2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست
عسل بانو به نظرم که شوخی کرده باهاتون..چون واقعا خرید عالی بود.بطور مثال شومیزی که از ال سی وایکیکی هایپر خریدم75تومان اونجا 40لیر بود.جین وکتون اززونتر یود.از نمایندگی لیوایز جین خریدم 85لیر!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

asal baanoo جان هر دو هتلی که نام بردی از هتل های خوب بیوغلو هستند و نزدیک به میدان تکسیم.. نازسیتی یک هتل بسیار مرتب با یک آمار قابل قبول و با دسترسی 10 دقیقه ای به مترو میدان تکسیم و تکسیم تاون هم انتخاب ایده الی ست با یک دسترسی بسیار خوب 5 دقیقه ای به میدان تکسیم.. در کل هر دو هتل انتخاب های ایده الی هستند و با انتخاب یکی،از انتخاب نکردن دیگری ضرر نکرده اید اما اگر بین این 2 هتل قصد انتخاب دارید با توجه به شرایطتون،تکسیم تاون انتخاب بهتری ست Nahad222 بین هتل هایی که نام بردی،توصیه من بهتون انتخاب تایتانیک سیتی تکسیم هست سپس الیت ورد تکسیم که احتمالا باید قیمت نزدیکی به الیت ورد داشته باشه.. سپس نازسیتی رو توصیه میکنم...آوانتگارد هم هتل متوسط رو به خوبی هست و تمیز هم هست و گرند اوزتانیک هم به واسطه موقعیت عالی خودش،همیشه جزو هتل های قیمت بالای استانبول هست ملیکا: اگه منظورت هتل بیانچو پرا هست،بله..این هتل یک هتل متوسط اما رو به خوب هست..هتل مرتبی هست با یک دسترسی عالی به مترو شیشانه که فقط یک ایستگاه با مترو تکسیم فاصله دارید..رضایت مندی از این هتل در سطح قابل قبولیه و امیدوارم بهتون خوش بگذره
...
کاربر گرامی رسم زمونه چرا اینقدر میخواهید جو این تاپیک رو خراب کنید مهم اینه که چه کسی کمک میکنه و به سوالات جواب میده من خودم به شخصه یک عالمه کمک از آقای مهرگان گرفتم درحالی که هیچ کس دیگری جوابگو نبود اگر شما هم دلسوز هستید حداقل هفته ای یکبار سر بزنید و به سوالات جواب بدید به نظر من حتی اشکالی هم نداره که ایشون کارمند آژانس باشند و بخواهند تبلیغ کنند چون در کنار تبلیغ ( اگر تبلیغی باشه) حداقل به سوالات ما بنده های خدا جواب میدهند
فایلها برای من باز نمیکنه.ازاده جون میشه بگین بهتری جاها ی دیدنی غیر از جزیره کجاست وبرای خرید ممنون میشم از هر کس بتونه راهنمایی کنه ما اول کجا ها بریم چون سفرمون یک هویی شده اصلا فرصت نداشتم اطلاعاتجمع کنم بازم از همه دوستان که راهنمایی میکنن ممنونمم
رسم زمانه عزیزم کاربر قدیم و جدید بودن نمیدونم چه ربطی به بحث داره یکی میتونه یه روزه بشینه کلی اطلاعات مفید کسب کنه یکی یه ماهه و فکر هم نمیکنم یه سفر استانبول مثلا به یک سال تحقیق نیاز داشته باشه در ضمن من بیشتر از یه ماهه عضو شدم نه کمتر از یکماه ظاهرا شما فقط به بحثای حاشیه ای تاپیک علاقه داشتین و اونها رو مطالعه کردین وگرنه من قبلا هم عرض کردم من کاربر جدید سایت نیستم و اگه شما نظرتون اینه که هر کی قدیمیتره حرفش درسته من از شما خیلی قدیمیترم (هر چند از نظر خودم اصلا ربطی نداره)و از سال 89 که باردار شدم عضو نی نی سایت بودم و چون رمز عبور و نام کاربریم رو فراموش کردم مجبور شدم دوباره عضو بشم من نه شمارو میشناسم نه آقای فدورا نه مونا جان نه آقای مهرگان برای من هم هیچ فرقی ندارید فقط دارم میبینم کی گره از کارم باز کرده حالا در کنارش سودی هم به جیبشون رفته باشه برای من مهم نیست حداقل از من سودی به هیچکدوم از اعضای تاپیک نرسیده
