دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشيد از داخل بوكينگ رزرو كنم مثلا هتل راديسون شيشلي نوشته الان لازم نيست پرداخت كنيد .بعد مراحل رو اكي كنم بدون پوداخت پول بريم اونجا مشكلي پيش نمياد ؟ مطمينه؟
برای رزرو از سایت بوکینگ نیاز به ویزا کارت یا مسترکارت دارید و بدون اون نمیتونید رزرو انجام بدید
بوکینگ بهترین سایت رزرو هتل در جهان و با تنوع بسیار زیاد هتل هست و تقریبا با تمامی هتل های دنیا قرار داد همکاری داره و تخفیف های خوبی رو برای مشتریانش میگذاره
مامان-مهري ، من اين دو جا رو ميدونم كه نزديك تقسيم هست، اولي تو پاساژ جواهر و دومي از تقسيم با اتوبوس به عثمان بي بري اون طرف خيابون يه شعبه انگليش هوم هست.
بله خانم.کافیه خ استقلال رو حدود ۱۵ دقیقه پیاده به سمت پایین راه برید..در این خیابان و کوچه و پس کوچه هاش پر از رستوران های خوب هست که اکثرا کیفیت غذای خوبی دارند.
سلام میخواستم بدونم از بین سه هتل لارس پارک و گلدن ایج و سمینال کدام از نظر بزرگی اتاقها صبحانه و دسترسی به وسایل نقلیه عمومی بهتر هست؟ اگر خودتون هم پیشنهادی دارید ممنون میشم .بعد ما یک شنبه هجده تیر میخواهیم بریم میخواستم سوال کنم یک شنبه مراکز خرید باز هست یا روزها رو جابه جا کنیم؟
شما خودتون گزینه بهتری دارید هتلیکه هم دسترسی خوب اتاق بزرگ و چون بچه همراه داریم صبحانه خوب و متنوع داشته باشه البته اژانس هتل اوانتگارد مرکور تقسیم و تایتانیک سیتی را هم پیشنهاد دادن