2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000408 بازدید | 25337 پست
ریرا کریسمس تاریخ خاصی برای حراج نداره. در کریسمس هم تخفیف های خیلی خوبی وجود داره،همونطور که قبل و بعد از کریسمس هم وجود داره. برای گردش و تفریح الان مناسب تر از زمستان هست از نظر هوا.برای خرید هر دو زمان مناسبه،کریسمس کمی به خاطر عید میلادی برندها حراج بهتری دارند البته الان و آبان و آذر هم شما خوب خرید خواهید کرد.. گرند هالیک یک هتل متوسط هست و برای 4 شب تورها همین قیمت رو ارایه میکنن.. بازم ببینید انتخاب های بهتری دارید یا خیر..من فکر میکنم گزینه های بهتری میتونی داشته باشی
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریرا بله میشه..ابتدا صبح به کاخ برید و تا ظهر در کاخ باشید عصر میتونید حدودای غروب به تور کوتاه تنگه بسفر که یکساعته برید و برگردید،ساعت میشه حدودای 8 و بعد به اورتاکوی بشیکتاش برید و نزدیکای پل بغاز قدمی بزنید شامی میل کنید و لذت ببرید جزیره رو در روز بعد از ساعت 10صبح تا 5 عصر وقت ازتون میگیره
...
خانم سیمین توی همه پاساژها مغازه‌های لباس بچه فروشی هست. توی فروم استانبول از همه بیشتر هست. سی اند ای و مادرکر هم لباس نوزادی دارند که نمایندگی‌هاشون توی استانبول فروم و جواهر هست. همچنین ال سی که همه جا هست هم قسمت لباس نوزاد داره. یکی از دوستان همین تاپیک از مغازه‌ سیسمونی فروشی بزرگی که نزدیک الیویوم بود خرید کرده بود و راضی بود. خلاصه نگران نباشید اگر قصد خرید لباس و وسایل خرده ریز نوزاد را دارید همه جا می‌تونید پیدا کنید اما اگه قصد خرید کالسکه و کریر و اینطور چیزها را دارید به نظرم دبی مناسب تره.
سلام بالاخره ما جمعه رفتیم و بامداد سه شنبه برگشتیم. از راهنمایی های دوستان بسیار سپاسگزارم ، ولی ای کاش آقای مهرگان به ما هم برنامه میدادن تا بتونیم نهایت استفاده رو از سفرببریم . ای کار میگفتن که خیابان استقلال تمام مارکهایی که در فروشگاههای بزرگ از جمله جواهر ، فروم و الیویوم هست رو داره . سر این قضیه خیلی از وقت ما گرفته شد. مدتی که اونجا بودیم کوتاه بود ولی بخاطر این قضیه وقت ما گرفته شد . به هر حال خدا روشکر رفتیم و برگشتیم . از راهنمایی همگی ممنونم .
به همه دوستان توصیه میکنم قبل از همه چیز برنامه خیابان استقلال برای خودشون در نظر بگیرن .کلی جلو می افتید . در ضمن دور و بر ساعت 7-8 موسیقی خیابانی هم گروه های مختلف در خیابان استقلال اجرا می کنن.(بستگی به شانستون داره)
به نطر من خریدهایی مثل شلوارجین و اورکت از کتون و Lcwikiki و کفش از flo میتونه خوب باشه . هر چند مارکهایی مثل زارا و گپ هم بود ولی چون تو فصل حراجی نبود ما از اونها خریدی نداشتیم.
جاهای دیدنیش هم که جزیره بیوک آدا رفتیم، حتما لباس گرم همراتون باشه چون روکشتی خیلی خنک میشه.از دوچرخه در جزیره هم میتونید استفاده کنید ساعتی 5لیر-کالسکه سواری هم داشت ،فقط مسیرهایی که کالسکه رد میشه بوهای بدی میاد. کاخ توپکاپی (ورودی 30لیر) خیلی خیلی بزرگه ، حتما قسمت موزه اسلامیش رو بازدید کنید خیلی جالب بود و میگن دائما یه نفر اونجا قرآن تلاوت میکنه به صورت زنده . یه قسمتش هم بود که دریا رو میتونستی ببینی. در ضمن مسجد سلطان احمد هم روز اول صف طولانی بود نرفتیم ولی روز دوم موقع نماز رسیدیم راحت رفتیم داخل . آکواریوم هم ما فروم رفتیم ، انتظار ما آکواریوم بزرگتری بود ولی به هر حال تجربه خوبی بود در ضمن کوسه هم داشت . که از بقیه چیزاش برای ما جذابیت بیشتری داشت . در ضمن ورودیش نفری 41 لیر بود ولی 200 متر قبل ااز ورود ما به مرکز فروم کارت تخفیف 10 لیری پخش میکردن که از اون استفاده کردیم و شد نفری 31 لیر . خود خیابان استقلال هم به خاطر حالت قدیمی که داره خیلی جالبه. در ضمن یه کلیسا هم در خیابان استقلال بود که از اون هم بازدید کردیم . اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید میزارم تا دوستان هم استفاده نمایند.