم و باید ۱۰۰ لیر بدید، ما هم چون از گوگل مپ مسیر رو کاملا چک کرده بودیم فهمیدیم که الکی راه رو دور کرده تا پول بیشتر بگیره و تو گوگل مپ بهش نشون دادیم حتی میخاست به پلیس زنگ بزنه که ما هم قبول کردیم گفتیم باشه بزن، خلاصه وقتی دید ما کاملا فهمیدیم چیکار کرده همون ۶۰ لیر رو گرفت، خلاصه که حواستون به تاکسیها باشه و اصلا زیر بار تاکسیمتر و .. نرید. 

سلام دوستان بین دو تا هتل بیانچو و تکسیم لانگ کدوم رو پیشنهاد می کنید  برام مهمه شیب دار نباشه ممنون میشم زودی بهم جواب بدین و هر چی می دونید راجع به این دو تا هتل بهم بگین 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین ممنونم

سلام به همه. 

من براي اولين بار ميخوام سفر كنم به استانبول. به نظرتون از صفحه ي چند اين تاپيك مطالعه كنم. 

و اينكه موضوعات صفحات اول به روز هست ؟

من اصلا اطلاعاتي ندارم در مورد اين شهر. 

ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد🙏🏻

سلام به همه.  من براي اولين بار ميخوام سفر كنم به استانبول. به نظرتون از صفحه ي چند اين تاپيك ...

سلام عزیزم 

چند روزه و چه تاریخی میخوای بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من 7 بار رفتم اطلاعات خوبی دارم 

هتل 4 یا 5 ستاره میخوای ؟؟؟؟؟؟

برای خرید میری یا تفریح ؟؟؟؟؟؟؟؟

وااي ممنون عزيزم. يك هفته ميخوايم بريم. تو همين تير ماه و هتل چهار ستاره. 

راستش نميدونم خريد الان اونجا خوبه يا نه؟

ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنين  مخصوصا براي لباس بچگونه. 

به نظرتون اگه اين يك هفته رو تركيبي برم خوبه؟  مثلا استانبول و انتاليا.  بعد ميشه با ماش ...

خود استانبول که اينقدر بزرگه و جذاب که يک هفته فقط بايد اونجا باشيد. درضمن با ماشين خيلي دوره حتماً بايد با هواپيما بريد.

وااي ممنون عزيزم. يك هفته ميخوايم بريم. تو همين تير ماه و هتل چهار ستاره.  راستش نميدونم ...

یک هفته فقط کامل استانبول بمون شک نکن 

هتل 4 ستاره گرند اوزتانیک

Grand  oztanik 

را تو میدون تکسیم بگیر من رفتم خوبه صبحانه های خوبی داره 

اگر هتل 4 ستاره خیابان استقلال میخوای هتل ریچمند استانبول (

Richmond  Istanbul ) اینو نرفتم ولی خیلی تعریف کردن آژانس هم از الی گشت بگیر 

اینترنتی از سایتش میتونی بگیری کارشناس فروش هم تو الی گشت خانم صبوری انتخاب کن 

من عید با ایشون هماهنگ بودم خیلی خوب بود 

لباس بچه گانه هم برو مرکز خرید فروم طبقه پائین کلا لباس و وسیله بچه هست 

عالیه شک نکن من بچه ندارم اگر یه زمانی بچه دار بشم حتما سیسمونی از اونجا میخرم 

بعد تو همون مرکز خرید برند زارا بچه گانه داره میتونی خوب خرید کنی البته همه برند ها بچه گانه داره ولی من بیشتر از اونجا خوشم میاد همه چی شیک دارن