2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000379 بازدید | 25337 پست
سارا جان من ماه هفت رفتم عزیزم کل سیسمونی که نمیتونی از اونجا بخری چون فقط نفری 30. کیلو بار مجاز دارید من حدودی که میشه خرید کرد و گفتم چون باردار هم هستی همسرت مجبور تمام خریدها رو حمل کنه که کمی مشکله همه برندها اونجا بودند اسباب بازی هم قیمتش مناسب بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم م عزیز حالا انتخابت بهتر از قبل شد..دسترسی این هتل مشابه با گرند جواهر هست منتها با فاصله کمتر از 10 دقیقه به مترو عثمان بی.. کیفیت و خدمات و تمیزی این هتل،برتر از گرند جواهر هست و این هتل هم محل اقامت خیلی از هموطنان ما بوده است و همچنان هم هست.. من اطمینان دارم به شما و خانواده محترم شما در این هتل بسیار خوش میگذره و از انتخابتون راضی خواهید بود.. خوش باشید
...
ماشالله چقدر زود اینجا هزار صفحه رو رد کرد دوستان اینجا فقط در مورد استانبول صحبت میشه؟ من در مورد آنتالیا و مارماریس سوال دارم...هرکی تونست سوالامو جواب بده لطفا....ثواب میبرید :)) یه هتل ساحلی خوب که ساحلش شنی باشه و سرسره های آبی خوبی داشته باشه.همچنین برنامه ها و تاتر شاد برگزار کنه و تنوع غذاییش خوب باشه تا رنج سه تومن برای هر نفر چی پیشنهاد میدین تو انتالیا و مارماریس؟؟؟ تو آنتالیا ترجیح میدم هتلم تو لارا باشه چون به مرکز شهر آنتالیا نزدیک تره نسبت به کمر و بلک خیلی خیلی ممنون ازینکه وقت میزارید و جواب میدین دوستان راستی آقای فدورا دیگه تو این تاپیک همکاری نمیکنه؟
در مورد پارک دلفین هم چون زمانی که من میخوام برم دیگه هوا سرده اصلا جستجو نکردم. البته یادمه اگه اشتباه نکنم آقای مهرگان گفتند پارکهای آبی خیلی تفاوتی با پارک آبی پارس نداره .
2810