2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000412 بازدید | 25337 پست

نازسیتی کمتر از ده دقیقه تا تکسیم راه داره.بله هتل تمیز و مرتبی هست

منطقه sisli یکی از مناطق محبوب و خوب برای رزرو هتل است و ایستگاه مترو شیشلی و مرکز خرید جواهر باعث شده انتخاب مناسبی برای اقامت توریست ها باشه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای رزرو از سایت بوکینگ نیاز به ویزا کارت یا مسترکارت دارید و بدون اون نمیتونید رزرو انجام بدید

بوکینگ بهترین سایت رزرو هتل در جهان و با تنوع بسیار زیاد هتل هست و تقریبا با تمامی هتل های دنیا قرار داد همکاری داره و تخفیف های خوبی رو برای مشتریانش میگذاره

...

سلام 

تا جایی که من می دونم برای عید فطر حراج های خوبی هست. ایکیا هم تا 11 تیر ماه حراج هست .

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

از میدان تقسیم تا برج گالاتا رو میشه پیاده رفت ؟ پیاده چقدر زمان می بره؟

لطفا چند تا رستوران خوب و البته با قیمت مناسب اطراف میدان تقسیم معرفی کنید.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی

بله خانم.کافیه خ استقلال رو حدود ۱۵ دقیقه پیاده به سمت پایین راه برید..در این خیابان و کوچه و پس کوچه هاش پر از رستوران های خوب هست که اکثرا کیفیت غذای خوبی دارند.

فستیوال خرید ۱ تا ۱۷ جولای هست امسال

...

سلام میخواستم بدونم از بین سه هتل لارس پارک و گلدن ایج و سمینال کدام از نظر بزرگی اتاقها صبحانه و دسترسی به وسایل نقلیه عمومی بهتر هست؟ اگر خودتون هم پیشنهادی دارید ممنون میشم .بعد ما یک شنبه هجده تیر میخواهیم بریم میخواستم سوال کنم یک شنبه مراکز خرید باز هست یا روزها رو جابه جا کنیم؟

سلام

هر سه هتلی که نام بردید شرایط مشابهی از لحاظ دسترسی و لوکیشن دارند و هر سه خیلی خوب هستند.

در مجموع لارس پارک کمی انتخاب برتر و خوشنام ترب هست نسبت به دو هتل دیگه

بله باز هستند و ارتباطی به روزهای تعطیل ندارد

...

ممنون از پاسخگویی شما

شما خودتون گزینه بهتری دارید  هتلیکه هم دسترسی خوب اتاق بزرگ و چون بچه همراه داریم صبحانه خوب و متنوع داشته باشه البته اژانس هتل اوانتگارد مرکور تقسیم و تایتانیک سیتی را هم پیشنهاد دادن