2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000307 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلیط هواپیمایی ماهان رو که مستقیم از سایتش می تونید چک کنید. و برای ترکیش یا اطلس جت می توتید از سایتایی مثل زورق یا الی گشت استفاده کنید . بلیط ترکیش رو هم مستقیم از سایت خودش می تونید چک کنید.
سلام دوستان خوبم من دیروز از استانبول برگشتم هوا بسیار بسیار عااالی بود البته شانس ما بود چون از امروز انگار دوباره سرد شده همه روزاش آفتابی بود سرماش هم در حدی بود که با یه کاپشن نازک اونم شب ها میشد اومد بیرون با توجه به اینکه من خیلی سرمایی هستم.در کل همه چیز خوب بود هتل جواهر اقامت داشتیم برای خرید هم جواهر سنتر و استقلال و فروم استانبول رفتم.اصلا حراج خوبی نبود و تازه لباس های فصلشون اومده بود ولی باز هم خرید خیلی خوبی کردیم که نصبت به ایران قابل مقایسه نبود،از نظر امنیت هم مشکلی نبود خدارو شکر همه چیز به ظاهر روال عادی زندگی مردم و نشون میداد . اگر کسی سوالی داشت در خدمت هستم
سلام من دلم میخواد دو هفته عید استانبول باشم یعنی دو هفته اونجا زندگی کنم هتل معمولی میخوام بگیرم یا سوئیت که بیشتر بگردم و خوش بگذرونم
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سحر جان باید سوییت هتل انتخاب کنی من از دوستان میخام که در انتخاب سوییت های شخصی خصوصا در منطقه فاتیح و لالعلی و آکسارای بسیار دقت کنند و براحتی به اشخاصی که در فرودگاه بهتون پیشنهاد سوییت میدن اعتماد نکنید.سعی کنید کمی بیشتر هزینه کنید اما یک هتل یا هتل اپارتمان حالا با هزینه مناسب انتخاب کنید که امنیت براتون برقرار باشه و حداقل دارای یک سیستم و نظم و سکیوریتی باشه تا خدای نکرده به خودتون و خانوادتون استرس عدم امنیت و مسایل دیگه وارد نشه اینقدرم هتل های مناسب با ظرفیت های مختلف با قیمت های مختلف درین شهر هست که واقعا نیاز نیست خودتونو به زحمت بندازید
...
2810