2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست
سلام خوبید؟آقای مهرگان ١ سوال دارم من و همسرس و پسر ١ سالم می خوایم همین حدودها بریم استانبول و هتل برامون خیلی مهمه چند تا فاکتور رو هم حتما داشته باسه استخر سرپوشیده ، تمیزی و صبحانه خوب هم خرید و هم تفریح به نظر شما حتما باید تکسیم بگیریم یا جای دیگه هم خوبخ همسرم هتل کنراد مدنظرش هست ولی تو تکسیم نیست خیلی مهمه هتل حتما کجا باشه؟ درسته مرکز خرید جواهر بغلشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نانایی جان maxi تو مناظق بشیکتاش، فاتیح، کادیکوی هست http://www.maxi-cosi.com تو سایت اصلی برید و وارد قسمت find a shop بشین کشور ترکیه و شهر استانبول رو انتخاب کنید. این قسمت آدرس و شماره تلفن به علاوه نقشه گذاشته شده. ببخشید بقیه رو نتونستم پیدا کنم
Mary جان سلام هتل گرند جواهر یک هتل پنج ستاره گرید B در منطقه شیشلی استانبول است..فاصله 10 تا 15 دقیقه ای تا مترو شیشلی و مرکز خرید جواهر است..این هتل یکی از هتلهای منتخب کارگزاران ایرانی هست و معمولا تمامی آژانس های مسافرتی در سراسر کشور با این هتل کار میکنند..ایرانی های زیادی سالانه به این هتل هدایت میشن و در اون اقامت میکنن و از اقامتشون هم تقریبا راضی هستن. کیفیت این هتلدر حد کاملا قابل قبولی ارزیابی میشه اما در مقایسه با هتل هایی چون ایمپریال بیزینس که در همون منطقه هست از سطح کیفی پایین تری برخوردار هست . نظر شخصی من این هست که این هتل در برابر پولی که از مسافر دریافت میکنه ارزش قابل توجهی به اون شکل قابل انتظار،،نداره پرواز اطلس جت هم یکی از پرواز های خوب در این مسیر است..اطلس جت دومین ایرلاین موفق ترکیه است و با داشتن ایرباس هاس 321 و هواپیماهای جدید،سطح پروازی قابل قبولی رو ارایه میکنه و ساعت پروازی مناسبی هم داره.. در نهایت،از آژانستون قیمت رو بپرسید ببینید چقدر میگن.اگه مناسب بود انتخابش کنید
...
Saman جان سلام به شما هتل کنراد یک هتل بسیار عالی و لوکس و کاملا ایده آل در بلوار بارباروس در منطقه بشیکتاش واقع هست..اون خیابانی که هتل کنراد در اون واقع هست بسیار زیباست و یک سربالایی کوچکی داره. خیر.خیلی نزدیک به مرکز خرید جواهر نیست و کمی فاصله داره..البته دور هم نیست.. من چند بار خدمت دوستانم عرض کردم که : عزیزان خیلی روی گرفتن هتل در منطقه تکسیم تکیه نکنند. درسته که منطقه بیوغلو و تکسیم دسترسی بسیار خوبی به حمل و نقل عمومی داره اما مناطق دیگه ای هم هست که بسیار ایده آل و خوب هستن مثل شیشلی،عثمان بی،سیرکچی،سلطان احمد،کاراکوی و حتی اورتاکوی.. دوستان ببینید، در رابطه با محل اقامت مهم این هست که هتل محل اقامت شما نزدیک به یکی از ایستگاه های تراموای و مترو باشه..تمیز باشه و کیفیت اتاق های خوبی داشته باشه و قیمت مناسبی داشته باشه.. درسته که خیلی ها اعتقاد دارند در تکسیم،تا پاسی از شب مغازه ها باز هست و تردد صورت میگیره مخصوصا خ استقلال،اما در سیرکچی و سلطان احمد هم همین مساله برقرار هست..توریست خیلی زیاد رفت و آمد میکنه.فروشگاه ها و کافه ها و رستوران های زیادی در منطقه سلطان احمد وجود داره و فضای خیلی زیبا و لذت بخشی داره،هرچند منکر این نمیشم که حال و هوای خ استقلال در تکسیم،یک حال و هوای خاص و دیگری هست... Saman جان در رابطه با هتل هم شما انتخاب های زیادی داری..رادیسون بلو شیشلی،ماریوت شیشلی،بیزجواهر شیشلی،لاساگرادا عثمان بی،هیلتون بومونتی شیشلی و ویندهام گرند استانبول لونت،و... میتونن جزو انتخاب های شما در منطقه شیشلی باشن
...
