2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست
دوستان ما از حضور همه و لطفتون استفاده کردیم اصلا چرا این همه دلخوری؟ حضور شما تاپیک و سرزنده و پویا نگهداشته لطفا اختلافات رو بزاریم کنار قبلا از همه دوستانی که اطلاعات ارزشمندشون رو در اختیار بقیه گذاشتن ممنونم
بسیار عالی و کامل توضیح داید مارماریس جان
یه کمک بهم بکنید ممنون میشم.
این عکسو ببینید

بالایی دو نفر هست425 یورو
پایینی زدم بچه 1 ساله شده 545 یورو اگه تخت اضافه نمی دن و دوباره باید 6 یورو بدم برای تخت پس چرا 120 یورو اضافه تر دارن میگیرن نمیشه من همون دو نفره رو انتخاب کنم با هزینه یه تخت 6 یورویی؟؟؟ ممنونم از وقتی که برای سوالاتم میزارید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nini sara عزیز همراهان ما یه خانواده بودن با سه تا بچه. یکی 12 ساله، یکی 7 ساله، و یه نوزاد. ما برای این خانواده یک اتاق سه تخته گرفتیم یعنی برای پدر و مادر یه تخت دو نفره و برای بچه 12 ساله، یه مبل تخت خواب شو. (توضیح دادیم که خانواده هستن و سه تا تخت یک نفره جدا نمی خوان). اونجا برای بچه شش ساله، از ما شبی 6-7 یورو گرفت. یعنی اصلاً ما خودمون بچه شش ساله رو حساب نکردیم و اونجا گفتن برای این بچه هم مازاد هزینه گرفته میشه و البته یه کاناپه تخت خواب شو براش آوردن. نوزاد رو هم اصلاً حساب نکردن.
این تاپیک به این جهت ارزشمنده که به تمام سوالات ما پاسخگو بوده نه فقط در زمینه ی رزرو و تهیه ی بلیط کاش مونای عزیزم نام تاپیک رو به جای همه چیز در مورد استانبول تهیه ی بلیط و رزرو هتل در استانبول میذاشتن تا آدم تکلیف خودش رو بدونه آقای فدورا قطعا کسانی که در زمینه ی تهیه بلیط و رزرو هتل و ... مشکل داشته باشند خیلی میتونن از کمک های شما استفاده کنند و کسی نگفته که شما بد هستین و قطعا در زمینه هایی که گفتید به هموطنانمون کمک های ارزشمندی کردین آقای مهرگان هم در زمینه های دیگه کمک میکردن ای کاش تاپیک روال قبلش رو ادامه میداد چون خیلی به هموطنان کمک میشد (فقط امیدوارم باز دوستان نگن تو که کاربر جدیدی حرف نزن من کاربر سال 89 هستم )
والا منم از ابتدا صفحات خوندم فقط سوال دیدم جوابشون ندیدم یعنی چی پاک میکنید اراجیف بیکارارو ول کنید جفتتون هر کدوم در توانتون بی من کمک کنید چه اشکالی داره کلی ثواب کردینو میکنید سپاسکزارتونم همه هستن ولی اینکه هی بکی مثل من از اول میخونه تا یه جا میبینه فقط سواله خوب سوالات منم شاید باشه چه فایده جواب پاک شده حالا باهم به نوبه خودتون کمک کنید این خواسته همس
آقای مهرگان عزیز یک عده هستند که میخوان با توهین و اذیت مانع این بشند که در این مبحت شرکت کنید چون این مبحث به قول خودشان مال کس دیگه ای بوده و حالا همه از شما و آقای فدورا راهنمائی میخوان .من تقریبا از صفحات اول این مبحت رو خوندم و بارها شاهد بودم که شما به دوستان گفتین آقای فدورا سوئیتهای خوبی میتونن براشون رزرو کنن . من منکر زحمات آقای فدورا نیستم ولی ای کاش یکم منصف تر باشند و اجازه بدن دوستان که تاپیک به این خوبی خراب نشه
بنده کورش هستم از اعضای قدیمی این سایت.. متاسفانه بدلیل مشکلی که توی ایمیل قبلیم بوجود اومده مجبور شدم با username جدید ورود کنم ... ابتدا از مونا خانم عزیز بخاطر زحمت جهت تاپیک خوبشون تشکر میکنم .. خود بنده سالهاست از راهنمایی های ایشون بهره بردم .. دوم اینکه دوستانی که نیاز به سفر به استانبول را داشته باشم تا جایی که بتونم کمکشون کنم