2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست
پریسین جان خدا رو شکر که بهتون خوش گذشته. عزیزم منم دفعه بعد که بخوام برم استانبول می خوام برم هاب فلت فقط یه سوال اونجا آسانسور که داشت.. آخه من یه پسره نه ماهه دارم وا باید با خودم کالسکه ببرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یادش بخیر پارسال همین روزا بود که به لطف راهنمایی بچه های اینجا رفتم استانبول...وای چقدرم خوش گذشت! دلم باز خواست....

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

سلام به همه. ما هم رفتیم و برگشتیم و بسیار خوش گذشت. توضیحات همون که دوستان گفتن ، حتما روز اول استانبول کارت بگیرین تو همه ایستگاه ها ،دستگاه ش.ارژ کارت هست و کارتون رو خیلی راحت میکنه. کلا سیستم حمل و نقل شون کامل بود و اگه قبلش کمی تحقیق کرده باشید راحت می تونید همه جا برین. من مرکز خرید فروم، ایستینیه پارک پارک و اولیویوم رو رفتم، و هتل مون چون نزدیک به استقلال بود شبها هم اونجا می رفتیم هم جهت گشتن و هم خرید. از بین اینها به نظرم رفتن به فروم ضروری نبود و یه جورایی پشیمون شدم چون ایستینیه پارک هم اجناس فروشگاه ها کامل تر بود و هم به تکسیم نزدیک تر.
جاهای تاریخی کاخ دلمه باغچه ،گالاتا، کاخ توپکاپی رو رفتیم و مساجد رو به دلیل شلوغی نرفتیم و فقط محوطه اطرافش رو گشتیم. از بازار بزرگ تا بازار ادویه پیاده رفتیم که حال و هواش خوبه. بیوک آدا هم قشنگ بود و رفتنش همونطور که گفتن بسیار راحت و کم هزینه هست. و اصلا نیازی به تور نیست. ولی کلا بیشتر قسمتی که به من خوش گذشت گشتن استقلال و گالاتا و کوچه های اطراف گالاتا بود، همینطور منطقه کاراکوی که یه خیابون فوق العاده داره پر از کافه . و از همونجا پیاده میشه رفت اسکله کاراکوی.
آهان راستی کاخ توپکاپی یه ایوان داره رو به دریا و منظره خیلی قشنگی داره و یه قسمتش کافه و رستوران داره میشنه اونجا نشست و از منظره فوق العاده لذت برد. مسلما یه ذره قیمتش رو به بالا بود ولی کاملا ارزشش رو داشت. یه توصیه فقط برای خرید هزینه نکنید و سعی کنید از کافه ها، گشتنی ها و خوردنی های این شهر هم لذت ببرید :)
مایا جان نگران نباش..این روند طبیعی پروازهای چارتر هست.. احتمالا شما از یک آژانس شناور تور رو خریداری کردید که اون آژانس هم خودش بلیط و هتل رو از یک آژانس چارتر کننده خریده و به شما فروخته.. بیشتر آژانس ها به صورت شناور کار میکنند و هیچ ایرادی هم نداره.. معمولا دو سه روز قبل از پرواز بلیط و واچر هتل رو به شما تحویل میدند و این به خاطر این هست که بلیط باید از طرف ایرلاین مربوطه که با چارتر کننده قرارداد داره صادر بشه
...
مهرآرا جان آسانسور نداشت. ولی اونقدر مهربون بودند که با اینکه اتاقهای ما طبقه اول و دوم بودند وقتی می دیدند که خریدمون زیاده خودشون برامون میآوردند بالا. شب اول هم خودشون چمدونها رو بردند بالا. به محض رسیدن به جلوی در هم کالسکه رو بلند میکردند و پله های ورودی رو بالا میآوردند. ما البته کالسکه رو نمیبردیم توی اتاقامون . چون دوتا هم داشتیم می گذاشتیم توی همون اتاق خودشون. راحت صبح به صبح برمیداشتیم.
همینطور که سرو جان گفتند از خوردنی های اونجا غافل نشید. ما روزی دو سه تا بلال می خوردیم 😁😁😁 .پسرم که عاشق بلالهای ابپزشون شده بود. خیلی شیرینتر از بلالهای خودمون بودند. و روزی ده بیست تا هم صدف توی خ استقلال. عالی بود. توی مدت یک هفته هم دو بار اسکندر کباب خوردیم که واقعا خوشمزه بود .این یکی رو اصلا از دست ندید 😋😋😋😋 البته یه خوردنیهایی هم بود که ما خیلی خوشمون نیومد پیراشکی یک بار گرفتیم و بلوط هم یکبار امتحان کردیم. زیاد جالب نبودند. از فست فودها هم کی اف سی و پیدم خیلی خوب بودند ولی برگر کینگ رو خیلی دوست نداشتیم. یه جایی هم ماکارونی خوردیم اونم طعم خاصی داشت جالب بود . اسمش یادم رفته. دونر هم که زیاد خوردیم پاشا و برکت که اینها هم خیلی خوب بودند. قیمتاشون هم خیلی مناسب بود.
2810