2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست
دوستان اگر خرید اولویت اول و خیلی مهمی براتون نیست و به خصوص بار اول تجربه هتل در منطقه تقسیم و استقلال رو داشتید و دوست دارید حال و هوا و فضای محل اقامت جدیدی در استانبول رو تجربه کنید به شدت منطقه سیرکه چی رو پیشنهاد می دم. امنیت بالایی هم داره. خیابون های مطبوع و کافه هایی که شبها تا دیروقت باز هستند. نزدیکی به اسکله امینونو و دریا و پارک گلخانه هم مزیت دیگری است. کلاً اگر اهل استانبول گردی هستید هربار در یک منطقه جدید اقامت کنید. به نظرم حیفه که در سفرهای متوالی فقط یک نوع تجربه یعنی یک هتل و منطقه و حتی فصل سفر تکرار بشه. اجازه بدید در هر سفر یه چیزی رو کشف کنید که قبلن نکردید. مثلا یک بار با تور برید و یک بار خودتون بدون تور و با کمک دوستان مطلع سفرتون رو مدیریت کنید. ممکنه حتی از نظر هزینه کمی بیشتر بشه براتون ولی عوضش تجربه متفاوتی رو کسب کردید که شاید ارزش اون اختلاف هزینه رو داشته باشه. هیجان شیرینی خواهد بود. البته با رعایت تمام جوانب احتیاط و کسب اطلاعات کافی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منون اقای مهرگان ببخشید من 1 سوال بی ربط به این تاپیک می تونم ازتون بپرسم؟ به نظرتون من با شرایط بچه کوچک استانبول برام بهتره یا کوالا چون علاقه شخصیتون هست گفتم شاید اطلاعاتی داشته باشید ببخشید محله سیسیلی امنیت داره؟ کنراد دسترسی خوبی به تراموا یا مترو داره اصلا هزینه تاکسی خیلی زیاده
البته ماهان الان فروش ویزه یرای استانبول داره تا 10 دی ماه می تونین به سایت خودش مراجعه کنین در مورد گشتن در فرودگاه من خودم در سالهای 92و93 و 89 سفر رفتم و هیچوقت چمدون رو باز نکردن هر بار هم کلی خرید داشتم حتی پارسال در سفر به دبی کلی اضافه بار هم خوردیم و حتی 1 چمدون رو باز نکردن مگر چیز مشکوکی توی باراتون وقتی از دستگاه رد می شد مشاهده می کردن مثلا یکی از مسافرها لباس کردی خریده بود ار اینا که کلی تزیین بهش اویزونه و نگهش داشتن فکر کنم می خواستن ازش گمرک بگیرن
saman ببینید هر کدوم از شهر های استانبول و کوالا زیبایی های خاص خودش رو داره. در کوآلا شما خیلی نمیتونی به خرید کردن فکر کنی..ترکیه واقعا سلطان پوشاک دنیاست و گستردگی و تنوع انواع پوشاک در این کشور و مخصوصا در استانبول بسیار بالاست و هر کسی با هر قدرت خریدی میتونه خرید خیلی خوبی داشته باشه.. هزینه شما برای تفریح و گشت و گذار در کوالا بالاتر از استانبول هست و از لحاظ آب و هوایی،مالزی دارای اب و هوای استوایی هست و در همه مدت سال هوا بین 23-24 تا 33 درجه متغیر هست..رطوبت هوا بالاست و تقریبا روزانه شاهد بارش باران خواهید بود در حال حاضر هوای استانبول تقریبا مطبوع هست البته شب ها سرما رو دارید.. طبیعت مالزی بسیار زیباست و ساعت پروازی تهران تا کوالا حدود 8 ساعت و استانبول حدود 3 ساعت هست.. با فرزند یک ساله شما هر دو مقصد زیاد تفاوت نخواهد کرد اما در خرید شاید بچه کمی اذیت کنه.. منطقه شیشلی در استانبول هم کاملا ایمن هست و هیچ مشکلی نداره و منطقه خیلی مرتب و شیکی هم هست هتل کنراد خیلی دسترسی خوبی به حمل و نقل عمومی نداره و باید با یک تاکسی و یا اتوبوس خودتون رو به مترو گیرتپه و یا ایستگاه تراموای کاباتاش برسونید هزینه تاکسی در استانبول هم تقریبا بالاست البته این مسیر رو به نهایتا 15 تا 20 لیر میتونید با تاکسی برید
...
