2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000359 بازدید | 25337 پست
نه.اول باید پروازو بخرید..فقط چون اون زمان بلیط چارتر قیمت مناسب راحت تر گیر میاد میتونید همون موقع اقدام کنید.. البته این احتمالم هست که هتل جا نده.. در این صورت شما میتونید بلیط رو به صورت سیستمی بخرید چون بلیط چارتر از ابتدای مهرماه هنوز باز نشده است
...
سلام به همه وتشکرازاقای مهرگان بابت وقتی که میزارید وبه سوالات همه جواب میدید میخاستم ببینم هتل مانسول گالاتا کجاست؟ دسترسیش به خیابان استقلال چه جوریه؟ واصلا هتل خوبی هست یانه؟ ممنون از لطف شما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارمیس سلام مانسول گالاتا کلاس بالاتری از مانسول لامارتین داره.. من چند ماه قبل در مانسول بوتیک گالاتا اقامت داشتم.بسیار راضی بودم.بسیار تمیز بود با یه دکوراسیون شیک و مدرن.. مانسول گالاتا در کاراکوی واقع هست.دسترسی عالی به تراموای کاراکوی و ساحل تنگه بسفر داره و از همه نظر ایده آله.. بهتون پیشنهادش میکنم.. دسترسیشم به خ استقلال از طریق تراموای کاراکوی به فونیکولار کاباتاش و از کاباتاش به مترو تکسیمه.. مانسول لامارتینم هتل خوبیه،تمیز و مرتب و با یه دسترسی 5 دقیقه ای به میدان تکسیم
...
مرسی ازین که اینقد خوب ودقیق جواب دادین یه سوال دیگه داشتم واون اینکه شماهتلی به نام peradoor new city میشناسید؟ اصلا این اسم دوتاهتله یایه هتل؟؟ من خودم نتونستم توبوکینگ چنین هتلی روپیداکنم. امااسم این هتل تولیستی که از یه تور گرفتیم بود. حالا درهرصورت این هتل چه جورهتلی هست؟ کدوم منطقه هست؟ ودسترسیش به میدان تکسیم چه طوره؟ ممنون ازلطف شما اقای مهرگان
سلام اقای مهرگان پرواز ترکیش برای دونفر رفت و برگشت ۱۴ به۲۰ اکتبر فرودگاه صبیحا ایا مبلغ ۴۱۶ دلار مناسب است ایا پرواز ارزانتری در ان زمان پیدا می کنم؟ مقدار بتر محاز ترکیش۴۰ کیلوگرم ایت؟
بله لیانا جان صد در صد بهترین قیمت ممکن برای پروازی مثل ترکیش هست.افرین انتخابت خوبه. ساعت پروازیش هم ۵:۳۰ میره عصر حدودای ۷ برمیگرده.خیلیم عالی. فقط چون فرودگاه صبیها هست باید از هاواتاش های توریستی برای رسیدن به تکسیم ازون استفاده کنید هتلی که نام بردید موقعیت خیلی خوبی داره و نهایتا ۱۰ دقیقه تا میدان فاصله ست بار مجاز هم ۴۰ کیلوگرم است. این یک هتل متوسط رو به خوب ولی تمیز هست.قیمتشم خوبه
...
سلام.دوستان کسی میدونه هفته اول مهر ماه/حد فاصل عید قربان تا عید غدیر برای سفر ایا مناسبه؟چون فکر می کنم عید قربان 10 روز در ترکیه تعطیلات هست.بخصوص اگر روز عید قربان /روز ورودمان باشه و یک هفته بخواهیم بمانیم/با تعطیلات رسمی ترکیه/چه شرایطی پیش می اید؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
2810