2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندا مال آف استانبول یک مجتمع شیک چند منظوره هست که سینما سالن آمفی تاتر،هتل و مرکز خرید داره.. ولی کمی دوره در منطقه باشاکشهیر واقع شده و دسترسی سختی رو برای شما خواهد داشت.. با توجه به مسیر اون،پیشنهاد نمیکنم..مراکز خرید دیگه کار شمارو انجام میده و نیازی به رفتن این مسیر طولانی نیست واقعا.. ضمنا همه برند ها در تقریبا تمامی مراکز خرید شعبه دارند و قیمت فروشگاه های برند همه جا یکسان هست..مثلا شما اگر مرکز خرید کانیون برید،قیمت تمامی اجناس H&M در کانیون با قیمت H&M مثلا مال آف،یکی ست و فقط ممکن است تنوع یکی کمی بیشتر از دیگری باشه.. مریم م هتل گرند جواهر مثل هتل الیت ورد تکسیم،یکی از هتل هایی ست که تقریبا تمامی آژانس های مسافرتی در تهران،با اون کار میکنند و ایرانی های بسیار زیادی در اون اقامت دارند و اکثرا هم رضایت دارند از کیفیت و خدمات این هتل.. خوانندگان ایرانی،کنسرت های زیادی را در سالن خوب این هتل هر ساله در تابستون برگزار میکنند. گرند جواهر جزو 5ستاره های معمولی البته تمیز و خوب استانبول قرار میگیره و فاصله کمتر از 10 دقیقه ای با شیشلی و ایستگاه مترو اون داره و دارای امکانات خوبی نظیر استخر و سالن بدنسازی خوبی هست. من شخصا اگر قادر به انتخاب بین چند هتل 5 ستاره باشم،گرند جواهر رو در اولویت اول انتخابم قرار نمیدم..
...
zari یک آژانس مسافرتی در ترکیه مثل مثلا آژانس الی گشت در تهران.. که بیشتر فعال هست در زمینه تورهای داخلی در کشور ترکیه و همچنین تور های کشورهای خارجی مثل چین و آفریقا و استرالیا و ... گشت های چند روزه و ترکیبی برگزار میکنه و میتونه مناسب باشه برای کسانی که میخان حداقل 10 روز در ترکیه باشند و جذابیت های تاریخی و سیاحتی سایر مناطق ترکیه مثا کاپادوکیا،پاموکاله کوش آداسی،ترابزون و... رو ببینند.. هر چند در ترکیه هم هستند آژانس های تفریحی و گردشگری که حسابی سر مشتریانشون کلاه میگذران و با قیمت های چند برابر تور های تفریحی برگزار میکنند. من پیشنهاد نمیکنم..اگر کمی ریسک پذیریتون رو بالا ببرید به راحتی میتونید خودتون با تهیه بلیط های هوایی و اتوبوس یا قطار در صورتی که وقت دارید،جاذبه های این کشور رو ببینید
...
زری جان ما تور لیدرمون از شرکت بدیر بوده پیشنهاد میکنم خیلی از گشتایی که میذاره استفاده نکنید(البته سلیقه ایه من واقعا با ایرانیها بهم سخت میگذشت متاسفانه و قیمتاشونم در مقایسه با اینکه خودت بری خیلی گرونتره) البته یکی از لیدراشون که توی تور یه روزه ی مسجد سلیمانیه و آکواریوم همراهمون بود فوق العاده خوب بود و تور لیدر اصلیشونم خوب بود ترانسفر فرودگاهیشونم خوبه در کل من اگه دوباره برم استانبول به غیر از ترانسفر فرودگاهی هیچ کار دیگه ای با اون شرکت نخواهم داشت
من دو هفته پیش استانبول بودم با بدیر تور خیلی سرمون رو کلاه گذاشت و موقعی که رسیدیم فرودگاه ترکیه ما رو یک ساعت و نیم معطل کرد و همه دغدغه اش این بود که یه پولی از ما بگیره و تور ها رو ثبت نام کنه مثلا واسه توپکاپی نفری 80 دلار قیمت داد که ما با نفری حدود 60 لیر خودمون رفتیم خیلی پر ادعا و طلبکار بودن و ما الان قصد شکایت از تورشون رو دارم
زری جون اکثر تورها قیمتاشون همینه آدم خودش بره خیلی ارزونتر در میاد ما خودمون تمایلی به گشت شهریشون نداشتیم سوال هم نکردیم متاسفانه بعضی از هموطنامون ایقدر بی جنبه هستن که من واقعا تمایلی نداشتم با تور جایی برم ولی از رو بی تجربگی دوتا از توراشونو رفتیم که خودمون خیلی راحت میتونستیم با قیمت پایینتر بریم
من هفته سوم مهر میخام برم استانبول واسه 3 یا 4 روز فقطم به قصد خرید سیسمونی دوستانی که اطلاعات دارن لطفا بگن بار اولمم هست میرم کجا برم واسه خرید سیسمونی که هم اصل ترکیه باشه هم قیمتاش خوب باشه البته من کل سیسمونی منظورمه نه چنتا تیکه لباس که بخام از ال سی بخرم در ضمن 4 ماهم حاملم راهنمایمم کنین
سارا من دو هفته پیش واسه سیسمونی رفتم تو پاساژ گالری یه فروشگاه به نام جوکر بود که همه لوازم سیسمونی با همه نوع برندی رو داشت مادرکی هم شعبه داشت که قیمت هاش خوب بود تو پاساژ جواهر هم مادرکی بود که کالسکه و صندلی ماشینش خیلی قیمت مناسبی داشت
2810