ممنون جناب مهرگان از راهنماییتون. ماری جون فکر کنم ماهان بود ساعت 23/30. حالا دقیق میپرسم براتون مینویسم ولی یه جورایی لحظه آخری گرفتن امروز گرفتن واسه فردا شب. ولی برادرم هم اون هفته رفت ساعت 10 شب با همین قیمت (رفت و برگشت)
سلام خسته نباشید من یه سوال دارم و ازتون کمک و راهنمایی می خوام . من هفتع دیگه عازم استانبول هستم و به دلایلی هتلی در خیابان بغداد را انتخاب کردم . شنیدم اونجا قیمتها برای خرید خیلی بالاست . خواستم ببینم میتونید من رو برای یک خرید ارزون و مناسب و مراکز خرید ارزون توی اسیایی هدایت کنید ؟ کلا از خیابون بغداد رفت و امد چطور هست ؟ من عاشق دکه ها و قضاهای ساده ترکیه هستم اونجا می تونم پیدا کنم ؟ محله معمولیتر که رفت و امد بهش اسون باشه و خود ترکا بهش رفت و امد دارند کجاست ؟ مرسی
نیلوفر جان چه کار جالب و جدیدی کردید. سمت آسیایی استانبول به دلیل اینکه شهرداری استانبول مجوز ساخت و ساز بیشتری رو به سازندگان ملک ارایه میکنه،مدرن تر و به روزتر از اروپایی هست.ساختمان های شکیل و لوکس بیشتری در این قسمت واقع هست مخصوصا در همین خیابان بغدات که شما هتل گرفتید.. خب حمل و نقل عمومی به اون شکل که در بخش اروپایی گسترده ست در آسیایی نیست..خطوط متروباس و مترو و اتوبوس وجود داره که باید ببینی هتلتون کجای بغدات هست و مسیرهاشو پیدا کنی..در این قسمت از اتوبوس استفاده زیادی خواهی داشت.. این جوی که مدنظر شماست بیشتر در قسمت توریستی و اروپایی استانبول هست مثل تکسیم و سلطان احمت..البته در بخش اسیایی هم زیاده اما نه به اون حرارت اروپایی.طبیعی هم هست..90 درصد توریست ها در اروپایی ساکنند.. از بازارها هم شما نهایتا میتونی به پاساژ جدید ناتیلوس،اوت لت ویاپورت در نزدیکی فرودگاه صبیها،کپیتول در منطقه آچیبادم در بیکوز،و پالادیوم در آتاشهیر برید که باید بپذیری که مراکز خرید اروپایی شرایط بهتری برای خرید توریست دارند
...
نیلوفر جان همچنین،اسکله بستانجی به خیابان بزرگ بغدات نزدیک هست و از این طریق هم شما میتونی به بخش اروپایی تردد کنی از طریق کشتی. بغدات خیابانی بزرگ هست که از کادیکوی شروع شده و تا کارتال ادامه پیدا میکنه..شاید طول خیابونش به 15 کیلومتر هم برسه.. اون حال و هوای کافه رستوران های کوچک که در اروپایی بسیار زیاده در خیابان بغدات هم هست اما حالت لوکس و کلاس بالاترش که شما باید هزینه بیشتری رو در اون صرف کنید در کل تجربه جالب و خوبی میتونه باشه،اما خب قطعا مجبور خواهی بود به بخش اروپایی هم رفت و آمد داشته باشی. خیابان بهاریه در کادیکوی همچنین اوت لت اپتیمم در نزدیکی مترو Goztepe هم میتونه براتون جالب باشه برای خرید. اما خب همچنان معتقدم که برترین و مشهورترین مراکز خرید در بخش اروپایی هستند. خوش باشید
...
وقتتونو زیاد واسه خرید هدر ندید خرید همیشه هست خریدای ما هم که هیج وقت تمومی نداره الان کمدامون هم پره لباس باشه باز هم یه چیزی لازم داریم این از خرید تحربه من اینه که فقط مرکز خرید جواهیر توی ایستگاه مترو شیشلی و خیابون استقلال و فروم رو برید و یکی دو تا از پاساژای بزرگ . شیک فقط در همین حد که معماری و سبکشو ببینید همین مانگو و زارا و ال سی وایکیکی و کوتون و سی اند ام هم همه جا شعبه دارند تو مرکز خریداش همینا کافیه
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
ما پنج شنبه شب رسیدیم.پس از معطلی ۱ ساعته در فرودگاه بالاخره سر و کله ی ترانسفر پیدا شد و ما رو به هتل رسوندن.هتل لامارتین منسول که هتل تمیز ولی کوچکی بود.همان شب برای دیدن خیابان استکلال و خوردن غذا حدودای ساعت ۲ شب راهی خیابان استکلال شدیم.
2810