2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000390 بازدید | 25337 پست
پریسین جان به نظر من شیشلی و بیوغلو وهمچنین سیرکچی و سلطان احمد رو تیک بزن اگه خاستی با تور بری که هیچی،زنگ میزنی به چند آژانس و قیمت در میاری اگرم خواستی جدا بری،حتما اول بلیط رفت و برگشت رو خریداری بکن و خیالت راحت بشه،بعدش هتل رو رزرو کن راجع به جستجو هم اصلا نگران نباش..به جیبت نگاه کن و هتل های قیمت مورد نظرت رو تیک بزن.. هتل های مدنظرت رو بنویس..حتی المقدور هتل های بالای 8 رو انتخاب کن.. بعد اینجا مطرح کن.. با کمک خودت یه هتل خوب براتون انتخاب میکنیم اصلا نگران نباش
...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیبا جون ترس شما از پرواز کمی طبیعی هست اما شک نکنید خلبان و کادر پروازی خوبی در ایران داریم و پروازهای زیادی روزانه به نقاط مختلف دنیا با همین هواپیماهای فرسوده پرواز میکنند.. نگران نباشید.. پرواز ترکیش ایر لاینز بهترین گرینه برای شماست..نیازی به پرواز امارات در این مسیر نیست چون یک کانکشن خسته کننده دارید و پول بیخودی هم باید پرواز کنید.. ترکیش ایر،یک یاز 10 ایرلاین برتر دنیا بوده در سال 2014 و دارای هواپیماهای به روزیه.. فاصله پروازی 2000 کیلومتری تهران تا استانبول 3 ساعت پرواز هست.. من میخام هتل The istanbul Edition رو در لونت بهت معرفی کنم..خودم در اون اقامت داشتم و فوق العاده ب کلاس و عالی بود البته کمی گران در لونت بشیکتاش همچنین میتونی Divan taksim رو هم انتخاب کنی. هتل رادیسون بلو استانبول پرا،هم هتل بسیار ایده آلیه سوئیس هتل بسفر در بشیکتاش بسیار بسیار پنج ستاره و عالی هست. تعدادشون بسیار زیاده هتل های 5 ستاره خوب.. شما نزدیک رفتنتون که شد خبر بدید تا با همفکری خودتان،بشه یه انتخاب مناسب براتون کرد تا بهتون حسابی خوش بگذره. راننده تاکسی ها در استانبول هم 90 درصد انگلیسی بلد نیستند و فقط کافیه شما نام مقصد رو بهشون بگید و بپرسید ازشون How much? همین کافیه و باهاشون طی کنید و بدون مشکل باهاشون برید
...
nahad222 به شما هم سلام بله.من هم گلدن ایج 1 رو تایید نمیکنم هرچند بسیار موقعیت عالی داره.. تایتانیک سیتی رو بهتون بیشتر پیشنهاد میکنم...موقعیت عالی،اتاق های بزرگ و خدمات و کیفیت خیلی خوب... بعد از اون نازسیتی خوب هست..این هتل نوساز و مرتب هست هرچند هنوز خیلی نمیشه با قدرت گفت این هتل بسیار هتل قابل اطمینانیه اما از هتل هایی که نام بردی بهتر هست.. هتل کارتون رو هم پیشنهاد نمیکنم..کیفیتش متوسطه و بد نیست..اما خب خیلی خوب هم نیست.. در رابطه با موقع سفر هم،خب ببینید الان واقعا گرون هست.. از هفته سوم مهرماه بهتر میشه قیمت ها.. دوستان باور کنن در استانبول هیچ وقت زمان خاصی برای حراج ها تعربف نشده..فقط تنها زمان رسمی که از طرف ترکیه اعلام میشه برای حراج ها،همون istanbul shopping festival هست که در اواسط خرداد به مدت 20 روز هست معمولا.. بقیه ماه های سال همیشه تخفیف و حراج وجود داره..آخر فصول هم خیلی از برندها حراجی دارند..همون برند ها مابقی ماه های سال هم ممکنه حراج داشته باشند
...
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
سلام آقای مهرگان قیمت تور الان بالاست هتل کلدن ایج 1 نفری 2.5 تا 3 تومن بسته به نوع پرواز قیمت دادن بین گرند ازانیک و تایتانیک کدوم بهتره من فعلا تو انتخابه هتلم موندم تا بقیه کارها هتل خوب 4 ستاره تو تکسیم چیو پیشنهاد میکنید خیلیها لیونو میگن اژانسها که بغضی ها هم میگن اصلا خوب نیست من 4 ستاره خوب تو تکسیم میخام گلدن ایچ و الیت ورد و گلدن پارک . ناز سیتی و ..... نمیدونم واقعا کدوم بهتره البته بعضی اژانسها هم میگن بعضی 5 ستاره ها اف میخوره نمیدونم من سفرهای داخلی کیش که رفتم راحتتر هتل انتخاب میکردم و راضی بودم
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
Nahad ببین هر کدوم ریبایی های خاص خودشونو دارن به نظر من کسی که 2/5 ملیون پول پای هتل گلدن ایج و لیون و کریستال،گلدن پارک و کروانسرای و حتی گرند اوزتانیک بده، پولشو دور ریخته هتل تایتانیک سیتی تکسیم،لامارتین،الیت ورد،میدتاون،آواتگارد،مانسول لامارتین،نازسیتی و... اینا هتلایی هستند که آژانس ها بیشتر کار میکنند که قابل قبولند
...
سلام به همه دوستان .و جناب اقای مهرگان. من و همسرم به همراه کوچولوی پنج ماهم مهر قصد راریم به استابول بریم.چند تا سوال داشتم که اگر لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم. نی نی من شیر مادر می خوره استانبول تو مراکز خریدش مثل دبی اطاق شیردهی دارن. میشه بیرون موند یا حتما باید هی برگردم هتل؟ من برای تفریح و خرید می خوام برم یه هفته.میدونم با بچه کوچیک و کالسکه دست و بالم بسته است و خیلی نمیتونم بیرون بمونم..بنابراین بین مراکز خرید چند تا خوبش... و دیدنی هاش چند تاشو که بتونم با بچه راحت برم. و چهارشنبه\جمعه بازار برم با بچه اصلا میشه رفت و به درد میخوره؟ هتل هم چند تارو لطف کردین و معرفی کردین اما بخاطر بچه میخوام حتما تمیز باشه و اروم ترجیحا در منطقه تکسیم. ممنون از وقتی که میزارید.
سحر دخت جان تنوع هتلها خیلی زیاده با همه جور رنج قیمتی هم پیدا میشه بستگی داره میخواهی چقدر هزینه کنی اگه زبان انگلیسیت خوبه توی سایت بوکینگ میتونی جستجوت رو با قیمت محدود کنی و بعد از روی نظر مسافرهای اون هتل و ریتی که دادند راحت تصمیم بگیری
2810