گلوری جان سلام به شما در رابطه با غذا،همه این مراکز خریدی که نوشتید در طبقات فوقانی اون دارای فود کورت هستند که رستوران های زیادی در اونجا شعبه دارند و انصافا اکثرشونم بسیار خوشمزه هستند.مثلا بعضی از رستوران ها مثل Bereket doner و یا simit sarayi ویا pehlevan و... زنجیره ای هستن که در اکثر جاها شعبه دارن..خیلی نکران غذا در اونجا نباش..قطعا خوشتون خواهد اومد و لذت خواهید برد.. در رابطه با تاپیک هم بله حق با شماست..دوستان کمتر سر میزنند.نمیدونم شاید به خاطر حضور من هست.البته کمی ناراحتی بود که تمام شد انشالا کسی دلخوری از بنده نداشته باشه.من شخصا به مطالب این موضوع،بسیار علاقه مندم و همیشه در تلاش هستم که در سریع ترین زمان ممکن،جواب دوستانم رو هر قدر بلدم،بدم.
...
سلام به همگی. جناب مهرگان ممنون از راهنماییهای خوبتون. من میخواستم بدونم بلیط استانبول برای 20 اسفند گرون میشه ؟یعنی اسفند و فروردین high season به حساب میاد؟ الان بلیط رفت و برگشت رو از دوستان ما 550 گرفتند .
یاسمن جان تا حدودای 24-25 اسفند آف سیزن حساب میشه و با قیمت مناسب میشه بلیط و تور رو خرید اما از حدودا 26 اسفند تا 17-18 فروردین های سیزن ما در ایران حساب میشه به این معنی که تعطیلات نوروز کم کم شروع میشه تقاضا بالا میره برای سفر و قیمت ها بسیار کاذب بالا میره.. جالبه بدونید مثلا بلیط پرواز ترکیش تهران استانبول تهران در تاریخ 20 به 24 اسفند قیمتش حدود 700-800 هست اما فقط 6 روز بعدش یعنی 27 اسفند تا حدودای هفته سوم فروردین قیمتش حداقل از نفری 1/500 شروع میشه یعنی دو برابر قیمت.. میخام بهتون بگم که ایرلاین های خارجی دقیقا میدونن های سیزن مردم ما کی هست و دقیقا میدونن که ایرانی ها چه زمانی تعطیلات نوروز دارن و میدونن که تقاضا کی بالا هست و دقیقا همون زمان هم قیمتاشون به شدت بالا میره.. مثالی دیکر: پرواز امارات تهران دبی تهران تا 24-25 اسفند قیمتش حدود 1/200 برای هر نفر هست و از 27 اسفند به بعد میشه حداقل نفری 2/300 برای هر نفر..
...
از نظر قیمت پرواز ماهان و ترکیش و اطلس جت خدمتتون بگم که: در حال حاضر ماهان قیمت بلیطش رو از نفری 799 تومن شروع میکنه و تا 1 ملیون هم بسته به زمان های مختلف پرواز و روز پرواز،میرسه اطلس جت هم تقریبا 70 درصد پروازش دست چارتر کننده هست و حدود قیمتش از 700 تا 750 شروع میشه و تا یک ملیون هم ممیرسه پرواز ترکیش که با کیفیت تر از هر دو پرواز دیگر هست هم در حال حاضر اگر دو تا سه هفته قبل پرواز بلیطش رو بگیرید از 700 شروع میشه و تا 1/500 هم میرسه. اینم توجه داشته باشید که در پروازهای چارتر هر قیمتی امکان داره شما پیدا کنید. در این روزها،شده که دوستان بلیط مثلا پرواز چارتر آسمان و قشم ایر رو تا 500 تومن هم گرفتند که البته کم پیش میاد،اما هست.هر چند پرواز اطلس جت،ماهان،ترکیش و پگاسوز رفتشون صبح و برگشتشون شب هست اکثرا و این باعث میشه قیمتشون بالاتر بره
...
2810