2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000384 بازدید | 25337 پست
مارمارا فروم بیشتر سیسمونی داره عزیزم کلی مغازه داره بعدش اینکه یه هایپر داره اونجا هم کلی میشه وسیله خرید
خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحردخت آب انبار بزرگ سیسترن،در روبروی مسجد سلطان احمد واقع شده.. ورودی کوچکی داره،بی نام و نشونه..اما وقتی واردش میشی تازه میبینی عجب عظمتی داره..پره از ستون های قشنگ و یه موسیقی هم با صدای بلند تو اون فضا میپیچه. وقتی وارد اینجا میشید میتونید با لباس های سنتی عثمانی کلی عکس بگیرید.البته کمی باید تو صف بایستید
...
ممنون از همگی شما باشه احتمالا اوایل مهر ماه میرم بلیطم اوکی شد میام میگم فقط این مسجدی که سلطان سلیمان خاکه فکر کنم سلیمانیه باشه اسمش و حمام خرم سلطان تو استانبوله ؟؟؟؟ و آیا ارزش دیدن داره ؟؟؟؟؟
سوالمو دوباره مینویسم دوستان شاید یکی ببینه و بتونه کمک کنه +++++++++++ دوستان اینجا فقط در مورد استانبول صحبت میشه؟ من در مورد آنتالیا و مارماریس سوال دارم...هرکی تونست سوالامو جواب بده لطفا....ثواب میبرید :)) یه هتل ساحلی خوب که ساحلش شنی باشه و سرسره های آبی خوبی داشته باشه.همچنین برنامه ها و تاتر شاد برگزار کنه و تنوع غذاییش خوب باشه تا رنج سه تومن برای هر نفر چی پیشنهاد میدین تو انتالیا و مارماریس؟؟؟ تو آنتالیا ترجیح میدم هتلم تو لارا باشه چون به مرکز شهر آنتالیا نزدیک تره نسبت به کمر و بلک خیلی خیلی ممنون ازینکه وقت میزارید و جواب میدین دوستان راستی آقای فدورا دیگه تو این تاپیک همکاری نمیکنه؟
سلام دوستان میشه من رو راهنمایی کنید انشالا هفته اینده عازم استانبول هستم اما چون با چارتر میریم تاریخش دقیق مشخص نیست.فرصت ندارم کامل این صفحات رو بخونم .لطفا میشه مختصر و مفید من رو راهنمایی کنید که: برا خرید چه جاهایی برم که اجناس خوب و خوش قیمتی داشته باشه؟ جاهایی دیدنی که رفتنش و دیدنش خوب هست وقت بزارم کجاست؟ برا سیسمونی و خرید لباس بچه کجا برم؟ خواش میکنم راهنماییم کنید .ممنونم.....
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!
سلام دخترم اگر بخاید در شهریور برید خب قیمت ها شدیدا بالاست.و حتی این قیمت های بالا تا دهم مهر هم ادامه پیدا میکنه.. برای آنتالیا هم باید بدونی که حداقل باید 3/5 برای هر نفر هزینه بکنی تا بتونی یه هتل خوب و مناسب برید.. آنتالیا بیشتر از 100 هتل پنج ستاره داره و قیمت ها بسیار متغیره.. هتل پنج ستاره رگنوم و یا آدم حوا و یا مردان پالاس یا دلفین ایمپریال یا کالیستا هستند که حداقل قیمتشون از نفری 5 به بالا شروع میشه و هتلم داریم مثل رویال پالم یا رویال تاور که از نفری 1/800 شروع میشه..همه اینها 5 ستاره هستند اما خدماتشون بسیار با هم متفاوته.. ببین،رضایت مندی از هتل های اورنج کانتی در کمر،گرند پارک لارا یا کروانسرای لارا یا کارمیر در بین ایرانی ها بالاست.. پیشنهاد میکنم با این پولی که میخاد هزینه بکنید از پرواز ایرانی استفاده کنید تا بتونید کیفیت هتل انتخابیتون رو بالا ببرید
...
Mahasti جان سلام اطلاعاتی که شما خواستید در هر پنج صفحه یا بیشتر بارها و بارها تکرار شده.مراکز خرید و مکان های دیدنی چندین بار توسط دوستان مختلف در سایر صفحات گفته شده..صفحات اول اطلاعات خیلی خوبی هست. همینطور 60-70 صفحه آخر بسیار بهتون کمک میکنه برای هتل هم قطعا تکسیم بهتر از آکسارای هست.
...
2810