2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000393 بازدید | 25337 پست
سایت بوکینگ میگن قیمتا پایینتره به نظرتون از اونجا بگیرم پروازمم جدا یا با تور برم شسته رفته تر هست ممنون اونجوری ممکنه به مشکل بخورم؟؟؟
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
اقای مهرگان داره ولی قیمتاش بالاتر میشه.نظر همسرم این هست که ما صبح تا شب بیرون هستیم و فقط برا خواب هتل میایم لزومی نداره هزینه زیاد کنیم برا هتل... ایا ruro plaza نزدیک هست به میدون تکسیم ؟تامارا بهتر هست یا پلازا؟
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nahad222 ها در اواخر مهرماه فقط خنک هست و خیلی هم خوبه هر چند سرمای استانبول هم لذت بخشه شما با خیال راحت تانیمه های ابان هم میتونی بری هوا از اواسط ابان رو به سردی میره که بازم میگم ازاردهنده نیست. پروازم شما قشم ایر رو انتخاب کنید. چقدر کار خودتون رو سخت میکنی شما؟؟ عرض کردم قبلا خدمت شما،مجددا میگم: شما صبر کنید و فعلا هیچ اقدامی نکنید برای تهیه تور. حدودای ۱۷-۱۸ مهر که شد با اژانس ها تماس بگیرید و از قیمت های ان موقع جویا بشید. شک نکنید هم قیمت ها کمتر شده و هم قدرت انتخاب شما بالاتر. بعد بپرسید و با کمک خودتو یه هتل و پرواز مناسب برات انتخاب میکنیم.اصلا نباید نگران باشی از الان.. بدون تور هم میتونید برید که خیلی وقت ها مناسب تر و با کیفیت تر هم هست فقط باید در انتخاب نوع هتل و پرواز و زمان خریدن بلیط،دقت کنید.
...
خیلی ممنونم اقای مهرگان.با این صحبت ها پس این هتل ها رو میزارم کنار...با اژانس صحبت میکنم هتل های پیشنهادی رو از شما مشورت میگیرم... سپاس گزارم از اینکه جوابگو هستید...
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!
سلام آقای مهرگانً من توربرای ٢٣ مهر به ٢٧ مهر پیدا کردم پنج شنبه ساعت صبح ٥:٥٠ با ماهان رفت برگشت ٢ شنبه صبح ساعت ١٠/٥ صبح ماهان هتل یورو پلازا نفری ١١٥٠ تومان میشه نظر بدین ولی روزی که برسیم تا ظهر بدون هتل هستیم این یه کم سخته
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.
سحر جان، من اگر جای شما بودم هتل رو تعویض میکردم..پروازتون خوبه اما روز آخرتون عملا بی فایدست.یعنی 4 شب و چهار روز هستید عملا. اگر میتونید حداقل هتل رو ببینید میشه عوض کرد یا خیر.
...