2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000338 بازدید | 25337 پست
ممنون اقای مهرگان

دوستانی که کالسکه داشتن لطفا بگید حتما باید عصایی و تاشو باشه؟ کالسکه من دو تیکه س میترسم گیر بدن تو فرودگاه دخترم ۱۱ ماهشه خیلی توش راحته ..حالا فرودگاه هم مشکلی نبود به نظرتون اونجا سخت میشه واسه مترو تاکسی اتوبوس؟؟ اقای مهرگان میشه نظرتونو در مورد هتلای لامارتین و گرند هالیک بدونم؟ چنتا صفحه قبلتر رو خوندم ولی زیاد وقت ندارم به خاطر دخترم
آقای مهرگان تو یکی از صفحات نوشتید واسه هتل منطقه فاتح سلطان احمد و کاراکوی رو پیشنهاد میدید خاستم بدونم فاصله زیادی تا مراکز خرید داره؟ من واقعا با وجود دخترم محدودیت دارم برای انتخاب خواهش میکنم راهنمایی کنید که خیلی بچه م اذیت نشه تو رفت و امد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی دیگه اطلاع نداره بچه ها؟؟ تاسوعا و عاشورا استانبول چه خبره؟؟؟ تعطیله؟؟
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
سلام الی خیر هیچ جا تعطیل نیست و هیچ محدودیتی ندارن و تاسوعا عاشورا اونجا زیاد معنایی نداره ئاوان مناطقی که نوشتید دسترسی خوبی به تراموای داره و شما اذیت نمیشید و دسترسی خوبی هم در کل به مراکز خرید داره.شما در تکسیم هتل بگیرید هتل لامارتین هتل بهتری از گرند هالیک است.هر دو دسترسی خوبی به مترو تکسیم و شیشانه دارند
...
آقای مهرگان سوالم به این دلیل بود که آخه من عکسهای زیادی از نت سرچ کردم بابت عزاداری های بزرگ مردم استانبول در این دو روز و اینکه من شنیدم مردم ترکیه مسلمونند و شیعه زیاد داره ، فکر کردم شاید تعطیل باشه در هر صورت ممنون از پاسخی که دادین
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
خانم ئاوان به نظرم همونطور که آقای مهرگان گفتند توی تقسیم هتل بگیرید که برای خرید توی اون خیابون راحت باشید. درضمن به نظرم با تاکسی رفت و آمد کنید. مگه تفاوت قیمتش چقدر هست؟ به نظرم ارزش راحتیش را داره به شرطی که از قبل با راننده مبلغ را قطعی کنید و چونه هم بزنید. هم توی وقت و هم توی آرامشتون و خستگیتون مؤثره. اگر خوب برنامه ریزی کنید نهایتاً باید هر مسیر را حدود 30 تا 40 هزارتومان بپردازید. این تجربه خود من هست. من سه بار رفتم استانبول. دفعه اول و دوم کالسکه بردم و دفعه اول همه جا با تراموا و مترو رفتیم. اصلاً مشکلی نبود. کالسکم هم عصایی نبود و معمولی بود. اما بازم میگم از سفر دوم با تاکسی رفتیم و خیلی خیلی بهتر بود اوضاع. چون دیگه خط عوض کردن هم نداشت. مثلاً برای استانبول فروم شما یک روز کامل نیاز دارید اگر بخواهید هم برید ایکیا و هم آکواریوم را ببینید و هم خرید کنید. برای همین حدود 30 تا 35 لیر می‌برند و همین حدود برمی‌گردونند. پس ارزش دوبار خط عوض کردن نداره واقعا.
