2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
سمن جان باید دنبال اتوبوس های BIG BUS بگردی..اتوبوس هایی دوطبقه قرمز رنگ به سبک قدیمی که سقف نداره و با کرایه نفری 25 یورو حدودا 80 لیر، به دور مناطق مشخصی از شهر گردش میکنه لینک زیر رو مطالعه نمایید کاملا متوجه میشید http://eng.bigbustours.com/UploadedFiles/Istanbul_Map_December_13_201401032127.pdf
...
من دیدم تو این تاپیک خیلی از هولاس تعریف شده. ایا واسه ما که 2نفریم و من هم اهل درس کردن غذا در مسافرت نیستم, و صبحانه رو خودمون باید تهیه کنیم مناسب هست ؟؟ واسه 7شب میشه 920 لیر.ایا از مخارج سفر ما کم میشه با ایتجا رفتن , چون هزینه ترنسفر به فرودگاه هم داریم و همینطور صبحانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیربد جان همش ماله چین هست بعضیاشم دیدم زده پشتش ماله مالزی هست من کلی به عنوان مثال گفتم چرا کفش این قیمت بود ولی خب چکمه قیمتش با کفش فرق میکنه دیگه
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
هولاس میگن کوچه هاش شیب زیادی داره ولی خب قیمتش مناسبه ترانسفر هم چیز خاصی نیست دم در فرودگاه یه تاکسی میگیرین 45 تا 50 لیر واسه برگشتم همینطور البته اگه تهران هستین آفرهای خوبی برای استانبول هست
آقای مهرگان هولاس بدون خیابون شیب دار و نه تو کوچه های خلوت سراغ دارین؟اقلا شیب خیابون خیییلی کم باشه! این هولاس رو اگر خیلی قبل از سفر رزرو کنیم آیا ارزون تر در نمیاد؟مثلا یکی دو ماه قبل؟
راستی یه بنده خدایی گفت من از استانبول از پاساژ مروارید ساحل لباسای ترک رو میخرم چون همیشه آف داره.ولی آدرسشو بلد نبود کسی میدونه این پاساژ کجاست؟ شایدم این اسم برگردون فارسیش باشه و به ترکی اسمش چیز دیگس کسی اطلاعی داره از این پاساژ؟ هر کی میدونه بگه مروارید ساحل به ترکی چی میشه شاید بتونم پیدا کنم
سلام دوستان کفش با کیفیت متوسط وقیمت مناسب میخواستم هم اسپورت هم مجلسی چه مارکهایی میتونم بگیرم قیمت کتانی آدیداس و نایک و ریبوک استانبول ارزانترنیست آقای مهرگان؟؟؟
میشه حد اقل 5تا هتل 4ستاره از اون 100ها هتلی که تو تو استانبول هست وتمیز تو محدوده تکسیم معرفی کنید, که هزینه خوب و معقولی داشته باشه واسه 7شب؟؟؟واسه 2نفر. که بریم تریپ ادوایزشو ببینیم
سلام به همه عزیزان.آقای مهرگان،میخواستم بدونم آیا استانبول در حال حاضر از امنیت برخورداره؟بخاطر خبرهایی که از ناامنی در ترکیه شنیدم یه کمی در مورد سفرمون که اواخر آذر ماه هست مردد شدم.سؤال دومم هم اینه که هفته آخر آذر برای خرید مناسب هست؟