2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بإسلام 

من به مدت ٢ ماه ميخوام تو منطقه لونت ( كاتانه) ساكن باشم

براي خريد مايحتاج روزانه( ميوه و نان و....() شما كجا رو پيشنهاد ميديد كه قيمتهاي مناسبي داشته باشه

با تشكر

خدايا براي تمام نعمتهايت شكر

سلام

از تکسیم با فونیکولار به کاباتاش بیاید و در ساحل کاباتاش پیاده روی کنید..

پارک آبی الان سرد نیست و هوا خوب شده و تقریبا گرم.شب ها کمی شاید سرد بشه

در سطح شهر از اینترنت سیم کارت ترکسل استفاده کنید.ورودی ویالند ۱۶۹ لیره باید باشه

...

اقای مهرگان از راهنمایی های خوبتون ممنون، میشه لطفا بگید ساحل خوب برای تفریحات ابی در استانبول کجاست؟ ساحل سولار ببچ خوبه به نطرتون؟ و اینکه ویالند پارک ابیه یا شهربازی؟؟ مرسی

در فروم استانبول فروشگاه زنجیره ای هست برای تهیه مایحتاج شما شبیه به migros.کلا در مراکز خرید خرید بزرگ چنین فروشگاه هایی در طبقات پایین اون هست.

ولی میگروس در مناطق مختلف زیاده نگران نباشید.قیمت های اون هم مناسبه

...

سلام،من ۳روز پیش از استانبول برگشتم.جای همه خالی،عالی بود.هتل فرونیا بودیم که راضی بودیم.موقعیت و قیمت مناسبی داره. تنها مشکلش فقط ویو اتاقش بود که برای ما اهمیت چندانی نداشت.

ویالند عاااالی بود اگه اهل هیجان هستین،بلیتشم ۹۹ لیر بود و فک کنم از الان به بعد ۱۲۹ لیر بشه.توی سایتش برید نوشته قیمتا رو.

پارک آبی نشد بریم متاسفانه چون هوا ابری بود اون روزی که برنامه داشتیم.

تخفیفم فک کنم توی این شهر همیشه باشه،الان که ما بودیم هرچی به عید فطر نزدیک تر میشد تخفیف ها هم بیشتر میشد..

اصلا از تاکسی استفاده نکردیم،و سیستم حمل و نقل عمومیش خیلی سریع و راحت بود.

تور تنگه بسفر بسیااار زیبا هست،پیشنهاد میکنم برید حتما.

غذاهاشونم عالیه،بسیار خوشمزه و خوش قیمت.

سلام سارا خانم ميشه لطف كنيد بگيد چه جوري رفتيد ويالند؟

ویالند از جاهای اصلی شهر شاتل رایگان داره،ما که تکسیم بودیم از اونجا رفتیم(ایستگاه اتوبوس روبرو ساختمان های Akm)اگه اشتباه نکنم از ساعت ۱۰ صبح هر یک ساعت شاتل داشت.برید توی سایت ویالند همه اطلاعاتو دقیق زده.هم قیمت بلیت هم مکان و ساعت رفت و برگشت شاتل هاش