ممنون مامان ابتین جونی آقای مهرگان عزیز کمککککک فقط یه سوال دیگه میپرسم بین هتل و سوییت کدوم بهتره ؟همسرم خیلی اهل چایی و دخترم هنوز غذاهای خاصی رو میخوره چون یکسالش نشده !!! سوییت اندلس endless به نظرتون چطوره؟ من تمیزی و بی سرو صدا بودنش فقط واسم مهمه... نظرتون در مورد هتل مترو پارک چیه؟؟؟ این که شد سه تا سوال بی نهایت ممنون میشم جواب بدید
اندلس تکسیم انتخاب خوبیه برای شما بهتر از مترو پارکه بی سروصدا بودن که در تکسیم به خاطر تردد زیاد و توریستی بودن و وجود کافه ها و رستوران های فراوان به هر حال سروصدا رو دارید از بین هتل و سوییت هتل مناسب تره البته بعضی هتل ها،سوییت هتلند که اونها هم خوبند
...
سلام ممنون ممنون ممنون اقای مهرگان واقعاً خیلی لطف میکنید که همه ی سوالا رو اینقدر زود و بدون هیچ سودی جواب میدید باز هم متشکرم من که کلی استفاده کردم خیلی از سوالام رو با جوابهایی که به دیگران دادید متوجه شدم پارسال خرداد رفتم استانبول و امسال تصمیم دارم هفته اول ابان برم و کلی از راهنماییهاتون استفاده کردم
آقای مهرگاااان واقعا ممنون از راهنمایی های خوبتون امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید من پرواز روز دوشنبه ماهان و اپارتمان invictum residence رو اوکی کردم برای ۵ شب کوالیتی و دسترسی اپارتمان خوبه حالا نمیدونم واقعا انتخاب درستی بود یا نه هتل متروپارک کردیت کارد میخاست که ما نداشتیم از طرفی هم به خاطر غذای دخترم سوییت رو ترجیح دادم به هتل امیدوارم سفر خوبی باشه و بیام از تجربیات و خاطرات خوب بگم برای دوستان عزیز
Bluberry خواهش میکنم امیدوارم بهتون حسابی خوش بگذره و از سفرتون لذت ببرید ئاوان هتل انتخابیتون هتل مناسبیه دسترسی عالی داره و اتاق هایی کوچک و اما کیفیتی در حد قابل قبول.احساس میکنم میتونید انتخاب های بهتری هم داشته باشید اگر قطعی نکردید
...
اقای مهرگان قطعی کردیم هتل رو راستش من یکم خساست به خرج دادم تو انتخاب هتل خخخخخ اونقدر عشق خرید هستم همش احساس میکنم پول کم میارم خدا کنه هتل بد نباشه که بدجور پشیمون بشم !!!! آقای مهرگان من روم نشد بگم خودتون یه هتلبا شرایطی که میخام معرفی کنید البته پرسیدمااا ولی گفتید صفحات اخر رو مطالعه کنید وگرنه با توجه به تجربیات شما هر هتلی که شما میگفتید رو انتخاب میکردم ولی واقعا گیج شده بودم
سلام.روزتون بخیر.آقای مهرگان،لطف میکنید جواب سؤال من رو هم بدید.میخواستم بدونم قیمت تورها معمولا تو فصل بهار خیلی بالا میره؟و دوم اینکه تو ماههای مهر و آبان هم لباسهای تابستونی برای خرید هست؟چون ما دو بار آذر ماه رفتیم و اصلا لباس تابستونی ندیدیم
سلام.خیر خیلی کم لباس های تابستونی در این ماهها هست..توی فصل بهار آخرای خرداد معمولا گرونتر میشه و در تابستان به اوج قیمت خودش میرسه

هتلتون اتفاقا خوش قیمت و خوبه.انتظارتونو برآورده میکنه نگران نباشید.حتما اگر کاری یا سوالی داشتید بپرسید خانم.اگر نمیخاید اینجا بپرسید و در رابطه با سفر شخصیتون هست در ت لگرام بپرسید.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم بعضی سوال ها چون بارها تکرار شده در صفحات مختلف به دوستان زحمت مطالعه این تاپیک رو میدیم.
...
2810