2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست
سحر دخت جان وارد فرودگاه که میشید بارهاتونو که تحویل میگیرید هنگام خروج از درب سالن،تورلیدرهای ایرانی ایستادن، رو واچرتون نوشته شده که از طرف کدوم کارگزاری به دنبال شما میان....بپرسید ازشون که اسمتون آیا توی لیست هست یا خیر موقع سوار شدن به مینی بوس،تورلیدر،شمارشو بهتون میده.از طریق وایبر یا ت ل گ ر ا م میتونی پیام بدید ضمنا پول بیخود بابت تورهایی که لیدرها معرفی میکنن ندید واقعا سحردخت جان،چرا اینقدر استرس دارین؟؟ از هتلتون بعد 7-8 دقیقهذپیاده روی به ایستگاه تراموای آکسارای میرسی.سوار شید به سمت kabatas..کاباتاش پیاده شید..بیرون بیاید..بغل اسکله کاباتاش،چند خط اتوبوس هست..اتوبوسی که به سمت بشیکتاش و اورتاکوی رو میره سوار بشید و به راننده بگید نزدیک به زیر پل بغاز پیادتون کنه..همچنین از تکسیم هم میتونید سوار مینی بوس های زرد رنگ کادیکوی بشید و قبل از پل پیاده شید دوستان دقت کنند که پیاده روی روی پل بغاز ممنوع هست.. عثمان بی هم از مترو آکسارای سوار شید به سمت ینی کاپی..اونجا خط عوض کنید و مترو haciosman رو سوار بشید و ایستگاه عثمان بی پیاده بشید
...
آبی عزیز رسیدن به خیر کم لطفی نکنید واقعا من بارها در پست های مختلف خدمت دوستان عرض کردم که اکثر برندها در اکثر مراکز خرید شعبه دارند و فقط ممکن است تنوع مثلا فروشگاه ال سی در جواهر بیشتر از ال سی در استقلال باشه و اینکه واقعا نیاز نیست دوستان همه مراکز خرید مختلف رو بگردند..چون دیدن سه پاساژ بزرگ مثل فروم استانبول،جواهر، و خیابان استقلال کاملا برای خرید کافی هست
...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هم چهارشنبه از استانبول برگشتم،پرواز اطلس جت،اصلا از نظر پذیرایی و راحتی صندلی خوب نبود،فاصله بین صندلیها کم بود. برای خرید هم به قول دوستان یه پاساژ بزرگ کافیست و تمام مارکها را داره. به نسبت جاهایی که رفتم مرکز ویالند تنوع اجناس هر برند بیشتر بود ،چون فروشگاههاشون هم خیلی بزرگه شهر بازی ویالند هم برای همه سنین جذابیت داره و بخصوص برای بچه ها،چند تا وسیله قد بالای 140 می خواست که جز پر هیجانترین و ترسناکترین وسایل بازیه،مثل 360 درجه،سقوط ازاد و ترن هوایی اکواریوم فلوریا هم خیلی جالب بود یه ساحل خوشگل هم کنارش هست با مرکز خرید اکوا که مارکهای معروف شعبه دارن ولی ال سی و دفکتو کلیزیون.... نداره اگه کسی لباس مارک اچ ان ام می خواد بخصوص پسرانه و دخترانه الان خیلی عالی بود و با قیمتها و جنس و تنوع خیلی بهتر از ال سی و نوازادی پسرونه اش خوشگلتر از دخترونه اش بود.تخفیفات خوبی داشت اگه اکوا رفتین طبقه _1اچ ان ام نگاه کنین. تو اوت لتها هم وقتتون جاهای مختلف نگیرین ،خود ترکها هم اوت لت الیویوم ترجیح میدن بخصوص تو قسمت اروپایی اگه دوباره برم استانبول الویوم و ویالند برای خرید انتخاب میکنم
سلام آقای مهرگان.به نطرتون برای پنج شب توی این ماه قیمت 1400 برای هتل گرند خلیج و آیکون قیمت مناسبیه؟به نظرتان کدوم بهتره؟اگه جوابتون منفی ست با این قیمت چه هتلی شما پیشنهاد میکنید.ممنون
خدایا دستمو ول نکنی...
