2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000402 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای تنگه بسفر هم روزی که میری برای دیدن ایا صوفیه و توپکاپی عصرش برو بسفر.لز تکسیم میری کاباتاش و از اونجا با اتوبوس میری سلطان احمد. به نظرم غروب این محله عالی بود و جون میداد برای چای و قهوه خوردن در رستورانها و کافیشامهای کنار هیابان
نهاد جون از تکسیم با مترو میری کاباتاش همون روبروت اسکله معلومه بین 9تا 10 صبح اونجا باشی خوبه ما که دو بار رفتیم 11 حرکت داشت الان به نظرت همه چی سخت میاد ولی بری اونجا اینقدر راحته که باورت نمیشه
ممنون از همه یعنی ساغت چند دمه مترو تکسیم باشم پقدر با مترو راهه تا کاپاتاش ؟ که 10 اونجا باشم ؟؟ بعد بیوک ادا ایستگاهه اخره دیکه باید پیاده شم ؟؟تو جزیره بیوک ادا پیشنهادتون چیه همون درشکه سواریه ؟؟ نهار گدوم رستوران همون علی بابا که میگن و دقیقا گجاست این علی بابا و اینکه تا چند ساعت وقتمون میگیره و یه روزو بزارم واسه توره بیوگ ادا توی مسیر که پیشنهادی ندارین ؟؟یه روزمو اینجا بذارم
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
مامان شنتیا جون ممنون شما تازه برگشتی هوا چطور بود ؟؟من بین کوش اداسی و استانبول موندم که استانبول و انتخاب کردم و اینکه میگن وای نه نرکیه الان امنیت نیست شما به مسگلی برنخوردید؟؟
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
دقیق نمیدونم چقدر راهه ولی خیلی زمانش کوتاه بود شما بین 9-9/30 حرکت کنید فکر میکنم به موقع اونجا باشید وقتی کشتی رو سوار شدید آخرین ایستگاه پیاده بشید ما ساعت 4 دیگه برگشتیم اسکله چون 5 حرکت داشت ولی بازم زمانارو چک کنید چون تو زمانای مختلف ظاهرا متفاوته در مورد رستوران علی بابا اطلاعی ندارم من بار اول درشکه رو انتخاب کردم تا دور جزیره رو ببینم ولی بار دوم که رفتیم دیگه درشکه سوار نشدیم و خودمون پیاده گشتیم کلا جو خوبی داره و خیلی بهتون خوش میگذره جوری که ما به یه بار رفتنش راضی نشدیم امیدوارم خیلی بهتون خوش بگذره
الیویوم رو سه شنبه رفتیم که همه ی مغازه هاش آف خورده بود رو رگالای بیرون مغازه که حراج خوبی هم داشت به سختی چیز خوبی پیدا میکردی ولی مثلا از آدیداس همسرم کتونی 300 و خورده ای لیری رو 100 و خورده ای لیر خرید و بعضی مغازه های دیگه هم آف خوبی داشت استانبول فروم هم خیلی عالی بود
مامان شنتیا جون جزیره بیوک آدا رو میشه پیاده دور زد؟ خسته کننده نیست؟ چون ما دلمون میخواد هرجا خواستیم وایسیم عکس بگیریم.دختر من که همراهمونه 10 سالشه و بقیه هم جوون هستیم.