2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000391 بازدید | 25337 پست
راستش نرخ به من برای یک هفته پرواز از اصفهان و هتلایی مثل گرند میلان 1750 دادند با ترنسفر فرودگاه صرفا خوب می خوام با توجه به اینکه از اصفهان تنها امکان همین یک پرواز ایرانی هست ببینم بلیطش را خودم جدا بخرم و هتل جدا بگیرم اصلا به صرفه در می یاد یا نه با توجه به محدودیت پرواز همون تور به صرفه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Hamideh _r بفرمایید تا جایی که بلد باشم حتما.

فروغ جان، درباره پارک آبی در صفحات قبل زیاد بحث شده.من آکوادلفین رو بیشتر پیشنهاد میکنم.هتل انتخابی شما یک هتل متوسط تقریبا خوب هست با یک موقعیت عالی در سیرکچی..موقعیت و دسترسی هتل واقعا خوبه.فقط کافیه به تراموای گلهانه برید و ازونجا به تراموای آکسارای برید..پیاده بشید و بعد 200متر به مترو آکسارای وارد بشید..از مترو آکسارای به سمت Ataturk havalimani برید و ایستگاه kocatepe پیاده بشید و به فروم استانبول برید
بهترین ساعت پروازی ماهان رفت 6:50 صبح و برگشت ساعت 22 هست

سحردخت جان

شما حتما تا 20 مهر صبر کن...چهار پنج روز قبل اینکه برید با آژانس تماس بگیرید و پیشنهاداتشون رو اینجا مطرح کنید.یکی رو که از همه با بودجه شما. مناسب تره رو براتون انتخاب میکنیم..الان. زوده..دست نگه دار لطفا..قیمت ها تا تقریبا نیمه های مهر کاذبه

...