ملیکا جان جزیره بیوک آدا-کاخ توپکاپی-مسجد سلیمانیه-آکواریوم-منطقه سلطان احمد و ایاصوفیه-برج گالاتا-تنگه بسفر-کاخ دولما باغچه و خیلی جاهای دیگه که باید طبق سلیقه ی خودت برنامه بریزی عزیزم و البته پیشنهاد میکنم اون فایلی که آزاده جون گذاشت رو هم دانلود کنی بهت خیلی کمک میکنه خ استقلال رو هم که فراموش نکن
"چند روز قبل هم دوستتون pani هم همین مطالب چرت رو مطرح کردند" جناب مهرگان با این طرز صحبت کردن بیشتر از این شخصیت خودتون رو آشکار نکنید . کسی که به دیگران بی احترامی میکنه شخصیت خودش رو نشون میده . صحبتی که من کردم کاملا محترمانه بود ، برعکس پاسخ های شما !!!! اگه به قول خودتون مشکلی ندارید و صرفا !! به قصد کمک به دوستان در این تاپیک حضور دارید لازم نیست اینقدر آشفته بشید و به قول خودتون " مطالب چرت " بیان کنید . البته من معمولا اینطور صحبت نمیکنم و این حرف آموزنده رو هم امروز از شما یاد گرفتم ! آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است ؟ و ضمنا در مورد اسم آژانس که اینقدر اصرار دارید ، دوستانی که پستهای اول شما رو در تاپیک خونده باشن میدونن که شما آژانسی نیستید ولی به یک سایت رزرو آن لاین ارتباط دارید که در روز های اول میگفتید که نماد اعتماد هم سایتم داره و ... دوستان یادشون نیست ولی شما که باید یادتون باشه ؟! اسم سایت رو هم نمیزارم . اگه میخواید تبلیغ کنید و بک لینک بگیرید و .... خودتون زحمت گذاشتنش رو بکشید . من هی میخوام این بحث رو ادامه ندم و وقت دوستان رو که برای هدفی دیگه به این تاپیک سر میزنند رو نگیرم ولی ظاهرا توهین ها و بی احترامی های شما تمومی نداره !!!
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel
منم کاملا با مامان شنتیا موافقم چرا به جای کمک کردن هرچند روز یکبار ظاهر می شید و فقط آقای مهرگان رو می کوبید ایشون فعلا توی این بیست روزی که من اومدم توی این تاپیک تنها کسی بودند که کمک کردند به بیشتر سوالات جواب دادند به نظر من شماها هم بیایید هم کار خودتون رو تبلیغ کنید و هم به دیگران کمک کنید و به سوالها جواب بدهید کاربر پانی من حتی یادمه که اول که اومدم توی این تاپیک شما توی تیکرتون تبلیغ داشتید که بعدا که این بحثها پیش اومد تیکرتون رو برداشتید باز هم میگم به نظر خیلی از افرادی که اینجا هستند تبلیغ مهم نیست مهم کمک رسانی و جواب دادن به سوالاته اگر نه طرف قصد درآمد زایی هم داشته باشه مگه چه اشکالی داره؟
منم با دوستان موافقم. چرا اینجا با اینکه آقای مهرگان دائماً حضور مفید دارن و پاسخگوی دوستان هستند، مشکلی هست؟ دوستان دیگه ای هم اینجا هستن لطف می کنن و شرایط رزرو هتل رو برای بقیه دوستان فراهم میکنن تا با هزینه کمتری نسبت به آژانسها، خودشون سفرشون رو با حق انتخاب بیشتر مدیریت کنن، به فرض هم که آقای مهرگان مشابه همین کار رو انجام بدن، چه اشکالی داره؟ یا شاید اینجا منحصر به چند نفر خاص هست.... آقای مهرگان راست میگن، اینکه کسی تور از جای غیرمعتبر گرفته، چه ربطی به ایشون داره؟؟؟؟!!!! مگه ایشون برای کسی رزرو کرده که جا موندن یا اسمشون تو لیست نبوده..... خیلی خا به طمع قیمتهای خیلی ارزون میرن از جاهای غیرمعتبر بلیط میگیرن، مسئولیتش هم با خودشونه..... خیلی وقتها دوستان اینجا اصرار دارن جایی بهشون معرفی بشه، دیگه خودشون باید عاقل باشن و از چند جای دیگه هم قیمتها رو چک کنن..... آقای فدورا هم اینجا نماینده چند هتل خاص هستن، چه اشکالی داره؟؟؟؟؟؟ خود من تو سفر استانبولم ترانسفر نیومد دنبالم، شاید چون پروازمون نیم ساعتی تأخیر داشت، باید بگم با فلان فرد هماهنگ کرده بودم نشد!!!! سردرگم شدم، با بچه نوزاد تو راه موندم و غیره..... اعتبارشون زیر سؤال بره..... این دیگه چه حرفیه.... در نیت خیر همه دوستانی که اینجا گره از کار دیگران باز می کنن شکی نیست.... من خودم از آقای فدورا ممنونم که شرایط یه سفر عالی رو برای من و خانواده ام فراهم کرد، از راهنمایی های ایشون هم خیلی استفاده کردم... جواب هزار نفر رو میدن، شاید یکی دو نفر برای رزرو مراجعه کنن که باز هم حق الزحمه ناچیزی بوده در مقابل اختلاف قیمت با آژانس... مثلاً من با کمک آقای فدورا یه سفر یازده روزه رو با 1900 با پرواز ماهان و هتل مورد نظر خودم مدیریت کردم... چقدر باید به آژانس میدادم؟؟؟؟؟؟؟ هر کس اینجا کمک به دوستان دیگه میکنه، هیچ وظیفه ای نداره، فقط و فقط لطفه.... چون همه میدونیم که آژانس ها بیشتر از دو دقیقه به سؤالای آدم جواب نمیدن.... پس لطفاً اجازه بدین از کمک همه دوستان آگاه و مطلع و آشنا به استانبول اینجا بهره برده بشه و گره از کار دوستان بیشتری باز بشه....
آقای مهرگان شما هم لطف کنید صبور باشید و با عصبانی شدن و عکس العمل آنی، حسن نیت خودتون رو زیر سؤال نبرید.... من هر روز سایتو چک می کنم و میبینم که دائماً در حال پاسخگویی به دوستان هستید، با جزئیات و با حوصله و دلسوزی.... به قول دوستمون ما بچه که نیستیم، همه می فهمیم کی داره کمک میکنه و کی داره جو رو بهم میریزه.... از شما ممنون که برای کمک به دوستان وقت می گذارید.... این فقط و فقط لطف شماست و حس انسان دوستی شما که گره از کار دوستان باز می کنید تا فریب آژانس ها رو نخورن و تورهای شامل هتلهای در حد نیمه اقامتگاه بهشون فروخته نشه.... در واقع کسی که این وسط بیشتر داره سود می کنه، فقط و فقط مسافرها هستند....
پریسین عزیز ، لینکی که قبلا تو امضام بود یک سایت تفریحی بود و صرفا برای بک لینک بود و ربطی هم به تبلیغ و درامدزایی و غیره نداشت ( درکل ربطی به این تاپیک خاص هم نداشت حتی ) ، اگه وارد لینک میشدید متوجه میشدید الآن هم به خاطر ورودی گوگل برداشتمش نه به خاطر صحبتهای پیش اومده . ضمنا من با هیچ کس تو تاپیک مشکلی ندارم بجز افراد ناصادق و کسانیکه به خودشون اجازه میدن به دیگران بی احترامی کنن . من هم با مارماریس عزیز موافقم : آقای مهرگان شما هم لطف کنید صبور باشید و با عصبانی شدن و عکس العمل آنی، حسن نیت خودتون رو زیر سؤال نبرید.... چون عکس العملهای آنی و توهین های شما شخصیتتون رو بیشتر نشون میده . خداحافظ همه دوستان و پوزش از مونای عزیز که صاحب تاپیک هستن . امیدوارم کمی هم به این موضوع فکر کنید که چرا قبلا مونای عزیز ، آقای فدورا ، ساناز مامان دانیال عزیز ، کنتیای عزیز ، رسم زمونه عزیز و خیلی از دوستان دیگه در جو صمیمی تاپیک پاسخگوی سوالات بودن ولی الآن تاپیک انحصاری شده . مثل قسمت پرسش و پاسخ یک سایت شخصی !
راهنمای کامل سفر به ترکیه https://telegram.me/turkeytravel