2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000303 بازدید | 25337 پست
Hirbod94 کاری به تو ندارم آدم عاقل خودش می فهمه کسی که برای آگاهی و هشدار مردم اخبار را می گذارد نیت خوبی دارد و یا شخصی که مردم را تشویق به رفتن کند و این اخبار برایش گران باشد.دنبال چی هستی؟من الان بگویم دوستان امن است تو خیالت راحت می شود نه؟زهی خیال باطل .چشمات رو باز کن واقعیتها را ببین یا قرصهایت را بخور بخواب که ناراحتی اعصاب گرفته ای واقعا می گویم از صمیم قلبم خداوند تو و امثال تو را به راه راست هدایت کند.درضمن امروز کلی خندیدم ساعت 2:56 نصفه شب در یک فضای عمومی پیغام گذاشته ای و دلشوره داری که من خبری از انفجار استانبول می گذارم یا نه؟ بهتر است بحث را ادامه ندهی زشته .باز هم می گویم در چارچوب قوانین هر کس کار خود را انجام دهد و به دیگری کار نداشته باشد.شعور واقعا چیز خوبی است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، من یه سوال دارم خیلی هم سرچ کردم و چندین صفحه رو خوندم ولی ماشالا تعداد صفحه ها زیاده ....جواب نگرفتم !!! میشه یه کمکی بکنید و بگید من سرویس روتختی و لحاف و بالشت کودک مارک ترکیه از کجای استانبول میتونم بخرم ؟ من پس فردا میرم استانبول ، خیلی ممنون میشم واقعااااا
من یه تنهام .....
سلام دوستان تو خرید لوازم آرایش خیلی دقت کنید چون من این بار که از ترکیه یه ریمل گرفتم مارک اورآل به خیال اینکه فرانسه اس اومدم تهران دیدم ساخت ترکیه اس اصلا هم کیفیت نداشت و از نظر قیمتی هم اصلا به نظرم هیچ مارکی از تهران قیمتش کمتر نبود
2805
دوستان لوازم آرایش flormar اونجا نمایندگیش هس که قیمتاش خیلی کمتر از تهرانه،من اصلا ازین مارک استفاده نکرده بودم ولی سری پیش یه کرم مرطوب کننده مخصوص صورت که spf15 هست،یه رژلب،دوتا کرم پودر که یکیش پمپی و اون یکی مدل پنکک بود ،چند تا لاک،مداد چشم خریدم که واقعا راضی بودم عالی بودن همشون. اگه رفتین تو خود خیابون استقلالم نمایندگی داره.
سلام، میبخشین من چند تا سوال داشتم، هتلی که انتخاب کردم tryp wyndham هست تو تکسیم، تو booking زیاد کامنت نداشت تو trip advisor هم همینطور چون جدید هست، از لحاظ کوچه پس کوچه بودن یا سربالایی و نکات دیگه ی هتل کسی اطلاع داره؟ سوال دیگم در مورد رستوران های ببک با منظره دریا ست که شنیدم گرونه اما قیمتی پیدا نکردم،اطلاعی دارین؟ و سوال آخر چون اینجا خوندم گفتن برای مسائل امنیتی چمدون هارو بیشتر چک میکنن، من یه چمدون معمولی دارم که توش یه کری آن(چمدون کوووچیک که میشه تو هواپیما برد) میذارم، موقع رفت بار ندارم اما شاید خرید کنم... من و دوستم با این شرایط میریم، ممکن مشکلی باشه و گیر بدن چرا یه چمدون تو یکی دشیگه هست؟ ممنون میشم اگر کمکم کنین
Heli هتلتون نبش خیابان عثمان بی هست و بدون سربالایی یا سراشیبی.انتخابتون خوبه و هتل هم هل تمیز و مرتبیه. در رابطه با چمدانتون هم مشکلی پیش نمیاد. رستوران های ساحلی اورتاکوی که حالا خ ببک هم جزوشونه معمولا غذا از نفری ۶۰-۷۰ لیر به بالاست و بستگی به نوع غذا داره و برای دو نفر حداقل باید ۱۵۰ لیر کنار بگذارید
...
2810