2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000415 بازدید | 25337 پست
در ادامه صحبتهای nahad222 من هم فروم رو به شدت توصیه میکنم + دفتکو و چیتن کایا در استقلال. برای لباس مجلسی هم ظاهرا ایستگاه شیشلی پیاده بشی و تا عثمان بی پیاده بری .که من متاسفانه نرسیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریرا جان دقت کن عرض کردم از هفته سوم مهر به بعد قیمت ها کاهش پیدا میکنه و تا اواخر اسفند ادامه پیدا میکنه.. این طور نیست که ناگهان قیمت ها نصف بشه..خیر..اما مثلا اگه قیمت بلیط رفت و برگشت چارتر در شهریور هست 1/200 مثلا در هفته سوم مهر ماه به بعد میشه 900 و در اواسط ابان ماه به بعد میشه 750 و نهایتا تا دی و بهمن که آف سیزن هست به 600 میرسه.. البته استثنا زیاده..مثلا اگر در هفته شنبه تعطیل رسمی باشه،بلیط های چارتر حداقل 30 درصد گرونتر میشه..چرا؟ چون میگن 3 روز تعطیلیه و قیمت ها بالاتر میره.. همین شنبه 2 مهر که تعطیله قطعا نرخ تورها با افزایش همراه هست.. و یا اینکه در یک تاریخی که هیچ خبری هم نیست ناگهان تقاضا زیاد میشه و تورها هم به سرعت افزایش نرخ میدن.. در مورد فستیوال هم هیچ فستیوال خرید بزرگی در استانبول الان نیست و فستیوال پاییزه هم نداره
...
پارسال پسرمو نبردم اما امسال میبرمش واسه همین یه مقدار محدودترم تو مسافتهای دور رفتن واسه همین شاید اپتیموم رو نرم و فقط کاله برم
هیچ وقت باطن زندگیمونو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم....
سلام به همگی اقای مهرگان عزیز با توجه به توصیه های شما و بقیه دوستان من و همسرم تصمیم گرفتیم بدون تور بریم استانبول اولین بار هم هست که میریم امکانش هست شما کمک کنین اصلا عاقلانه هست برای اولین بار بدون تور بریم؟ بقیه دوستان هم ممکنه نظر بدین ممنون میشم
سلام mary جان بله حتما.. چرا عاقلانه نیست.. بسته به تاریخی که شما میخاید برید میشه به صورت جداگانه کیفیت سفرتون رو بالا ببرید..البته بازم میگم در تاریخ های خاص مثل تعطیلات رسمی و دو سه روز تعطیلی پشت سر هم معمولا سفر با تور به صرفه تر هست مگر اینکه از چند مدت قبل هتل و بلیط رو رزرو کرده باشید اما در ماه های کم سفر که معمولا از اواخر مهر هست تا اواخر اسفند،میتونید به صورت جدا،سفر خوبی رو مدیریت کنید.. اینم بگم که از چک کردن آفر های تورها هم غافل نشید که خیلی وقت ها پیشنهادات بسیار خوبی رو ارائه میکنند. در رابطه با پاساژ ها هم خدمت دوستانم بگم که واقعا بعضی از مراکز خریدی که دوستان نام میبرن واقعا وقت گذاشتن روی اون هیچ اثری نداره و وقت تلف کردن هست .. مثلا مال آف استانبول که اتفاقا خیلی هم خوبه اما به دلیل دسترسی سخت،هیچ توجیهی نداره رفتن به اونجا..به نظر من فروم استانبول کاملا کار اون رو براتون انجام میده یا مثلا دوستی پرسیده بود درباره اوت لت ویاپورت در بخش آسیایی در پندیک یا مثلا یکی از عزیزان به خیابان باکرکوی برای خرید رفته بود که واقعا اشتباه هست..یا اینکه بعضی از دوستان،بعضی مراکز خریدی رو نام میبرن که باور کنید خود متولدین استانبول هم اونجارو نمیشناسن و باید از ما ایرانی ها یاد بگیرن اینه که سعی کنید در سفرتون نهایتا 3 مرکز خرید رو امتحان کنید چون بیشترش تکرار مکررات هست و همه برند ها تقریبا در اکثر مراکز خرید شعبه دارند البته تنوع جنس ها کمی متفاوته
...
سحر دخت عزیز برای پیدا کردم مکانایی که میخوای بری یا اینکه با چی بری و با اتوبوس یا مترو خط چند....نرم افزار moovit رو از بازار دانلود کن مبدا و مقصد رو میزنی خودش توضیح کامل میده بهت... خیلی جلب بود برا من...
مژده جان گرند اروج با فاصله 7-8 دقیقه ای تا آکسارای و متروش با این پولی که شما پرداخت کردید برای 5 شب مناسبه... هتلتون یک هتل متوسط هست و آفرین که برای 6 روز تونستی یه هتل تقریبا مناسب با قیمت مناسب برای این تعداد روز پیدا بکنی... چون الان هنوز کمی قیمت بلیط چارتر بالاست و به نظرم خوب گرفتید.همونطور که گفتی نباید زیاد انتظار بالایی ازین هتل کوچک داشته باشی فقط سعی کنید خوش بگذرونید و از روزهاتون لذت ببرید..سوالی هم داشتید اینجا بپرسید همراه با دوستای عزیز جواب میدیم خوش باشید
...
با سلااام ، مژده جان اسم آژانس مسافرتیتون رو میشه بگید ...
من زنم ، بی هیچ آلایشی ، حتی بی هیچ آرایشی ! من زنم ...... اما گاهی کودک میشوم کودک دلبند تو تا محکمتر در آغوشت بیارامم .
ممنون جناب مهرگان بابت پاسخ ما اذر ماه قصد سفر داریم اما روز دقیقشو مشخص نکردیم پیشنهاد شما نیمه اول اذر ماهه یا نیمه دوم؟ و اینکه برای رزرو هتل ویزاکارت نداریم! گویا شما برای کسانی که ویزاکارت ندارن رزرو رو انجام میدید ممکنه لطف کنید یه هتل 4 ستاره نزدیک تکسیم که مناسب باشه هم از لحاظ قیمت هم تمیزی پیشنهاد بدید که من توی سایت ببینم ما برای 4 شب میخوایم بریم و اینکه شما چطوری کار رزرو رو انجام میدید؟
سلام آقای مهرگان تاریخ حراج کریسمس دراستانبول دقیقا کیه؟هتل گرندهالیک برای 5 شب و4روز 1290 قیمت دادند هتل وقیمت خوبه؟به نظرشما برای خرید وگردش الان برم یا بذارم زمان حراج کریسمس ممنون اززحمات شما