2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000374 بازدید | 25337 پست
جمعه به جمعه بازار رفتیم و شب به جواهر رفتیم.شنبه به گرند بازار -آکسارای و پاساز هیستوریا رفتیم.روز یکشنبه که یکی از روزهای خوبمون بود به مسجد سلطان احمد و کاخ توپکاپی و سرداب باسیلیکا رفتیم.اولی بدون ورودی-دومی نفری ۳۰ لیر و سرداب نفری ۲۰ لیر و عکسی هم که در سرداب انداختیم ۲۰ لیر.شب یکشنبه به کاباره تهران رفتیم که محیطش اصلا خانوادگی نبود و جو خوبی نداشت نفری ۳۵ لیر که فقط ۲۰ دقیقه ماندیم.روز دوشنبه که هوا خیلی عالی بود به بویوک آدا رفتیم.از کاباتاش با نفری ۵ لیر و در جزیره درشکه گرفتیم با قیمت ۷۵ لیر که ما ۸۰ لیر دادیم چون درشکه چی یه رستوران خیلی خوب بنام (کناک) بهمون معرفی کرد. روز سه شنبه به اولیویوم رفتیم که همچین چنگی به دل نمیزد.شب دوباره به استکلال رفتیم و از اجرای یه گروه ایرانی لذت بردیم. چهارشنبه به مرتر رفتیم که برای عمده خریدن عالی بود.بعد هم به فروم وایکیا رفتیم.شب به آکسارای رفتیم که موبایلمون رو یا زدن یا گم کردیم و بیشتر عکسامون از دست رفت پنج شنبه هم که وقت برگشتن بود رفتیم جواهر و ساعتای ۷ هم به سمت فرورگاه رفتیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در کل به جز گم شدن گوشی بهمون خوش گذشت. حالا چند تا نکته: ۱.صبحانه ی هتل منسول چندان کامل نبود. ۲.قیمت غذا از حداقل ۱۵ لیر شروع میشه. ۳.نوشابه نسبت به ایران گرونتره.(هر قوطی ۳.۵ لیر) ۴.برای مسیر های کوتاه تاکسی بهترین راهه. ۵.خرید آکبیل که مخصوصه حمل و نقله به صرفه است. ۶.دسر ها فوق العاده خوشمزس ازشون غافل نشید. ۷.مواظب پول و گوشی هاتون باشید. ۸.با خودتون ازینجا لباس نبرید اونجا بخرید. سوالی بود در خدمتم
اقای مهرگان ممنون از راهنماییتون والا من زیاد خرید نداریم ولی همسرم میگه 8 ساعت پرواز با یچه اینقدی ریسکه توریست ممنون از اطلاعاتتون کلا به جز جزایر و مسجد و کاخ چیزی برای دیدن داره یعنی کسی که کلا خرید انچنانی نداره میارزه تو این هوای نسبتا سرد بیاد
روژان از تکسیم ایستگاه اتوبوس 73F رو پیدا کنید و ایستگاه مرتر پیاده بشید و یا اینکه از مترو تکسیم به کاباتاش برید و از کاباتاش با تراموای مستقیما به مرتر برید.. تاکید میکنم که مرتر بازار نیست و برای خرید عمده پوشاک مناسب هست و نه برای توریست که خرید نهایتا یکی دو تا داره..زیاد منطقه قشنگی نیست سمن سفر به استانبول یه جورایی دو سویه است..هم برای خرید بسیار مناسب است و هم برای تفریح و گشت و گذار.. شما که خیلی اهل خرید کردن نیستید هم میتونید به جاهای دیدنی این شهر برید.. ضمنا در حال حاضر واقعا قیمت بلیط تک تهران به استانبول مناسب هست همچنین تور ها هم آفر های خوبی رو دارند سفر به مالزی هم همیشه خوبی های خاص خودش رو داره.
...
خرید در استانبول متفاوت هست با دوبی فکر میکنم بسیار بهتر بتونید اجناس با قیمت مناسب رو در استانبول خرید کنید. آنتالیا هم خیلی خوبه اما در این فصل زیاد لطفی نداره..چون در آنتالیا بیشتر زمان شما در هتل و تفریحات آبی صرف میشه و این موضوع نهایتا تا اواسط آبان در آنتالیا مناسب است
...
سمن جان cvk park bosphorus یکی از برترین و بهترین هتل های استانبول هست..موقعیت بسیار ایده آل،کیفیت واقعا عالی،تمیزی فوق العاده و خیلی با ارزش در برابر هزینه ای که میکنید.. البته این هتل گرون هست و اگر بتونید آفر ویژه این هتل که خیلی کم پیش میاد آژانسی داشته باشه رو پیدا کنید واقعا برد کردید.
...
2810