2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقای مهرگان ممنون میشم جوابم و بدین لطفا سلام میخوایم برای خرید بریم ترکیه چه زمانی مناسبه و تخفیفهای مناسبی داره ؟ الان یا بهمن ؟ قیمت بلیط همین طور مناسب باشه ممنون میشم جواب بدین سلام میخوایم برای خرید بریم ترکیه چه زمانی مناسبه و تخفیفهای مناسبی داره ؟ الان یا بهمن ؟ قیمت بلیط همین طور مناسب باشه ممنون میشم جواب بدین سلام میخوایم برای خرید بریم ترکیه چه زمانی مناسبه و تخفیفهای مناسبی داره ؟ الان یا بهمن ؟ قیمت بلیط همین طور مناسب باشه ممنون میشم جواب بدین
در رابطه با آنتالیا ببینید،هر ساله معمولا در اواخر پاییز و شروع زمستان از طرف استانداری آنتالیا برخی مراکز خرید در این منطقه بعضی از انواع پوشاک رو با درصد تخفیفی ویژه ارایه میکنند.یکی از دلایلش میتونه تردد کمتر توریست در شروع فصل سرد به این شهر باشه تا بتونن جذب بیشتر توریست بکنن.البته این،چیزی تحت عنوان رسمی فستیوال نیست و به اون شکل که در استانبول تحت عنوان فستیوال خرید استانبول،ثبت نشده است اما به نظر بنده،خیلی شاید ارزش نداشته باشه که کسی به خاطر این مساله به آنتالیا سفر بکنه
...
مرسی آقای مهرگان عزیز از پاسخگوییتون یه سوال دیگه هم داشتم راجع به آپارتمان های هولاس میخواستم بدونم از نظر موقعیت چجوریه؟نزدیک ایستگاه مترو هست؟و اینکه شنیدم خیابونش شیب داره آیا شیبش اذیت کننده ست؟آخه من بچه ی کوچیک همراهمه.
سلام کسی میدونه چرا پروازهای قشم ایر به استانبول تقزیبا همیشه تاخیر داره؟؟؟
روزی که آمدی به دنیا عریان، جمعی بتو خندان و تو بودی گریان.. کاری بکن ای دوست بوقت رفتن، جمعی بتو گریان و تو باشی خندان
جناب مهرگان من نظرات مارماریس رو در مورد هولاس خوندم. اگه امکان داره از بین این 4 تا سوییتی که معرفی میکنم،لطف بفرمایید منو راهنمایی کنید که کدومشون از نظر دسترسی و تمیزی از بقیه برتری دارند 1- holas apartment 2-the marions suite 3-nuru ziya suites 4-gallery residence nisantasi
سلام دوستان وآقای مهرگان میخواستم درباره تخفیف گرفتن بپرسم چقدربایدازقیمت کم کنمواینکه درمغازه هایی مثل السی دیفکتو کاتن میشه تخفیف گرفت وچقدر؟برای 3 نفر چندلیرببریم کافیه ومابقی را دلار؟برای 2نفر برای خریدخوب وگردس 900دلارکافیه؟
هر 4 هتلی رو که انتخاب کردید هتل های مرتب و خوبی هستند. سوییت آپارتمان نورضیا و هولاس در منطقه بیوغلو هتل های خوبی هستند و درصد رضایت مندی بالایی دارند.از لحاظ دسترسی هم دسترسی کمتر از 10 دقیقه ای به میدان تکسیم دارند و از کیفیت و تمیزی کاملا قابل قبول و خوبی برخوردارند. هتل گالری رزیدنس هم یکی از هتل آپارتمان خوب در نیشانتاشی با یک فاصله حدودا 5 دقیقه ای تا مترو عثمان بی و تمیز با کیفیتی مناسب. هتل سوییت ماریون هم با دسترسی کمتر از 5 دقیقه تا میدان تکسیم و البته واقع شده در خیابانی که کمی شیب هم داره مثل هولاس البته نه در حد آزاردهنده.ماریون سوییت های تمیزی داره و دارای امتیاز قابل قبولی هم هست و اما در نهایت سوییت هتل نورضیا میتونه با توجه به ارزشی که در برابر پول دریافتی اش جزو انتخاب اول قرار بگیره. گالری رزیدنش با توجه به دسترسی خوبش به مترو و همچنین واقع شدن در خیابان زیبای نیشان تاشی همچنین اتاق های بزرگ 40 متری میتونه انتخاب دوم باشه..هولاس که هتل خیلی خوبی هم هست با سوییت های با متراژ مناسب و تمیزی خیلی خوب انتخاب سوم و ماریون هم که از لحاظ تمیزی واقعا ایده آله و با میدان تکسیم فاصله کمی داره و البته دارای ارزشی کمی پایین تر از هتل های دیگه،چهارمین انتخاب شما باشه بازم عرض میکنم که هر 4 هتل دارای کیفیتی خوب هستند و البته این مساله کمی هم سلیقه ای هست به خاطر موقعیت مکانی.
...
عطرین پروازهای قشم ایر همگی با دو ایرباس 320 که متعلق به حداقل 20 سال قبل هست و دو ایرباس 300-600 که اون هم متعلق به حداقل 25 سال قبل هست انجام میشه.. طبیعی هست که هواپیماها کمی فرسوده شده اند و مستلزم رعایت نکات فنی و ایمنی بیشتر برای حفظ جان خودتان هست.. خلبان پرواز همیشه 1 ساعت قبل ورود مسافر به داخل هواپیما،کلیه سیستم های ناوبری و برقی و هیدرولیکی هواپیما رو چک میکنه و اگر کوچکترین اشکالی که باعث به خطر افتادن جان مسافر بشه رو داشته باشه،به پرسنل فنی اعلام میکنه که برطرفش بکنن و پرواز رو به تاخیر میندازه برای حفظ سلامت و ایمنی خودتون.. اینم شک نکنید که خلبان و کروی پروازی جان خودشون رو بسیار بیشتر از جان مسافر دوست دارند و تا قطعا مطمئن نشن که همه چی تحت کنترله و هواپیما ایرادی نداره،حرکت نمیکنن.. اون هم با این هواپیماهای فرسوده که واقعا مسئولیتشان سنگین هست و نباید هیچ ریسکی بکنن..
...