2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000273 بازدید | 25337 پست

اصلا نگران یادگیری زبان ترکی نباشید. شما در موسسه  زبان GMT در کنار مدرسان با تجربه و حرفه ای، با سرعت و لذت به زبان ترکی استانبولی تسلط پیدا می کنید.پس آموزشهای آنلاین و حضوری GMT  را از دست ندهید.https://gmt-academy.com/istanbul-turkish-language-thermal-classes/ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفاً در سفر استانبول به آژانس کلاهبردار تیسفون تراول استانبول اطمینان نکنید. حتما دوستانی که استانبول سفر رفتن باتور اسم این حقه بازها رو شنیدن. اینا مجری اکثر تورهای گشت شهری استانبولن و هتلها و ... در اصل اینا رزرو میکنن و آژانسهای ایران با واسطه اینا برای ما هتل میگیرن.بابت یه تور داخل شهر پول بهشون دادیم و ۶۰ دلار بقیه پول ما رو گفت الان ندارم بهتون بدم .بعدش قرار شد تور فردا رو که میریم بقیه پول ما رو پس بده یا ما تور جدیدی ثبت نام کنیم و گفت فردا لیدر خودم هستم و روز آخر هم خودم میام .فردا لیدر عوض شد و گفت باید از خودش پس بگیرین خودش هم دیگه جواب ما رو نداد روز آخر هم شخص دیگری برای ترانسفر ما به فرودگاه آمد و گفت نگران نباشید شماره کلرت بدین به حساب ایران کارت به کارت میشه و دیگه هم جواب ندادن . با پشتیبانی آژانس هم که تماس گرفتیم از لیدر شون حمایت کرد و ما متهم شدیم که چرا در استانبول بودیم چیزی نگفتیم در صورتیکه لیدر اصلا پاسخگو نبود ‌. خلاصه دوستان استانبول رفتین از تیسفون یا هر ِژانس ایرانی دیگه تور نگیرید هم قیمتهاشون فضایی و هم آخر هم به عناوینی پول شما رو می خورن خودتون با گوگل مپ و نقشه مترو استانبول و کشتی های عمومی اسکله ها راحت می تونید همه جا برید و اتلاف وقت هم ندارین.

2805

سلام من یه سوال دارم 

میشه از ترکیه لوازم زناشویی یدونه واسه مصرف خودت بیاری؟ از این ویبراتور ها یا چیزای دیگه 

اینجا میفروشند ولی خیلی گرونه کسی تجربه خرید داشته؟ تو فرودگاه میزارن بیاریش؟ ازت نمیگیرنش؟

21-تفریحی : /بام استانبول: از امینونو برو بلیط 12 لیر هست. اول باید بری سلطان ایوب از اونجا با یه ت ...

خیلی عالی بود ، من میخوام یه سفر برم استانبول و حرفای شما خیلی کمکم کرد ...اگه لازم بود بعدا ازتون راهنمایی میگیرم

سلام مونا جون خوبی عزیزم؟

من 12 سال آنتالیا واستانبول زندگی میکنم و الان ارزونترین راه برای سفر کردن به ترکیه از طریق تریپ روم انجام میشه
تریپ روم یه سایته که اژانسم دارن من حتی بلیت مامانم اینارو از این اژانس میگیرم خیلی خوبن و ارزون میدن تورهاشونو.

triproom.ir

چه تاپیک خوبی زدی ما هم احتمالا تابستون بیاییم استانبول اگر قطعی شد ازت اطلاعات می گیرم

سلام ما هم تورهای ارزان داریم خدمتتون خواستین با اینستاگرام triproom_sevda@ در ارتباط باشین

سلام عزیزم. شما هاستل ارزون میشناسین ؟ترجیحا نزدیک اسنکنت باشه یا با مترو بشه راحت رفت؟

سلام ما تورهای ارزان با هتل های خوب داریم خدمتتون خواستین با اینستاگرام triproom_sevda@ در ارتباط باشین

سلام دوستان هتل قیمت مناسب نزدیک تکسیم و استقلال چی پیشنهاد میدید؟ویه سوال دیگه مرکز عمده فروشی وسای ...

سلام هتل grand star  , city center
 ما هم تورهای ارزان داریم خدمتتون خواستین با اینستاگرام triproom_sevda@ در ارتباط باشین

2810