2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000398 بازدید | 25337 پست

سلام روز بخیر 

من اویل شهریور عروسی برادر شوهرمه 

میخوام بیام استانبول خرید کنم 

فقط عثمان بی لباس مجلسی داره 

قیمت برام مهم نیست میخوام خاص باشه 

ممنون میشم کمکم کنید 

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آقای مهرگان از نظر شما هتل بیز سواهیر خوبه یا هالیدی این شیشلی ؟

منطقه شیشلی خیلی خوبه 

من دو بار رفتم یه بار هتل رامادا پلازا دم مترو 

عید هم هتل مرکور بومونتی 

هر دو خوب بودن ولی 5 ستاره 

ولی کلا من همیشه شیشلی را ترجیح میدم به خاطر مسایل امنیتی

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سلام آقای مهرگان از نظر شما هتل بیز سواهیر خوبه یا هالیدی این شیشلی ؟

سلام

هر دو هتل خوبن اما کمی لوکیشن هالیدی این شیشلی بهتر هست اما از دید کیفیت هتل بیزجواهر در سرایط بهتری است

...

سلام به همه دوستان عزیز و به ویژه جناب مهرگان که لطف میکنن و ما رو راهنمایی می کنن

ما تصمیم داشتیم برای تعطیلات عید فطر بریم استانبول یه هتل چهارستاره در تقسیم مد نظر داشتیم ولی متاسفانه هر چی قیمت میگیرم میبینم خییلی گرونه در حد نفری 2200 به بالا برای هفت شب.........و دیدم یه هفته اگر عقب بندازم زمان مسافرت رو حدود 1 میلیون تومان برای دو نفر ارزون تر میشه ولی میترسم دیگه نتونم خرید خوبی داشته باشم یعنی آف ها تموم شه میشه نظرتون رو بگید خواهش می کنم راهنماییم کنید چه کنم ؟ یه هفته بندازم عقب مسافرت رو ؟؟

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....
منطقه شیشلی خیلی خوبه  من دو بار رفتم یه بار هتل رامادا پلازا دم مترو  عید هم هتل مرکور ...

من تو خیابون عثمان بی لباس مجلسی ندیدم .فاتیح لباس مجلسی داره که از دید من اصلا قشنگ نبودن . اینبار خودم خیابون بغداد و نیشان تاشی رو مد نظرمه که برم

دوستان عزیز توجه کنید:

دولت ترکیه هر ساله با صرف هزینه ای گزاف، به تولیدکنندگان پوشاک در این کشور یارانه پرداخت میکنه تا در جشنواره ای تحت عنوان فستیوال خرید استانبول از قیمت اجناسشون کم کنند و تخفیف برای توریست ها قایل بشن تا بدین شکل توریست های بیشتری رو جذب کشور خودشون بکنن

...

دوستان خیلی انتظار تخفیف های هیجان انگیزی در فستیوال خرید نباید داشته باشید.اکثر برندها از ۲۰ تا ۶۰ درصد تخفیف رو معمولا در فستیوال خرید دارند اما اینکه چه برندی چند درصد تخفیف روی کدوم اجناسشون ،اصلا مشخص نیست 

...

دوستان من از سفر یک هفته ای استانبول برگشتم.به لطف این تاپیک و راهنمایی های آقای مهرگان و شما مسافرت عالی رو گذروندم.

الانم اگه سوالی دارید که میتونم کمکتون کنم بگید در خدمتم.یکی دو روز دیگه میام یه شرحی از سفر میدم فعلا یکم کارام زیاده و درگیرم

سلام دوستان ممنون از راهنماییهاتون به خصوص جناب مهرگان 

من میخوام رزرو هتلم رو فردا نهایی کنم هتل انتخابی من لارس پارک تقسیم هست ..نظرتون چیه ایا تجربه ای دارید؟ ضمنا قیمت این هتل با هتلهای تقسیم گونن ---- کناک ---- گلدن ایج ----گرند اوزتانیک مساوی هست به نظرتون انتخابم خوبه  یا یکی دیگه از این هتلها رو انتخاب کنم ؟ 

ممنونم

حذف کردن بعضی آدمها از زندگیمان بدین معنا نیست از آنها متنفریم،یعنی برای خود احترام قائلیم.....

دوتا سوال دیگه هم داشتم و اینکه از تفریحات استانبول غیر از پارک آبی  و جزیره بیوک آدا که تو برنامه مون هست کجا رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟ البته ما زیاد اهل آثار تاریخی نیستیم هیجان و سرزندگی مکان برامون مهم تره

سوال بعدی اینکه برای خرید در زمان  فستیوال ، کدوم مراکز خرید رو پیشنهاد می دید؟؟؟ 

که بشه بهترین خرید از برندهای ترک رو داشت ؟؟

ممنونم