2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست
zoghmasti عزیز کاملا حق با شماست و این تاپیک جای این بحثها نیست . امیدوارم سایرین هم رعایت کنند و با توهین و بی احترامی باعث ادامه دار شدن این روند نشن . من بعد از این به احترام همه دوستان عزیزی که تو این تاپیک حضور دارن پستی که توش بی احترامی و توهین باشه رو صرفا به مدیریت سایت گزارش میدم همونطور که خودتون هم شاهد بودید تا قبل از این بی احترامی جدید از سوی جناب مهرگان هم ساکت بودم و چون ایشون اجازه نداده بودن !!! کسی رو هم تو گروه اد نکردم .
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای مهرگان به حاشیه ها اهمیت ندید شما چقدر براتون مهمه بی تفاوت باشید . ممنون از وقتی که میگذارید بی ادعا تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که بگیم دعا میکنیم همیشه تنتون سالم باشه با بهترین ارزوها براتون
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
آقای فدورا اگه شما هم هدفتان اطلاع رسانی بود هرگز و هرگز پستاتون که صفحات قبل گذاشتین پاک نمیکردین چرا پاک کردین ؟؟؟؟اگه هدفتون اینه
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
سلام دوستان بزرگواری کنید این مباحث رو تمام کنید منم به نوبه خودم سوالاتیداشتم که اقای فدورا جوابگو بودن هم اقای مهرگان این تایپک هم برای راه انداختن کاره افرادی مثل ماست پس صبوری کنید و پاسخگوی هم نباشید. با احترام فراوان
مارماریس جان من چقدر دنبال شما بودم براتون درخواست دوستی هم دادم اما جوابی نگرفتم واقعا ممنون از اطلاعاتتون من از وقتی سفر شمارو خوندم تصمیم گرفتم هولاسو انتخاب کنم اما سوال داشتم خدمتتون شیب کوچه در چه حده.من با کالسکه هستم. چقدر سربالایی داره از لحاظ زمانی من الان برا 3 اکتبر میخوام دو تختش 70 یورو میشه نمی دونم شما چطور برای 11 روز اینقدر مناسب شده میشه توضیح بدید ممنون از شما
آقای مهرگان شما منو چند روز پیش راهنمایی کردید در مورد انتالیا الان یه سوال دارم در مورد مارماریس برای برادرم من تاپیکی برای مارماریس پیدا نکردم به خاطر همین اینجا میپرسم هتل خوب یوآل که ساحل شنی داشته باشه چیزی سراغ دارید؟ جز تو سایت لست سکند سفرنامه های دیگه ای پیدا نکردم برای مارماریس متاسفانه *************** در ضمن نمیدونم چرا یه عده زورشون میاد ما کاربرا جواب سوالامونو اینجا پیدا کنیم؟ فرضا که همه ی اشخاصی که اینجا لطف میکنن و پاسخ میدن سوال های مارو تو آژانس کار کنن !!؟ خب به شماها چه مربوطه که کارآگاه بازی در میارید آخه!؟ واقعا از رفتار یه عده کاربر تعجب میکنم خداوکیلی !!! فکر میکنن اگر مچ بگیرن مدالی چیزی بهشون میدن یا ما کاربرارو که سوال میپرسیمو از جهالت در میارن! جز متشنج کردن این تاپیک کار دیگه ای نمیکنید دوستان دلسوز!!!! مگر ماها کور و لالیم که یکی بتونه گولمون بزنه و مارو بفرسته فلان آژانس های خاص؟!! خب خیر سرمون بلدیم تحقیق کنیم و آخر سر میریم جایی که دوست داریم قرارداد میبندیم یه عده فکر میکنن فقط خودشون باهوشن
نی نی سارا جان من برای14 اکتبر تا 20 اکتبر زدم ولی کلا فکر میکنم سوئیت برای افرادی که تعداد شون زیاده به صرف باشه البته زده برای هر اتاق 3 نفر ظرفیت دارد ولی میگم شاید بیشتر از 3 نفر توی اتاقهاش جا میده که برای بقیه اینقدر به صرفه دراومده البته شاید هم اشتباه میکنم نمیدونم
ببین تختهای اونا فکر کنم عرضشون 160 هست .کمه.نمیشه بچه رو بزارید پیسه خودتون
اما من با بچه میزنم فقط یه تخت دو نفره نشون میده تو پکش
برا من 8 شب حدود 560 یورو میشه که دو نفرش 460 یوروست