آلما جان هتل گرند هالیک یا گرند خلیج با یک دسترسی خوب 5 دقیقه ای به مترو شیشانه و انتهای خ استقلال،یکی از همون هتل. هایی هست که تمام آژانس های ایرانی به دلیل آفرای خوبی که به کارگزارانشون میده،با این هتل قرارداد دارند..و قیمت بالایی هم داره ولی کاملا یک هتل معمولی هست و ارزش پولی رو که دریافت میکنه رو نداره..نظافت اتاق ها در حد نرمال و صرفا قابل قبول هست و با این قیمت،اتتخاب های بهتری هم احتمالا دارید.. در رابطه با هتل آیکان چند بار توضیح دادم.هتل آیکان یک هتل مناسب و خوب هست.خیلی خوب نیست.عالی هم نیست اما کاملا قابل قبول و با یک دسترسی 10-15 دقیقه به تکسیم و 10 دقیقه ای به مترو عثمان بی. با این پول آیکان رو بیشتر پیشنهاد میکنم تنها نکته برتری گرند هالیک به آیکان،موقعیت هتل هست که اونم زیاد به اون شکل به نظر من،برتری نداره
...
همه دوستای عزیز چه اعضای گرامی و چه دوستانی که به صورت میهمان این سایت خوب رو مطالعه میکنند توجه کنند: در سه روز گذشته چند ای میل از عزیزان عازم سفر به دستم رسیده که در رابطه با انتخابشون سوال کردن و گاها خیلی ناراحت شدم ازینکه پول های زیادی پرداخت کردن اما هتل های بی کیفیتی در موقعیت های ضعیفی بهشون پیشنهاد شده از طرف بعضی آژانس ها،و دوستان به خاطر عدم اطلاع که طبیعی هم هست،اون تور رو خریداری کرده اند مجددا حضور محترم همه دوستانم چه اعضای عزیز و چه میهمانان غیر عضو که عازم سفر هستند و یا قصد دارند سفر کنند،چه با تور و چه بدون تور، عرض میکنم که بی هیچ تعارفی، پیشنهادات آژانس های مسافرتی برای سفر به استانبول رو اینجا در تاپیک عمومی و یا به ای میل بنده،ارسال کنند و بپرسند..من تا جایی که بلد باشم از ادای توضیحات در جهت انتخابی بهتر و سفری مناسب تر،دریغ نخواهم کرد و در اسرع وقت که آزاد باشم پاسخ دوستان رو خواهم داد تا ان شاا... بتونن متناسب با پولی که میپردازن،کیفیت و خدمات دریافت کنن و فریب صحبت های اشتباه برخی تورهای مسافرتی رو نخورند
...
سیمین خانم ادرس کپی کن و تو یه صفحه دیگه بزار باز میشه .عکس کارت مغازه است.واسه خرید کالسکه واسه لباس هم شما هر پاساژی بری لباس نوزادی داره.مادر کر تو جواهر شعبه داره که همه اش نوزادیه.این اچ ان ام هم که گفتم تو فلوریا بود واسه پسرونه تنوع بیشتری داشت .کیسه خوابهای خوبی هم داشت.یه سرهمی زمستونی گرفتم 90 که همون پارسال تو بهار دیده بودم 150تومان تو اولیوم چند تا مغازه لباس نوزادی بودی.طبقه منفی یکش کنار اسباب بازی فروشی و محل بازی بچه ها یه مغازه بزرگ لباس بچه بود که تنوع و قیمتش خوب بود.یه برند نی نی سیتی هم بود اگه اشتباه نکنم تمام لباس نوزاد بود و همه جا شعبه داشت. کلا واسه لباس مشکلی نیست هر جا بری هر برندی لباس نوزادی و بچه دارن اگه دیدی عکس باز نشد بگو تا ادرسو بنویسم ولی عکس داشته باشی بهتره
سحردخت از هتلت به تراموای آکسارای برو،سوار شو به سمت زیتین بورنو..پیاده شو..از تراموای بیرون بیا سوار متروباس شو به سمت Avcilar، در این ایستگاه پیاده شو و بپرس شاتل های مرکز خرید توریم کجا می ایستن.سوار شو و به اسنوپارک و مرکز خرید برو.. همینطور میتونی از avcilar سوار خط دیکر اتوبوس بشی به سمت haramidere sanayi بری و اونجا پیاده بشی یک ساعتی در راه هستی
...
جناب مهرگان من توی چندتا سفرنامه خوندم که گاهی لیدرها موقع اسکان مسافر توی هتلشون مبلغی به عنوان دپوزیت ازشون دریافت کردند و الزاما هم به دلار ، ممکنه در این مورد توضیح بدین؟ ممنونم