2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون ميشم راهنماييم كنيد هفته ديگه عازم استانبول هستيم باردارم و يه بچه ٤ ساله دارم هتلي ٥ستاره ميخام كه دسترسي خوبي داشته باشه نخوام طولاني مدت تو مترو باشم يا ميري نباشه كه پياده روي داشته باشه 

منطقه بسفر رو خيلي دوست دارم ولي برخي هتل ها خيلي گرون بود  شيشلي هم به نظر تا تكسيم دور مياد مثلا هنل مركور بومونتي ايا دسترسي اس خوبه؟ خر روز چه مدت بايد تو مسير باشم تا برا گشت و خريد برم؟ از هتل هاي منطقه تكسيم هم خوب نشنيدم اتاقاشون كوچيكه و تميز نيستن يا استخر ندارن يا ويو ندارن

يك هفته با يه بچه تو يه اتاق بايد بگذرونيم لطفا راهنماييم كنيد .

سلام اقای مهرگان من 25 خرداد میرم استانبول در مورد انتخاب هتل راهنمایی میخاستم من یه دو قلو 11 ماهه دارم مادرم هم ویلچری هست. با توجه به این شرایط کدوم ازیکی از این هتل ها برای ما خوب هست  ناز سیتی. متروپلیتن.گلدن ایج 2.سی وی کی  تکسیم میخام هتل خیلی تمیز باشه صبحانه عالی و خیابان شیب نداشته باشه اگر جای بهتری هم هست لطفا بگین ممنون

دوستان عزیزی که قصد دارند بدون تور سفر کنند در صورتی که مایل بودند،بنده میتونم رزرو هتل و بلیط رو براشون براحتی انجام بدم تا بتونن هزینه های سفرشون رو بهتر مدیریت بکنن.ازین رو اگر کسی از عزیزان قصد داشت هتلی خارج از چهارچوب تور ها انتخاب بکنه هر هتلی که مدنظر داشت میتونه از طریق ت لگرام با بنده در ارتباط باشه

اگر هم با تور قصد داشتید سفر کنید حتما از چند اژانس متناسب با بودجه ای که در نظر دارید قیمت بگیرید بعد در اینجا مطرح کنید یا اگر نخاستید اینجا در فضای عمومی مطرح کنید از طریق ت لگرام بپرسید حتما کمکتون میکنم تا انتخاب بهتری رو انجام بدید

...
سلام ممنون ميشم راهنماييم كنيد هفته ديگه عازم استانبول هستيم باردارم و يه بچه ٤ ساله دارم هتلي ٥ستاره ميخام كه دسترسي خوبي داشته باشه نخوام طولاني مدت تو مترو باشم يا ميري نباشه كه پياده روي داشته باشه

سلام اقاي مهرگان چرا جواب سوال منو نداديد من امروز ميخام اكي كنم هتل رو ممنون ميشم راهنمايي كنيد هتل ٥ستاره خوب با دسترسي عالي برا خانوم باردار كه يه بچه هم همراهمون هست 

با توجه به پاسخي كه به مادر دوقلوها داديد نازسيتي هتل خوبي هست قيمتشم مناسبه اما دسترسي اش چطوره تا تقسيم چقدر راهه؟ هتل تو شيشلي بگيريم چطوره ؟ رفت و امد سخت ميشه؟ يا منطقه بسفر خواهشا هتل خوب معرفي كنيد برا اين شرايط